کد خبر: ۵۷۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
سازمان هواپیمایی ایران پیگیر صدور مجوز است

اعتراضات در لبنان در پی لغو پرواز‌های تهران - بیروت

ساکنان خشمگین مناطق مختلف بیروت پنجشنبه شب با حرکت به صورت خودجوش در اعتراض به دخالت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها ریختند
اعتراضات در لبنان در پی لغو پرواز‌های تهران - بیروت

مخاطب۲۴- منابع خبری گزارش دادند که جلوگیری از انجام پرواز تهران - بیروت از سوی مقام‌های لبنانی، خشم مردم این کشور را برانگیخته است.

به گزارش رسانه‌های لبنانی، ساکنان خشمگین مناطق مختلف بیروت پنجشنبه شب با حرکت به صورت خودجوش در اعتراض به دخالت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها ریختند.

مردم خشمگین لبنان، جاده منتهی به فرودگاه بین المللی بیروت را مسدود و اعلام کردند تا زمانیکه این پرواز تهران - بیروت وارد فرودگاه نشود، هیچ پروازی در آن انجام نخواهد شد.

مقامات لبنانی با بیان این ادعا که احتمال دارد این پرواز حامل کمک‌های مالی ایران برای حزب الله باشد، اجازه پرواز هواپیمای تهران - بیروت به سمت این کشور را صادر نکرده‌اند.

 ظهر روز جمعه ۱۴ آذر ماه نیز گزارشی مبنی بر ایجاد تنش در فرودگاه رفیق حریری در بیروت، پایتخت لبنان توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده بود.

به گزارش شبکه المنار، نیرو‌های امنیتی در فرودگاه رفیق حریری به شکل غیر متعارف اقدام به تفتیش مسافران هواپیمای ایرانی کرده بودند.

در این گزارش آمده بود که مسافران یکی از پرواز‌های تهران به بیروت با تفتیش شدید و سختگیرانه رو‌به‌رو شد به طوری که ماموران فرودگاه به طور دستی اقدام به باز کردن چمدان مسافران کردند. این اقدام خارج از عرف موجب معطلی چند ساعته و اعتراض مسافران شد.

وزیر کشور دولت پیشبرد امور لبنان در گفت‌و‌گو با شبکه‌ام. تی. وی گفت: هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت تفتیش شده و نیرو‌های امنیتی، قانون را اجرا می‌کنند.

براساس این گزارش، بازرسی‌ها از چند هفته قبل و تحت نظارت افسران آمریکایی آغاز شده است. بازرسی نامتعارف و غیرمعمول مسافرین هواپیمای ماهان پس از آن انجام شد که برخی منابع خبری مدعی شدند که ایران قصد دارد از طریق یک پرواز ماهان ایر از تهران به بیروت پول منتقل کند.

بهنام خسروی دیپلمات سفارت ایران در لبنان در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره جزئیات این اتفاق گفت: برخلاف شایعات منتشر شده در رسانه‌ها، بر اساس قواعد بین‌المللی و قوانین دیپلماتیک، کیف دیپلمات ایرانی بازرسی نشده است و وی با پیگیری سفارت ایران و دخالت وزارت خارجه لبنان، بدون مشکل از فرودگاه خارج شده است.

خسروی افزود: حادثه شب گذشته با فشار‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی بر لبنان رخ داده و یک شبکه عربی به دروغ مدعی شده بود که دولت ایران در حال انتقال پول از طریق پرواز مسافری است. مسئولان فرودگاه بار‌های مسافرین را بررسی کرده و متوجه کذب بودن ادعای رسانه‌های آمریکایی- صهیونیستی شدند.

دیپلمات کشورمان در ادامه گفت: در اعتراض به این رفتار مسئولان فرودگاه بیروت با مسافران هواپیمای ایرانی که غالب آنها لبنانی بودند و معطلی چند ساعته آنان و همچنین برخورد غیرقابل قبول با دیپلمات ایرانی، تعدادی از مردم در مقابل سفارت ایران تجمع و نسبت به انتشار اینگونه اخبار علیه جمهوری اسلامی ایران ابراز انزجار کردند که مجتبی امانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان دقایقی را در جمع این افراد حاضر شد و ضمن تشکر از آنها تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار دولت و ملت لبنان است و پشتیبان آنها خواهد بود.

 

مدیرعامل فرودگاه امام خمینی با بیان اینکه مجوز برای برقراری پرواز تهران - بیروت از سوی کشور مقصد صادر نشد، گفت: سازمان هواپیمای کشوری پیگیر برقراری پرواز است.

سعید چلندری مدیرعامل فرودگاه امام خمینی (ره)، با اشاره به لغو پرواز شرکت هواپیمایی ماهان به مقصد بیروت اظهار کرد: پرواز امروز این شرکت به بیروت برنامه‌ریزی شده بود، اما طرف مقصد مجوز لازم را صادر نکرد.

وی ادامه داد: پس از یک دوره کوتاه توقف، پرواز‌های ایران به بیروت از سر گرفته شده بود، اما امروز مجدداً با عدم صدور مجوز از سوی کشور مقصد مواجه شدیم.

چلندری افزود: پرواز دیگری از سوی شرکت ماهان برای ساعت ۷ صبح فردا به مقصد بیروت برنامه‌ریزی شده، اما تا این لحظه مجوزی برای انجام آن صادر نشده است.

به گفته وی، سازمان هواپیمایی کشوری در حال پیگیری صدور مجوز از سوی کشور مقصد برای برقراری این پرواز است

برچسب ها: پرواز
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.