کد خبر: ۵۷۹۸۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳

از مریم نشیبا بانوی قصه‌گویی ایران تجلیل می‌شود

مریم نشیبا، بانوی قصه‌گویی که سال‌ها با صدای گرم و شیرینش قند در دل‌ها آب کرده و با روایت‌های دل‌نشین خود، نسل به نسل داستان‌های کهن و معاصر را زنده نگه داشته است، در بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی مورد تقدیر قرار می‌گیرد.
از مریم نشیبا بانوی قصه‌گویی ایران تجلیل می‌شود

مخاطب۲۴- او که به نمادی از خاطره‌سازی و فرهنگ قصه‌گویی بدل شده، نه تنها میراث‌دار گنجینه‌های شفاهی این سرزمین است، بلکه چراغی فروزان برای نسلی است که ایمان دارند با قصه‌ها می‌توان زندگی را بهتر فهمید و معنا بخشید.

بیشتر بخوانید

مریم نشیبا، از گویندگان برجسته و تأثیرگذار رادیوی ایران است که با صدای دل‌نشین و شیوای خود جایگاه ویژه‌ای در قلب مخاطبان این رسانه پیدا کرده است. او از سال‌های دور در برنامه‌های مختلف رادیویی به‌ویژه، برنامه‌های داستان‌گویی فعالیت داشته و به دلیل مهارت بی‌بدیلش در روایت داستان‌ها و انتقال احساسات، به‌عنوان نمادی از صدا و ادب در میان علاقه‌مندان به رادیو شناخته می‌شود.

 

برنامه‌ی معروف «شب بخیر کوچولو» که از جمله نمادهای ادبیات کودکانه در رسانه‌ی صوتی است، با صدای گرم مریم نشیبا شناخته شده است. این برنامه، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگ‌سالان نیز خاطره‌انگیز است و یادآور شب‌هایی است که خانواده‌ها در کنار رادیو جمع می‌شدند و به قصه‌های آرامش‌بخش او گوش می‌دادند.

صدای مریم نشیبا، انعطاف‌پذیری عجیبی دارد. این صدا، گاه با نرمی قصه‌های کودکانه همراه است و گاه با قدرت و عاطفه عمیق داستان‌های ادبی. او با توانایی خارق‌العاده‌ای که در «قصه‌گویی» دارد، حس زنده‌بودن داستان‌ها را به مخاطب القا می‌کند و نوعی آرامش و اطمینان خاص به شنونده می‌بخشد. همین ویژگی‌ها سبب شده است که نقش مهمی در تقویت فرهنگ شنیداری و احیای هنر قصه‌گویی در ایران ایفا کند.

یکی از جنبه‌های برجسته‌ی شخصیت حرفه‌ای او، مسئولیت‌پذیری و علاقه بی‌پایانش به ادبیات اصیل ایران است. مریم نشیبا با انتخاب داستان‌هایی ارزشمند و اخلاق‌محور، سعی دارد پیام‌هایی الهام‌بخش، آموزنده و گاهی فلسفی را به شنوندگان منتقل کند. او با این کار، نه تنها به حفظ ریشه‌های فرهنگ ایرانی کمک می‌کند، بلکه به‌ویژه روی کودکان و نسل‌های جوان تأثیر ماندگاری می‌گذارد.

آیین پایانی بیست‌و ششمین جشنواره بی «المللی قصه‌گویی ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱:۳۰ سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در تالار مرکزی شهر یزد برگزار می‌شود؛ آیینی که قرار است در آن از مریم نشیبا تجلیل شود.

 
برچسب ها: فرهنگ
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.