کد خبر: ۵۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۱

هشدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران به شهروندان این رژیم هشدار داد که از سفر به ترکیه خودداری کنند.
هشدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ ـ یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در پی انتشار اخباری در رابطه با حملات احتمالی ایران در ترکیه علیه صهیونیست‌ها، هشدار داد که شهروندان این رژیم از سفر به ترکیه خودداری کنند.

هشدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران

به گزارش هاآرتص، وی در این رابطه گفت: این تهدیدی جدی و فوری است. هدف این حملات اسرائیلی‌هایی که به مسافرت می‌روند هستند. آن‌ها از عمد شهروندان اسرائیلی را انتخاب می‌کنند تا آن‌ها را بربایند یا به قتل برسانند. این اتفاق ممکن است برای هرکسی بیفتد.

لاپید در ادامه از دولت ترکیه برای اقداماتش "جهت محافظت از شهروندان اسرائیلی" تشکر و قداردانی کرد و به ایران هشدار داد که "بازوی بلند اسرائیل" به کسانی که در تلاش‌اند تا به شهروندان این رژیم آسیب برسانند، خواهد رسید.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کرد که سازمان امنیت این رژیم در راستای خنثی کردن حمله انتقام جویانه ایران در ترکیه تلاش می‌کند و هشدار سفر به کشور ترکیه همچنان وجود دارد.

این شبکه با بیان این که نگرانی‌ها برگرفته از این است که ایرانی‌ها مصمم هستند تا انتقام ترور‌های منسوب به اسرائیل و سازمان موساد را بگیرند، ادعا کرد: ایرانی‌ها پس از اینکه نتوانستند به مسئولین و شخصیت‌های ارشد اسرائیلی دست یابند اکنون به دنبال هدف قرار دادن گردشگران اسرائیلی در خارج هستند.

این شبکه صهیونیستی همچنین اعلام کرد: سازمان اطلاعات ترکیه در خنثی سازی حملات ایران در خاک ترکیه به اسرائیل کمک می‌کند و جنگ مغز‌ها میان سازمان اطلاعات اسرائیل و ایران درخصوص حنثی سازی این نوع حملات همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری رویترز نیز پیشتر و در پی ترور شهید سرهنگ پاسدار حسین صیاد خدایی به دست عوامل تروریستی و هشدار مقامات ارشد نظامی ایران به مسببان این اقدام، نوشت که اسرائیل با توجه به وجود تهدید انتقام‌جویی ایران به خاطر ترور این شهید، به شهروندانش درباره سفر به ترکیه هشدار داده است.

شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیش از این در بیانیه‌ای مدعی شده بود که تهران ممکن است به دنبال آسیب رساندن به اسرائیلی‌ها در ترکیه باشد و این کشور را در دسته‌بندی «کشور پر خطر» قرار داد. ترکیه یکی از مقاصد توریستی پر طرفدار برای اسراییلی‌هاست و دو طرف اخیرا در حال بهبود بخشیدن به روابطشان بوده‌اند.

بر اساس این گزارش، اوایل خرداد دو عنصر تروریستی موتور سوار با شلیک به سرهنگ پاسدار حسین صیاد خدایی در تهران هنگام ورود به منزلش وی را به شهادت رساندند.

سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به جنایت اخیر ترور شهید صیاد خدایی، تاکید کرد: خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند.

سرلشکر سلامی در گفت‌وگویی با شبکه المسیره یمن گفت: هر اقدامی از سوی دشمن با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد. ما دشمن را به حال خود رها نمی‌کنیم و همواره به دنبال آن‌ها هستیم. حساب ما ما با دشمنان پابرجاست و قوی‌تر و مستحکم‌تر می‌شود. خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند.

فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه انتقام خون شهید صیاد خدایی را به سختی خواهیم گرفت، گفت، همه می‌دانند که مردم ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتقام خون همه عزیزانشان را خواهند گرفت و تاکید کرد که پاسخ‌های ما تند خواهد بود و قطعا دشمن را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز در پیامی تسلیت شهادت شهید صیاد خدایی گفت: خباثت و رذالت تروریست‌های کوردل در به شهادت رساندن آن مدافع حرم بار دیگر ثابت نمود که ایران اسلامی که در صف مقدم مبارزه با تروریسم قرار دارد و نماد تروریسم داعش به دست قهرمان ملی و بین المللی مبارزه با تروریسم سردار سرافراز شهید سلیمانی منکوب گردید، خود همواره قربانی تروریسم دولتی و عوامل کوردل تروریست در سایه سنگین سکوت همراه با حمایت برخی مدعیان دروغین مبارزه با تروریسم و دفاع از حقوق بشر می‌باشد.

او افزود: بی تردید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های سیاسی، حقوقی و بین‌المللی خود را برای پیگیری پرونده جنایت ترور آن شهید عزیز، به منظور تعقیب، مجازات و محکومیت تروریست‌های جنایتکار و پاسخگو نمودن عاملان، آمران و حامیان تروریست‌ها به کار خواهد بست.

منبع : ایسنا 

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»