کد خبر: ۵۸۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳

افزایش شیوع HPV فقط زنان را تهدید نمی‌کند

بسیاری از آمریکایی‌ها باور‌های اشتباهی درباره‌ی HPV و سرطان دارند. بسیاری نمی‌دانند که عفونت HPV در مردان شایع‌تر از زنان است.
افزایش شیوع HPV فقط زنان را تهدید نمی‌کند

مخاطب ۲۴- بر اساس یک نظرسنجی جدید از دانشگاه ایالتی اوهایو، بسیاری از آمریکایی‌ها هنوز از خطرات سرطان‌زا بودن ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) برای مردان و زنان بی‌اطلاع‌اند.

این نظرسنجی نشان داد که اغلب افراد آگاهی چندانی از HPV و خطرات طولانی‌مدت آن ندارند و همچنین تصورات نادرستی درباره‌ی نحوه‌ی انتقال این ویروس دارند.

به‌عنوان‌مثال، اکثر مردم نمی‌دانند که این ویروس در مردان بیشتر از زنان شایع است و با افزایش نرخ سرطان‌هایی که مستقیماً مردان را تحت تأثیر قرار می‌دهند، مرتبط است.

در عوض، اکثر افراد همچنان HPV را فقط به سرطان دهانه‌ی رحم در زنان مرتبط می‌دانند و اهمیت واکسیناسیون برای مردان را نادیده می‌گیرند.

بیشتر بخوانید

این کمبود آگاهی ممکن است توضیح دهد که چرا نرخ واکسیناسیون HPV به‌کندی افزایش یافته است.

الکترا پاسکت، پژوهشگر کنترل سرطان در مرکز جامع سرطان دانشگاه ایالتی اوهایو، در یک بیانیه‌ی خبری گفت: «ما واکسنی داریم که ثابت شده است خطر عفونت HPV را تا ۹۰ درصد کاهش می‌دهد. این یک ابزار قدرتمند برای پیشگیری از سرطان است که فقط در چند دهه‌ی اخیر در دسترس ما قرار گرفته، و اکنون تأثیر آن را در داده‌های علمی مشاهده می‌کنیم.»

اهداف فدرال Healthy People ۲۰۳۰ خواستار این هستند که تا پایان دهه، حداقل ۸۰ درصد نوجوانان در برابر HPV واکسینه شوند.

بااین‌حال، طبق اعلام مؤسسه‌ی ملی سرطان آمریکا (NCI)، تنها حدود ۵۷ درصد پسران و ۶۱ درصد دختران واکسن HPV را دریافت کرده‌اند.

آگاهی کم درباره‌ی HPV

در این نظرسنجی، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو از مردم خواستند که نظر خود را درباره‌ی جملات اساسی مرتبط با HPV بیان کنند. نتایج نشان‌دهنده‌ی کمبود چشمگیر اطلاعات در این زمینه بود.

به‌عنوان‌مثال، حدود ۴۲ درصد از افراد معتقد بودند که HPV در زنان شایع‌تر از مردان است، درحالی‌که این تصور اشتباه است.

پاسکت دراین‌باره اظهار داشت: «این مسئله نگران‌کننده است، زیرا مردان بیشتر از زنان به HPV مبتلا می‌شوند و ممکن است ناآگاهانه آن را به شریک زندگی خود منتقل کنند.»

به همین ترتیب، نزدیک به نیمی از شرکت‌کنندگان (۴۵ درصد) نمی‌دانستند که HPV با سرطان‌هایی غیر از سرطان دهانه‌ی رحم در زنان مرتبط است.

در حقیقت، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، ویروس HPV عامل بیش از ۹۰ درصد موارد سرطان دهانه‌ی رحم است، اما همچنین باعث سرطان‌های آلت تناسلی، مقعد، سر و گردن در مردان می‌شود.

طبق آمار CDC، حدود ۴۰ درصد از سرطان‌های ناشی از HPV در مردان رخ می‌دهد.

هر سال، بیش از ۱۵ هزار مرد آمریکایی به سرطان‌های ناشی از HPV مبتلا می‌شوند.

افزایش نرخ سرطان‌های مرتبط با HPV در مردان

دکتر متیو اُلد، جراح سر و گردن در مرکز جامع سرطان دانشگاه ایالتی اوهایو، اشاره کرد که نرخ سرطان‌های مرتبط با HPV در لوزه و قاعده‌ی زبان به‌سرعت در حال افزایش است.

برآورد‌های اخیر نشان می‌دهند که تا سال ۲۰۴۵، این سرطان‌ها می‌توانند به یکی از سه سرطان اصلی در میان مردان ۴۵ تا ۶۵ سال تبدیل شوند و در ۱۰ سال آینده، شایع‌ترین سرطان در مردان سالمند باشند.

HPV معمولاً بدون علائم است

در نظرسنجی جدید، ۴۰ درصد از شرکت‌کنندگان معتقد بودند که مبتلایان به HPV علائم دارند، درحالی‌که این تصور اشتباه است.

در حقیقت، عفونت‌های HPV سال‌ها یا حتی دهه‌ها بدون علائم باقی می‌مانند و تنها پس از ایجاد تغییرات ژنتیکی و تبدیل‌شدن به سرطان، علائم ظاهر می‌شوند.

دکتر اُلد دراین‌باره گفت: «تأثیرات ژنتیکی ناشی از HPV می‌تواند سال‌ها طول بکشد تا به سرطان تبدیل شود.»

تأثیر واکسن HPV

آمار CDC نشان می‌دهد که از زمان تأیید واکسن HPV برای دختران در سال ۲۰۰۶ و برای پسران در سال ۲۰۰۹، این واکسن تأثیر چشمگیری در کاهش موارد HPV داشته است.

نرخ عفونت با سویه‌های HPV که بیشترین موارد سرطان را ایجاد می‌کنند، ۸۸ درصد در میان نوجوانان دختر و ۸۱ درصد در میان زنان جوان کاهش یافته است.

HPV از طریق رابطه‌ی جنسی منتقل می‌شود و پس از ابتلا، هیچ دارویی برای از بین بردن این ویروس وجود ندارد.

بهترین زمان برای دریافت واکسن

واکسن HPV Gardasil ۹ بین ۹ تا ۱۲ سالگی برای حداکثر اثربخشی توصیه می‌شود، یعنی قبل از اینکه فرد در معرض ویروس قرار بگیرد.

پاسکت توضیح داد که این واکسن اکنون برای بزرگسالان تا سن ۴۵ سالگی نیز در دسترس است.

دکتر اُلد افزود: «بسیاری از افراد واکسینه‌نشده بدون اینکه بدانند، انواع پرخطر این ویروس را حمل و منتشر می‌کنند. به همین دلیل، واکسیناسیون از اهمیت بالایی برخوردار است.»

برچسب ها: HPV
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.