کد خبر: ۵۸۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
سخنگوی دولت: با بانیان تجمعات غیرقانونی برخورد می‌شود

منظورشان کفن پوشان دیروز به مجلس تنیده است!

مهاجرانی در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روز‌های گذشته نیز گفت: وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.
منظورشان کفن پوشان دیروز به مجلس تنیده است!

مخاطب۲۴- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان و روز شهید، بیان کرد: در جلسه امروز هیئت وزیران گزارش همکاری معاونت علمی با وزارت ورزش در راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی در صنعت ورزش ارائه شد.

وی عنوان کرد: هم‌چنین گزارش وزارت کشور در مدیریت انرژی در زمستان بیان شد؛ در زمستان شرایط سختی داشتیم و حدود ۷ روز در برخی استان‌ها تعطیلی داشتیم.

بیشتر بخوانید

سخنگوی دولت در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روز‌های گذشته نیز گفت: درباره عملکرد وزارت کشور درخصوص برخی تجمعات سوالاتی مطرح بود که وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.

مهاجرانی هم‌چنین اعلام کرد که آخرین جلسه سخنگویی خود با خبرنگاران در روز دوشنبه ۲۷ اسفندماه برگزار خواهد شد.

وی درخصوص مصوبات جلسه امروز هیأت دولت، گفت: در جلسه امروز آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم در مورد موضوع تعیین ارزش اقتصادی آب و الزام صنایع آب‌بر به استفاده از آب‌های نامتعارف به تصویب رسید.

سخنگوی دولت بیان کرد: موضوع دیگر در راستای آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم، موضوع شاخص‌ها و معیار‌های اضافه‌برداشت آب و نصب شمارشگر یا همان کنتور و زمان و روش قطع موقتی سهمیه آب بود. یکی از مصارف بزرگ آب در حوزه آب کشاورزی است و طبیعتاً این موضوع باید مدیریت شود که با نصب این کنتور‌ها این اتفاق خواهد افتاد.

مهاجرانی بیان کرد: موضوع دیگری که در جلسه امروز مطرح شد و به تصویب رسید، درباره اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات ناشی از وقوع سیل خرداد و تیرماه ۱۴۰۳ در استان مازندران بود که یکشنبه به تصویب رسید.

وی افزود: اصلاح بند ۹ الحاقی به ماده ۳ ضوابط اجرای قانون بودجه وزارت کشور روز یکشنبه مورد اصلاح قرار گرفت. همچنین آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس نیز که توسط وزارت ارشاد مطرح شده بود هم به تصویب رسید.

سخنگوی دولت گفت: وزارت جهاد کشاورزی در راستای برنامه هفتم و ایجاد نظام رهگیری و ردیابی، بسته‌بندی و شناسه‌دار کردن محصولات خام کشاورزی، دامی و طیور، آبزی و ارزیابی باقیمانده‌ها موضوعاتی را مطرح کرده بود که روز یکشنبه به تصویب رسید.

مهاجرانی اظهار کرد: موضوع بعدی اصلاح حق‌بیمه سهم کارفرمایی بیمه کارگران ساختمان بود که بیمه تامین اجتماعی باید این کار را انجام می‌داد و توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده بود.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.