کد خبر: ۵۹۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
آخرین روز معاملاتی ۱۴۰۳ رکودی طی می‌شود؟

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

بورس تهران روز دوشنبه را با کاهش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص هم‌وزن در کنار کاهش ۲۷ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد خروج ۴۸۳ میلیارد تومانی پول حقیقی از بازار سهام بود.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس-  بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد کاهش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد افزایش فشار عرضه سهام در دو سمت حقوقی و حقیقی بازار سهام بود و جهش صف‌های فروش سهام به کمک دامنه نوسان ۳ درصدی موجب افت ارزش معاملات خرد تا زیر سطح ۷ همتی بود. نقشه بازار سهام در انتهای روز دوشنبه، سهم ۷۳ درصدی رنگ قرمز را نشان می‌داد؛ در حالی که در روز شنبه سهم رنگ قرمز ۲۲ درصد بود.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت استخراج کانه‌های فلزی با ۵۰.۶ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۷.۹ میلیارد تومان و صنعت مواد و محصولات دارویی با ۵.۳ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت فلزات اساسی با ۱۴۱.۷ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۱۳۸.۱ میلیارد تومان و صنعت فرآورده‌های نفتی با ۴۶ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۲۷ درصد کاهش، به سطح ۶ هزار و ۱۲۵ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی گذشته روند جریان پول حقیقی به سهام منفی بود و شاهد کاهش ۴۸۳ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم.

دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت مثبت بود و هزار و ۴۰۸ میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیت‌های درآمد ثابت وارد شد. دیروز ۵۶۲ میلیارد تومان پول حقیقی نیز به صندوق‌های با پشتوانه طلا وارد شد و روند معاملات سهام تغییرات زیادی به نسبت ابتدای هفته داشت.

دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۱۲ درصد کاهش یافت و از ۳۰۷ میلیارد تومان به ۲۶۹ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۴۷ درصد افزایش از ۳۲۴ میلیارد تومان تا سطح ۴۷۷ میلیارد تومان افزایش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه کاهش داشت و از ۳۱.۷ میلیون تومان به ۲۴.۸ میلیون تومان رسید. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و در سطح ۳۸.۴ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه همچنان به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی می‌کند و تا سطح ۱۳.۶ میلیون تومانی افزایش داشته است.

پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۸۰۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد و در صورت تداوم عرضه بالای سهم‌های شاخص‌ساز و دلاری احتمال شکسته شدن این حمایت وجود دارد. با این حال آمار معاملات سهامی روز دوشنبه و یکشنبه در کنار نوسانات نرخ‌ها در بازار‌های موازی نشان می‌دهد که در این روز‌ها همبستگی منفی قابل توجهی بین بازار سهام و بازار طلا و ارز وجود دارد. افزایش بودن نرخ‌های طلا و ارز در دو روز اخیر یکی از عوامل افت شاخص‌های سهامی بود، اما همچنان اصلی‌ترین ترمز قیمت‌ها محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان است. به نظر می‌رسد که معاملات سهامی امروز نیز به همین امر مبتلا باشد و شاهد اصلاح رشد اخیر شاخص‌های سهامی باشیم. از طرفی تعطیلات بازار جریان پول حقیقی قابل توجهی را به سمت موقعیت‌های درآمد ثابت سوق داده است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۵ تا ۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۲۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.