کد خبر: ۵۹۱۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱

ماجرای اختصاص حواله خودرو به بازیکنان تیم ملی

پیش از این درباره درخواست معافیت سربازی بازیکنان تیم ملی مطلبی عنوان شد، ولی اینجا نیاز است درباره دو موضوع مبهم دیگر یعنی پاداش بازیکنان و داستان حواله خودرویی که بازیکنان از آن نام برده‌اند صحبت شود
ماجرای اختصاص حواله خودرو به بازیکنان تیم ملی

تیم ملی ایران در حالی باید قریب به ۱۶۰ روز دیگر در جام جهانی حاضر شود که اوضاع و احوال مساعدی ندارد. این تیم برخلاف ۳۱ تیم دیگری که در جام جهانی حاضر خواهند بود بازی‌های تدارکاتی مناسبی نداشته و از فیفادی بلندمدت خرداد، فقط یک بازی دوستانه با تیم دوم الجزایر داشته‌اند. دیداری که باعث شده انتقاد‌ها از آن‌ها از یک سو و از دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی، از سوی دیگر، زیاد و زیادتر شود.

ماجرای اختصاص حواله خودرو به بازیکنان تیم ملی

هم‌زمان با این اتفاقات عجیب و غریب که برگرفته از روز‌های آشفته فدراسیون فوتبال ایران است، چندی پیش اخباری از سوی معاون وزیر ورزش اعلام و در قالب خواسته‌های بازیکنان تیم ملی در پنج محور مطرح شد که یکی از آن‌ها درخواست برای پیگیری حواله خودرو برای بازیکنان تیم ملی است. سینا کلهر، معاون وزیر ورزش در دیداری که با ملی‌پوشان در قطر داشت، خواسته‌های آن‌ها را این‌چنین بیان کرد: «بازیکنان تیم ملی پنج درخواست داشته‌اند که در محور‌های مختلف ارائه شده است. محور نخست به پرداخت پاداش بازی‌های تیم ملی در مرحله گروهی جام جهانی برمی‌گردد. پاداش سه دیدار تیم ملی معوق است. البته در همین محور برخی مربیان تیم ملی هم بخشی از حقوق و پاداش‌های خود را دریافت نکرده‌اند. محور دوم خواسته‌ها، مربوط به حواله خودرو است که به‌عنوان پاداش صعود به جام جهانی به بازیکنان تقدیم شد، ولی ظاهرا کار اجرائی آن انجام نشده است. مسئله سوم موضوع خدمت سربازی برخی بازیکنان تیم ملی بود. درحال‌حاضر ۱۲ نفر از بازیکنان تیم ملی فوتبال مشمول هستند. بهره‌مندی از معافیت سربازی در صورت کسب پیروزی در رقابت‌های جام جهانی یکی از درخواست‌های بازیکنان بود. محور چهارم اختصاص یک ایرلاین به‌عنوان هواپیمایی چارتر تیم ملی برای سفر به قطر بود. پیشنهاد ملی‌پوشان اختصاص ایرلاین ایران‌ایر بود. محور پنجم دیدار‌های تدارکاتی برای فیفادی دوم (اواخر شهریور- اوایل مهر) و کمک وزارت ورزش و جوانان برای تسهیل دیدار تدارکاتی با تیم‌های باکیفیت‌تر و بدون مشکلات قبلی بود»

 

پیش از این درباره درخواست معافیت سربازی بازیکنان تیم ملی مطلبی عنوان شد، ولی اینجا نیاز است تا درباره دو موضوع مبهم دیگر یعنی پاداش بازیکنان تیم ملی و از آن مهم‌تر داستان حواله خودرویی که بازیکنان از آن نام برده‌اند صحبت شود. ملی‌پوشان ایرانی درخواست پرداخت پاداش سه بازی آخر را داشته‌اند و عنوان شد که وزیر ورزش هم پیش از بازی دوستانه با الجزایز آن پاداش را پرداخت کرده که طبق قرارداد به‌ازای هر برد، به صورت یورویی از فدراسیون فوتبال ایران و در سطحی بالاتر از وزارت ورزش پاداش می‌گیرند. قرارداد آن‌ها با فدراسیون فوتبال است، ولی طبیعی است در روز‌هایی که فدراسیون چیزی به اسم توان مالی ندارد، دست یاری به سوی وزارت ورزش دراز کند.

 


بیشتر بخوانیم :دردسری بزرگ برای سردار آزمون پدر بودن سردار آزمون قطعی شد !


 

مطابق با قراری که با بازیکنان تیم ملی گذاشته شده است، آن‌ها برای هر برد داخل و خارج از خانه پاداش‌های یورویی دریافت می‌کنند. به ازای هر برد خانگی، یعنی دیداری که در ایران برگزار شود، ملی‌پوشان سه‌هزارو ۵۰۰ یورو پاداش می‌گیرند. این رقم با توجه به نوسان ارز در ایران، رقم درخوری است، ولی هرگز به جذابیت برد در بازی‌های خارج از خانه نمی‌شود. پاداش بردن بازی‌های خارج از خانه تقریبا سه هزار یورو بیشتر یعنی معادل شش‌هزارو ۵۰۰ یورو برآورد شده است. در این میان دو موضوع اهمیت دارد؛ اول اینکه چنین پاداشی برای بالابردن انگیزه این بازیکنان گذاشته شده و دیگر موضوع قابل بحث این است که بازیکنان تیم ملی نه به ریال، بلکه به یورو پاداش برد‌هایی را که به همراه تیم ملی به دست آورده‌اند، دریافت می‌کنند.

موضوع دیگری که در این بین در حد یک جمله گذرا به آن اشاره شده درخواست بازیکنان ملی‌پوش برای پیگیری حواله خودرو است. اینکه چنین حواله‌ای از کجا آمده در نوع خود جالب است. فیلمی از رختکن تیم ملی وجود دارد که در آنجا محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور حاضر شده است. او در جمع بازیکنان، پای صحبت‌های شهاب عزیزی‌خادم، رئیس وقت فدراسیون فوتبال ایران می‌نشیند. عزیزی‌خادم خودش را در صف بازیکنان جا می‌کند و می‌گوید اینجا که دیگر پای منافع بازیکنان تیم ملی در میان است، باید کنار بازیکنان بایستد. در این جلسه که حمید سجادی، وزیر ورزش هم حضور دارد، عزیزی‌خادم از مخبر می‌خواهد مطابق با دوره‌های گذشته، به بازیکنان تیم ملی هم مجوز واردات خودرو داده شود. او می‌گوید پاداش این بازیکنان که تیم ملی را به جام جهانی برده‌اند، باید مجوز واردات خودرو باشد.

پس برخلاف چیزی که این روز‌ها از سوی معاون وزارت ورزش به عنوان حواله خودرو یاد می‌شود، این موضوع ارتباطی به حواله خودرو ندارد، بلکه مربوط به مجوزی است که به بازیکنان تیم ملی اجازه می‌دهد بدون پرداخت هزینه گمرکی، یک اتومبیل خارجی به شرط آنکه زیر دوهزارو ۵۰۰ سی‌سی باشد وارد کنند. عزیزی‌خادم چنین مجوزی را به صورت کلی برای همه بازیکنان تیم ملی می‌گیرد. با توجه به اختلاف قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی و مشکلات واردات خودروی خارجی، این موضوع پاداش بسیار ویژه‌ای برای بازیکنان تیم ملی محسوب می‌شود. ظاهرا بعد از مشکلاتی که برای عزیزی‌خادم در فدراسیون فوتبال ایران پیش آمده، به‌طور دقیق کار‌های اجرائی این داستان انجام نشده و به همین دلیل است که بازیکنان تیم ملی به تازگی در دیداری که با معاون وزارت ورزش داشته‌اند، از او خواسته‌اند تا وضعیت این مجوز‌ها بررسی شود، به این امید که ملی‌پوشان ایرانی بتوانند اتومبیل‌های موردنظرشان را وارد کنند.

داستان ناقص اهدای یک واحد خانه

از گوشه و کنار شنیده می‌شود که داستان مجوز واردات خودرو یکی از موضوعاتی بوده که فدراسیون وقت توانسته مجوزش را از دولت بگیرد؛ اما در این بین یک موضوع دیگر مطرح شده که دولت چندان راغب به عملی‌کردن آن نشده است. مسئولان فدراسیون فوتبال در جلسه‌ای که با رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، داشته‌اند، از او خواسته‌اند به پاس صعود تیم ملی ایران به جام جهانی، به بازیکنانی که در این زمینه نقش داشته‌اند، یک واحد آپارتمان هم تعلق بگیرد. این درخواست چندان مورد توجه قرار نگرفته و نهایتا هم عملیاتی نشده است. اگر این بخش هم مورد موافقت قرار می‌گرفت، وضعیت بازیکنان از کنار یک صعود به‌مراتب بهتر و بهتر می‌شد: پاداش‌های یورویی، خودرو‌های خارجی و یک واحد آپارتمان رایگان!

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.