کد خبر: ۵۹۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵

طارمی: در ورزشگاه آزادی پول‌خوری شده است

مهاجم تیم ملی فوتبال اظهارات جنجالی درباره قطعی برق ورزشگاه آزادی در جریان بازی ایران و امارات مطرح کرد.
طارمی: در ورزشگاه آزادی پول‌خوری شده است

مخاطب ۲۴- مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پس از برد مقابل امارات، اظهار کرد: نیمه اول امارات بسته‌تر بازی می‌کرد و بازی برای ما سخت‌تر شد و نتوانستیم موقعیت و پِلنی که داشتیم را اجرا کنیم. در نیمه دوم خیلی بهتر بازی و از موقعیت‌ها استفاده کردیم. در مجموع بازی خیلی خوبی بود.

او درباره شرایط خودش عنوان کرد: به دلیل شرایطی که وجود داشت ۴، ۵ ماه است که با مصدومیت تمرین و بازی می‌کنم. اکنون تصمیم گرفتیم که استراحت کنم. مصدومیت از ناحیه کشاله و همسترینگ بوده و متاسفانه مدت طولانی است که با آن دست و پنجه نرم می‌کنم. تصمیم گرفتیم که به میدان نروم و ۱۰ روز استراحت کنم تا بهتر شوم.

طارمی درباره توقعات برای مسابقات دوستانه گفت: صعودمان به جام جهانی تقریباً قطعی شده است. باید از نظر ساختار تیمی، برخی شرایط را بهتر کنیم. این گروهی که اکنون حضور دارند، تجربه جام جهانی را نداشته‌اند. یکسری چیز‌ها که اکنون روی نیمکت دیدم، در جام جهانی اصلاً نمی‌تواند اینگونه باشد، چون شرایط کاملاً متفاوت است. بازی‌های بین‌المللی نسبت به مسابقاتی که ما اکنون در آسیا انجام می‌دهیم، خیلی متفاوت‌تر است و باید عملکرد بهتری داشته باشیم. قبلاً با در نظر گرفتن جزییات ریز می‌رفتیم و خیلی آبرومندانه حذف می‌شدیم. حالا اگر می‌خواهیم به فکر مرحله بعد و صعود کردن و یا حتی حذف آبرومندانه باشیم، شرایط‌مان خیلی سخت است و از لحاظ ساختاری باید بهتر شود.

طارمی درباره خاموش شدن نورافکن ورزشگاه آزادی گفت: به جز تاسف چیز دیگری نمی‌توان گفت، چون ۲ سال اینجا را درست کردند. پولشویی یا پول‌خوری بگویم یا نه؛ اما مشخص است امکاناتی که استفاده کردند با چیزی که بود، زمین تا آسمان فرق می‌کند. کسی که در این کار باشد، بیشتر می‌داند که متریالی که استفاده کرده‌اند، فقط در نما قشنگ شده است. این هم که به لحاظ برق بود. کلاً که افتضاح است و همیشه سوژه بوده‌ایم و ادامه دارد. برای مسئولان متاسفم. اینها دوست دارند اسم ایران را به جای اینکه سربلند کنند، بد کنند. برای مسئولان کشوری متاسفم که مسئول این فضا هستند.

بیشتر بخوانید

طارمی درباره حضور رئیس جمهور در ورزشگاه عنوان کرد: بعد از بازی متوجه شدیم که او به ورزشگاه آمد. جای تقدیر دارد که رئیس جمهور یک کشور با شرایطی سختی که وجود دارد، برای بازی تیم ملی آمد. خوشحالیم که بردیم و به مردم عیدی دادیم و دلشان را شاد کردیم.

طارمی خاطرنشان کرد: یک بار گفتم که دلار ۹۰ هزار تومان شده، هر چه رسانه ورزشی در کشور است، از آن زمان تاکنون مرا می‌زنند. اتفاقی که در ایتالیا هست، در ایران نیست. من نمی‌دانم در ایران چه می‌شنوند. اکنون اگر درباره دلار ۱۰۰ هزار تومانی بگویم، فکر می‌کنم نابودم کنند. همه ما دوست داریم مردم در کل سال راحت باشند و راحت زندگی کنند و این چیز سختی هم نیست.

مهاجم اینتر درباره عملکردش در ایتالیا گفت: شما خبر‌ها را می‌شنوید، نه آن چیزی که واقعیت داشته باشد. شما باید حرف‌های اینزاگی را مد نظر قرار بدهید، نه حرف‌های سایت‌ها و رسانه‌ها را. باشگاه و مربیان می‌دانند که به خاطر چه چیزی عملکردم در شرایط ایده‌آل نبوده است. من هم این مسئله را می‌دانم و متاسفم، اما اکنون باید رسیدگی کنم تا بهتر شوم و بتوانم تا پایان فصل کمک کنم. فصل بعد هم اگر به من بستگی داشته باشد، قطعاً آنجا هستم.

او درباره ایجاد مشکل عصبی بر روی صورتش اظهار کرد: تا زمانی که فوتبال بازی می‌کنم، به فکر فوتبال هستم. اگر شرایطم بد باشد و نتوانم به تیمم کمک کنم، راجع به آن زیاد فکر می‌کنم و این مسئله شاید باعث این شرایط می‌شود. فکر می‌کنم اگر در شرایط خوبی باشم، خیلی بهتر بتوانم کمک کنم.

طارمی درباره احتمال حضورش در لیگ‌های کشور‌های آسیایی گفت: قبلاً هم این پیشنهادات را داشته‌ام و البته زیاد به حضور در آسیا فکر نمی‌کنم. دوست دارم تا زمانی که بتوانم، عملکردم را بهتر و در اروپا بازی کنم. فوتبال را به خیلی چیز‌ها ترجیح می‌دهم و دوست دارم شرایط فوتبالی‌ام بهتر باشد، تا اینکه دنبال چیز‌های دیگر باشم.

برچسب ها: مهدی طارمی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.