کد خبر: ۵۹۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴

اولین قتل سال ۱۴۰۴ در تهران به خاطر یک دختر اتفاق افتاد!

قاتل پسر شرور که با کلت کمری به قتل رسیده بود، دستگیر شد.
اولین قتل سال ۱۴۰۴ در تهران به خاطر یک دختر اتفاق افتاد!

مخاطب ۲۴- شب گذشته پنجشنبه اول فرودین‌ماه سال ۱۴۰۴، پرسنل انتظامات بیمارستان شهدای هفتم تیرماه، مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش کردند.

با اعلام اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد جوانی را مشاهده کردند که براثر شلیک گلوله به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد مقتول یکی از شرور‌های جنوب تهران بوده و در جریان یک درگیری خیابانی قربانی جنایت شده است.

بدین ترتیب، تیم جنایی وارد صحنه جرم شدند و در جریان تحقیقات مشخص شد، قاتل پس از مشاهده مقتول در خیابان، ابتدا با او وارد مشاجره لفظی شده است. این مشاجره به سرعت به درگیری فیزیکی کشید و در جریان آن، هر دو طرف از چاقو و کلت کمری استفاده کردند. در نهایت، در این نزاع، عامل جنایت به شدت زخمی شده است.

بیشتر بخوانید

کارآگاهان پس از کشف این سرنخ مهم، اقدامات اطلاعاتی را کلید زدند و دریافتند، قاتل پس از این درگیری برای درمان جراحات وارده به یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران رفته که همین سرنخ کافی بود تا شرور جنایتکار در یک قدمی بازداشت قرار بگیرد.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به دنبال اعلام دریافت این اطلاعات مهم، بی‌درنگ راهی بیمارستان موردنظر شدند و خیلی زود شرور جنایتکار را دستگیر کردند.

متهم در همان تحقیقات ابتدایی صراحتاً به ارتکاب جنایت اعتراف کرد و ماجرا را اینطور توضیح داد: مقتول را از گذشته می‌شناختم و با یکدیگر کری‌خوانی داشتیم که از چندی قبل به‌خاطر یک زن اختلاف‌ها بیشتر شد. روز حادثه خیلی اتفاقی او را در خیابان دیدم که با یکدیگر مشاجره پیدا کردیم.

مرد جنایتکار ادامه داد: در ادامه درگیری هولناکی میان ما رخ داد و مقتول من را با چاقو زخمی کرد که در یک لحظه با اسلحه‌ای که همراه خودم داشتم او را به قتل رساندم و سپس برای درمان زخم‌هایم به نزدیکترین بیمارستان مراجعه کردم، اما بازداشت شدم.

پس از این اعترافات، کارآگاهان جنایی مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

 جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.