کد خبر: ۶۰۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱

عراقچی: دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها شنبه بعد خواهد بود

وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که دور بعدی گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا شنبه بعد برگزار می‌شود.
عراقچی: دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها شنبه بعد خواهد بود

مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مذاکرات غیرمستقیم امروز با آمریکا گفت: دو ساعت و نیم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم را به همت آقای بوسعیدی وزیر محترم خارجه عمان داشتیم که بین دو هیئت‌ها در حال رفت و آمد مرتب بود.

بیشتر بخوانید

وی افزود: فکر می‌کنم حدود چهار دور رفت و آمد انجام شد و دیدگاه‌های طرفین بیان شد.

عراقچی ادامه داد: حدود دو ساعت و نیم طول کشید و به نظر من جلسه اول جلسه سازنده‌ای بود و در یک محیط آرام و محترمانه انجام شد.

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: هیچ زبان غیرمناسب بکار گرفته نشد و طرفین تعهد خودشان را برای پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها تا رسیدن به یک توافقی که مطلوب دو طرف باشد و از موضع برابر صورت بگیرد، نشان دادند.

وی در خصوص دور بعدی مذاکرات گفت: قرار ما بر این شد که شنبه آینده دور دوم برگزار شود و در جلسه بعدی ما وارد یک چارچوب کلی که یک توافق می‌تواند داشته باشد، شویم و ببینیم که تا کجا می‌توان این پروسه (روند) را ادامه دهیم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: نه ما و نه طرف مقابل اصلا خواهان یک مذاکره بی حاصل و به اصلاح گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو و اتلاف وقت نیستیم و طرف آمریکایی هم گفتند مطلوبشان یک توافقی است که در کوتاه‌ترین زمان به دست آید. این کار آسانی نخواهد بود و احتیاج به اراده لازم از هر دو طرف دارد.

این دیپلمات ایرانی خاطرنشان کرد: طرف مقابل ما تلاش زیادی کرد که اراده خودش را برای رسیدن به یک توافق مناسب عادلانه نشان دهد. ما باید این دور از مذاکرات را ارزیابی کنیم.

وی همچنین اظهار داشت: شنبه بعد در همین سطح گفت‌و‌گو‌ها برگزار می‌شود و محلش اینجا نخواهد بود. البته میزبانی با عمان خواهد بود ولی ممکن است در جای دیگری باشد.

عراقچی بیان داشت: امروز فضای جلسه به گونه‌ای بود که این ادامه و استمرار را تضمین می‌کرد. ما در جلسه بعدی سعی می‌کنیم وارد دستورکار مذاکرات شویم و طبعا در کنار خودش یک جدول زمانی خواهد داشت. اینها دیگر شکل مذاکرات است که در جای خودش تعیین می‌شود ولی مهم محتوا است و این که بر چه مبنایی مذاکره کنیم.

وی افزود: در این جلسه فکر می‌کنم به مبنای مذاکره نزدیک شدیم. اگر در جلسه آینده بتوان مبنا را قطعی کرد، فکر می‌کنم بخش زیادی را از راه رفتیم و می‌توانیم بر اساس آن مبنا گفت‌و‌گو‌های واقعی را شروع کنیم.

وزیر امور خارجه در آخر در خصوص دیدار هیئت ایرانی و آمریکایی در پایان مذاکرات گفت: خیلی بحث معمولی بود. در هنگام خروج دو هیئت با یکدیگر برخورد داشتند و ما چند دقیقه را گفت‌و‌گو کردیم. این امر پذیرفته‌ای شده است و ما در برخورد با دیپلمات‌های آمریکایی همیشه نزاکت دیپلماتیک را رعایت کردیم و این‌بار هم در همان در حد صحبت اولیه سلام و علیک انجام شد و بعد محل را ترک کردیم. چیز فوق العاده‌ای نبود.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»