کد خبر: ۶۰۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴

عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر خواهیم شد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما روز شنبه با جدیت در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا حاضر خواهیم شد و با توجه به نحوه حضور طرف مقابل، جمع‌بندی و قضاوت خواهیم کرد که چگونه باید این مسیر را ادامه دهیم.
عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر خواهیم شد

مخاطب۲۴- «سید عباس عراقچی» در جمع خبرنگاران در حاشیه شرکت در مراسم گرامیداشت روز ارتش در سفارت ایران در روسیه در مورد دیدار روز گذشته‌اش با «ولادیمیر پوتین» و اهداف سفرش به مسکو گفت: در این سفر، در وهله نخست، حامل پیام مقام معظم رهبری بودم، پیامی که ایشان نگارش فرموده بودند و مباحث مختلفی را در بر می‌گرفت، هم مسائل منطقه‌ای و هم بحث‌های دوجانبه و همکاری‌هایی که با روسیه در جریان است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: این نامه حاوی نکات مهمی بود که مدنظر مقام معظم رهبری بودند که با رئیس‌جمهور روسیه طرح کنند. ایشان نامه را همانجا قرائت کردند و سپس توضیحات تکمیلی ارائه کردم و بعد، بحث مفصلی درباره همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای داشتیم.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه درباره برخی مسائل منطقه به صورت مفصل و هم تحولات بین‌المللی به ویژه مذاکراتی که به صورت غیرمستقیم بین ما با آمریکا جریان دارد و هم مذاکرات بین روسیه و آمریکا بحث شد.

وی افزود: دیدگاه‌های دو طرف طبیعتا در خصوص این موضوعات مطرح شد. به نظرم خیلی ملاقات مفید و جدی و عملیاتی بود.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در مورد مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا نیز گفت: واقعیت این است که ما از سمت آمریکا، پیام‌های متناقض و متضادی می‌شنویم. اینکه منظور چه هست و چه اهدافی را در بر می‌گیرد مربوط به خودشان است. از نظر ما، آنچه پشت میز مذاکره (غیرمستقیم و با واسطه) بیان می‌شود، ملاک نظر و تعیین‌کننده است.

وی افزود: متقابلا ما نیز در قبال این مواضع، دیدگاه‌های خود را با جدیت و روشنی بیان کرده‌ایم. در این مذاکرات کاملا جدی هستیم.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در این مذاکرات، مواضع ما روشن است و برای طرف مقابل نیز آن را به روشنی بیان کرده‌ایم، سخنان ما تغییر نکرده و تغییر نمی‌کند و اینطور نیست که هر روز به یک شکل، صحبت کنیم و انتظار داریم که طرف‌های مقابل ما هم با جدیت و هم با ثبات رأی و ثبات قدم در مذاکرات حاضر شوند.

وی افزود: در این صورت است که مذاکرات می‌تواند رو به جلو برود و حرکت مفیدی داشته باشد.

وزیر امور خارحه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما روز شنبه با جدیت در مذاکرات غیرمستقیم حاضر خواهیم شد و با توجه به نحوه حضور طرف مقابل، جمع‌بندی و قضاوت خواهیم کرد که چگونه باید این مسیر را ادامه دهیم.

وی تاکید کرد: رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است؛ میزبان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، همچنان دولت عمان است و ما در محلی که میزبان مشخص کند، حاضر خواهیم شد و کماکان وظیفه میانجیگری، واسطه‌گری و برقراری ارتباط غیرمستقیم برعهده وزیر امور خارجه عمان و دولت این کشور است.

عراقچی گفت: بله، شنبه به رم خواهم رفت و دور دوم مذاکرات غیرمستقیم را آغاز خواهیم کرد.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود در جمع خبرنگاران گفت: هم چین و هم روسیه و همه کشور‌هایی که روابط دور و نزدیکی با ما دارند، اعلام آمادگی کرده‌اند که به پیشرفت روند مذاکره کمک کنند.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: آمادگی ایران برای بازکردن روند دیپلماسی هرچند به صورت غیرمستقیم توسط همه کشور‌هایی که با آنها صحبتی داشته‌ام مورد استقبال واقع شده است و همه آنها همزمان اعلام آمادگی کرده‌اند که در این مسیر کمک کنند؛ ما فعلا این کار را از طریق عمان انجام می‌دهیم. روسیه در این مسیر حتما می‌تواند کمک کند.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.