کد خبر: ۶۰۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵

آمریکا زیاده‌خواهی نکند، امکان توافق وجود دارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید اگر آمریکایی‌ها زیاده‌خواهی نکنند تحت تاثیر لابی‌های صهیونیستی قرار نگیرند به‌نظرم توافق امکان‌پذیر است.
آمریکا زیاده‌خواهی نکند، امکان توافق وجود دارد

مخاطب۲۴- ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره مذاکرات رم گفت: ارزیابی مذاکرات رم هنوز زود است، چون هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است و ما مذاکره کردیم برای ادامه مذاکرات و الان در مرحله ترسیم مبنا و چارچوب مذاکرات هستیم یعنی از نظر ما مذاکره صرفا در حوزه هسته‌ای خواهد بود و ما قائل به واگذاری فناوری، دستاورد‌های هسته‌ای‌مان و تعطیلی آن نیستیم.

نماینده مردم دشتستان در مجلس اظهار کرد: تا جایی که بنده می‌دانم مذاکرات سازنده بوده و پیشرفت‌های اندکی داشته و رو به جلو بوده و باید منتظر بمانیم، چون در روز‌ها و هفته‌های آینده بهتر می‌توان درباره مذاکرات قضاوت کرد.

بیشتر بخوانید

رضایی درباره رویکرد آمریکا در مذاکرات گفت: تا به الان رویکردشان مثبت بوده و برخوردشان هم مثبت بوده و درخواست‌هایی که داشتند چندان زیاده‌خواهانه نبوده و آن‌گونه که دوستان به ما گفتند اگر به حرف‌هایی که در مذاکرات اول گفتند قائل باشند توافق امکان‌پذیر است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره نحوه مذاکرات کارشناسی که قرار است در روز چهادرشنبه برگزار شود، بیان کرد: اطلاعی ندارم، اما بیشتر باید در حوزه متخصصین هسته‌ای کشورمان باشد.

این نماینده مجلس در پاسخ به سوالی مبنی براینکه دور سوم مذاکرات به چه صورت است؟، گفت: نمی‌دانم امروز آقای غریب‌آبادی به کمیسیون امنیت ملی می‌آید و گزارش می‌دهد.

رضایی گفت: اگر آمریکایی‌ها زیاده‌خواهی نکنند و و اگر اراده و اختیار لازم را هیئت آمریکایی داشته باشد و اگر مسئله‌شان صرفا سلاح هسته‌ای باشد و تحت تاثیر لابی‌های صهیونیستی قرار نگیرند به‌نظرم توافق امکان‌پذیر است.

برچسب ها: مذاکرات
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.