کد خبر: ۶۰۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸

طوفان ۱۰۰ کیلومتری نزدیک تهران!

تهران در آستانه یک طوفان سهمگین قرار دارد. براساس اعلام رسمی سازمان هواشناسی، وزش باد‌های شدید تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در سطح شهر تهران محتمل است و سازمان مدیریت بحران هشدار داده تا «همه آماده‌باش باشند.»
طوفان ۱۰۰ کیلومتری نزدیک تهران!

مخاطب ۲۴- پیرو هشدار‌های سازمان هواشناسی، طی ساعات آینده وزش باد شدید همراه با گردوخاک در تهران پیش‌بینی می‌شود. سرعت این باد ممکن است به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد که می‌تواند منجر به خساراتی نظیر سقوط داربست‌های موقت، تابلو‌های تبلیغاتی، و شکستن درختان فرسوده شود.

تهران در آستانه یک طوفان سهمگین قرار دارد. براساس اعلام رسمی سازمان هواشناسی، وزش باد‌های شدید تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در سطح شهر تهران محتمل است و سازمان مدیریت بحران هشدار داده تا «همه آماده‌باش باشند.»

تهران در آستانه یک طوفان سهمگین قرار دارد. بر اساس اعلام رسمی سازمان هواشناسی، وزش باد‌های شدید تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در سطح شهر تهران محتمل است. در همین رابطه حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نسبت به خطرات جدی این شرایط هشدار داد.

ظفری در این گفت‌و‌گو اظهار کرد: پیرو هشدار‌های سازمان هواشناسی، طی ساعات آینده وزش باد شدید همراه با گردوخاک در تهران پیش‌بینی می‌شود. سرعت این باد ممکن است به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد که می‌تواند منجر به خساراتی نظیر سقوط داربست‌های موقت، تابلو‌های تبلیغاتی، و شکستن درختان فرسوده شود.

وی ادامه داد: در همین راستا، دستور فوری صادر شده تا دستگاه‌های مسئول ضمن اطلاع‌رسانی به نهاد‌های ذی‌ربط، نسبت به پیش‌بینی تمهیدات لازم اقدام کنند. از جمله این تمهیدات، ایمن‌سازی اجزای غیرسازه‌ای و آمادگی در برابر وقوع حوادث احتمالی است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور تأکید کرد: در صورت وقوع حادثه، تیم‌های امدادی باید بدون تأخیر وارد عمل شده و گزارش نهایی را برای بررسی به سازمان منعکس کنند.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.