کد خبر: ۶۱۰۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴

یک جاسوس به دار آویخته شد

فردی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز چهارشنبه به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.
یک جاسوس به دار آویخته شد

مخاطب۲۴- به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: جاسوس ارشد و پشتیبان میدانی چند عملیات موساد در ایران که علاوه بر جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی در تهران بود، صبح امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت و پس از طی روال قانونی و رسیدگی قضایی به دار مجازات آویخته شد.
فردی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز چهارشنبه به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.

محسن لنگرنشین از مهرماه ۱۳۹۹ به استخدام سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمد و پس از طی دوره‌های مختلف آموزشی اولین ماموریت وی برای موساد در دی ماه ۹۹ انجام شد.

بیشتر بخوانید

وی در طول دو سال جاسوس و همکاری تنگاتنگ و عملیاتی با افسران ارشد رژیم صهیونیستی و عوامل عملیاتی آنها در داخل کشور، اقدامات مهمی از جمله پشتیبانی از عملیات تروریستی و حضور در صحنه ترور شهید صیادخدایی در تهران را برعهده داشته است.

پشتیبانی لجستیکی، فنی و عملیاتی حمله به یک مرکز صنعتی وابسته به وزارت دفاع در اصفهان، خرید ابزار و وسایل ارتباطی برای ایجاد بستر امن به نفع عناصر موساد در ایران، خرید خودرو و تجهیز ماشین‌ها به وسایل عملیاتی، انتقال پول از افسران موساد به عناصر عملیاتی در داخل، اجاره خانه‌های امن در چند استان کشوراز جمله اقدامات مجرمانه محکوم‌علیه بوده است.

جاسوسی این فرد برای موساد و پشتیبانی همه‌جانبه از تیم‌های تروریستی وابسته به آن طبق مستندات متعدد اطلاعاتی و فنی، من‌جمله از سیستم ارتباط امن متهم با سرویس موساد (ویندوز قرمز) محرز شد و لنگرنشین در نهایت با قرار گرفتن در مقابل مستندات بسیار پرونده در مورد اقدامات خود، هم در مرحله دادسرا و هم در مرحله دادگاه، اقاریر صریح داشته است.

جاسوس معدوم در دو نوبت و در دو کشور گرجستان و نپال با افسران ارشد سرویس جاسوسی موساد ملاقات داشته و ماموریت‌های خود را دریافت کرده است.

او در طول فعالیت خود به نفع سرویس تروریستی و جاسوسی موساد، خودرو‌هایی برای تیم‌های عملیاتی مختلف تهیه و تجهیز کرده بود که مطابق دستورالعمل تهیه شده به مرتبطین موساد تحویل می‌داده است.

محسن لنگرنشین در چند عملیات جهت ارتباط عناصر جاسوسی و عملیاتی داخلی با افسران ارشد موساد، برای آنها سیم‌کارت‌های بی‌نام و نشان، گوشی‌های تلفن همراه و مودم‌های اینترنت همراه تهیه و به دست آنها رسانده است.

لنگرنشین همچنین در چندین نوبت پول را از عوامل موساد در نقاط معینی تحویل گرفته و به مرتبطین آنها در داخل کشور تحویل داده است. از جمله مهم‌ترین عملیات‌های پشتیبانی و جاسوسی لنگرنشین خرید یک دستگاه موتورسیکلت به دستور افسر موساد برای تحت نظر گرفتن شهید صیادخدایی بوده و با حضور در صحنه ترور، خبر حضور حضور شهید صیادخدایی را به ضارب داده و بلافاصله پس از اتمام عملیات صحنه را ترک کرده است.

لنگرنشین که از جاسوسان ارشد رژیم در داخل محسوب می‌شده است در کارنامه ننگین خود به نفع رژیم اشغالگر، ماموریت‌هایی همچون تصویربرداری از نقاط خاص و هدفگذاری شده توسط افسران ارشد سرویس را نیز داشته است.

لنگرنشین به واسطه سطح بالای آموزش‌های عملیاتی و گذراندن دوره‌های مختلف جاسوسی، فردی کاملا حرفه‌ای در انجام ماموریت‌های محوله بود، اما سرانجام و با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات شناسایی و با شناسایی کامل عقبه پشتیبان و همکارانش به دام افتاد.

لنگرنشین در تمام مراحل بازجویی، دادسرا و دادگاه با قرار گرفتن در مقابل مستندات بی‌عیب و نقص پرونده به جرائم ارتکابی و جزئیات اقدامات انجام شده اقرار صریح داشت و سرانجام پس از طی تشریفات قانونی در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده به اعدام محکوم و حکمش صبح امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت اجرا شد.

برچسب ها: موساد
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»