کد خبر: ۶۱۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴

نظافتچی که ۳ میلیارد صاحبخانه را در جا نظافت و پاکسازی کرد!

سردار علی قاسم‌پور در تشریح این خبر اظهار داشت: با مراجعه یکی از شهروندان و گزارش وقوع سرقت، مبنی بر اینکه از منزلش مقادیر وجه نقد و طلا به ارزش ۳۰ میلیارد ریال به سرقت رفته است، تیمی از مأموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران، برای بررسی پرونده وارد عمل شدند.
نظافتچی که ۳ میلیارد صاحبخانه را در جا نظافت و پاکسازی کرد!

مخاطب۲۴- رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک نظافتچی سارق در محله پاسداران خبر داد و گفت: این متهم با سوءاستفاده از اعتمادصاحب‌کارش، اقدام به سرقت ۳۰ میلیاردریالی پول و طلا کرده بود که با تلاش و هوشیاری پلیس دستگیر شد.
سردار علی قاسم‌پور در تشریح این خبر اظهار داشت: با مراجعه یکی از شهروندان و گزارش وقوع سرقت، مبنی بر اینکه از منزلش مقادیر وجه نقد و طلا به ارزش ۳۰ میلیارد ریال به سرقت رفته است، تیمی از مأموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران، برای بررسی پرونده وارد عمل شدند.

در این پرونده مال‌باخته به مأموران کلانتری گفت که مدتی پیش یک خانم نظافتچی را برای نظافت منزلش با معرفی یکی از آشنایان استخدام کرده است و این خانم نظافتچی پس از مدتی حضور در منزل و انجام امورات خانه از جمله آشپزی و نظافت، چند روز پیش به ناگهان از منزل رفته و دیگر برنگشته است.

بیشتر بخوانید

مال‌باخته عنوان داشت که پس از رفتن این خانم به وضعیت مشکوک شده و در بررسی‌هایی که به‌صورت اتفاقی از کمد اموال باارزش خود داشته متوجه شده که مقداری طلا و جواهر و وجه نقد به ارزش ۳۰ میلیارد ریال به سرقت رفته است و در حال حاضر به این نظافتچی مشکوک است.

سردار قاسم‌پور تصریح کرد: با این شکایت مأموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران مشخصات و هویت این نظافتچی را مورد استعلام قرار دادند و در نهایت مشخصات و چهره این زن به دست آمد و متعاقباً با بررسی‌های تکمیلی مخفیگاه وی نیز شناسایی شد که با هماهنگی از سوی مرجع قضایی تیمی از مأموران عملیاتی به محل اعزام شدند.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت اظهار داشت: با حضور مأموران در محل، متهم که چاره‌ای جز تسلیم نداشت به جرم خود اعتراف و در بازرسی از مخفیگاه وی اموال مسروقه مال‌باخته که هنوز به فروش نرفته بود، کشف و به همراه متهم به کلانتری منتقل شد.

وی بیان داشت: متهم که زنی ۵۳ساله بود در بازجویی‌های انجام شده علت سرقت را مشکلات مالی اعلام کرد و اذعان داشت که گمان نمی‌کرده به این زودی دستگیر شود و قصد داشته با فروش اموال مسروقه از تهران به شهرستان محل زندگی خود برود و آنجا زندگی کند، اما پلیس قبل از هر گونه اقدامی او را شناسایی و دستگیر کرده است.

سردار قاسم‌پور در پایان با اشاره به این که متهم با شکایت مال‌باخته راهی دادسرا شد، گفت: اموال مسروقه پس از صورت‌جلسه و حسب دستور قضایی به مالک باز پس داده شد، به شهروندان توصیه کرد: از نگهداری اموال با ارزش در خانه و از ورود افراد ناشناس تحت عنوان نظافتچی به منزل خود خودداری نمایند.

برچسب ها: سارق
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.