کد خبر: ۶۱۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
لایحه جدید سرباز قهرمان در مجلس

ورزشکارانی که با تبعیض نژادی مقابله کنند از سربازی معاف می‌شوند

امیر سرتیپ دوم جمشید فولادی گفت: در جلسه‌ای که در کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شد، پیشنهاداتی از طرف وزارت ورزش در خصوص بحث اضافه شدن به لایحه طرح سرباز قهرمان مطرح شد. یکی از این موارد که مورد تأیید ستاد کل نیرو‌های مسلح هم قرار دارد، مربوط به ورزشکارانی است که در راه مقابله با تبعیض نژادی و جهت حمایت از بشریت و مرام انسان دوستی قدم برمی‌دارند که جمهوری اسلامی ایران پرچمدار آن است.
ورزشکارانی که با تبعیض نژادی مقابله کنند از سربازی معاف می‌شوند

مخاطب۲۴- رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: ورزشکارانی که در مقابله با تبعیض نژادی و برای حمایت از بشریت و مرام انسان دوستی کاری انجام دهند، از سربازی معاف خواهند شد.

امیر سرتیپ دوم جمشید فولادی اظهار داشت: در جلسه‌ای که در کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شد، پیشنهاداتی از طرف وزارت ورزش در خصوص بحث اضافه شدن به لایحه طرح سرباز قهرمان مطرح شد. یکی از این موارد که مورد تأیید ستاد کل نیرو‌های مسلح هم قرار دارد، مربوط به ورزشکارانی است که در راه مقابله با تبعیض نژادی و جهت حمایت از بشریت و مرام انسان دوستی قدم برمی‌دارند که جمهوری اسلامی ایران پرچمدار آن است.

بیشتر بخوانید

رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: مقرر شد ورزشکارانی که در این خصوص در میادین جهانی اقدام می‌کنند همانند قهرمانان از مزایای آن بهره‌مند شوند. این موضوع شامل معافیت سربازی و تمام امتیازات و پاداش یک قهرمانان است. امیدواریم در صحن مجلس مورد تصویب قرار گیرد.

وی تاکید کرد: تفاهم نامه‌ای بین نیرو‌های مسلح و کمیته ملی المپیک منعقد و مقرر شد کمیته تیم‌های نیرو‌های مسلح را حمایت کند. جلسه‌ای هم با وزیر ورزش داشتیم و ایشان هم قول حمایت داد. در حوزه سیزم میزبان سه رویداد جهانی هستیم، چهارمین دوره تیروکمان، اولین دوره وزنه‌برداری و صعود برای صلح میزبان به دماوند. در ۱۲ رشته نیز تیم‌های ما به مسابقات اعزام می‌شوند. در مجموع نیرو‌های مسلح در سال جاری در ۱۵ رویداد در سطح سیزم حضور خواهد داشت.

فولادی در خصوص اینکه بحث تشکیل فدراسیون نیرو‌های مسلح تا چه حد جدی است و از شما به عنوان اصلی‌ترین گزینه ریاست این فدراسیون نام برده می‌شود، گفت: تشکیل این فدراسیون پیشنهاد آقای دنیامالی بود ولی از آنجا که هر کاری را در نیرو‌های مسلح بر اساس سلسله مراتب انجام می‌دهیم، گزارش را به سرلشگر باقری اعلام کردم و هر طور ایشان دستور دهد همان کار را انجام می‌دهیم.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.