کد خبر: ۶۱۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲

فردریش مرتس صدراعظم آلمان شد

مرتس صدراعظم آلمان شد.
فردریش مرتس صدراعظم آلمان شد

مخاطب۲۴- فردریش مرتس که در رأی‌گیری صبح امروز در بوندس‌تاگ موفق به کسب آرای لازم برای صدراعظمی آلمان نشده بود، در دومین رأی‌گیری، آرای لازم را به دست آورد.

فریدریش مرتس کیست؟

فریدریش مرتس، ۶۹ ساله در سال ۲۰۲۲ به رهبری حزب دموکرات مسیحی رسید.

این در حالی است که او چند دهه قبل از آن به عضویت حزب درآمد.

رقابت او با آنگلا مرکل در اوایل سال‌های ۲۰۰۰ باعث شد که پس از به قدرت رسیدن صدراعظم پیشین فریدریش مرتس به حاشیه رانده شود. آنگلا مرکل در سال ۲۰۰۵ در آلمان به قدرت رسید.

فریدریش مرتس به این ترتیب دوره‌ای از سیاست کناره گرفت و در بخش خصوصی به فعالیت پرداخت. او یک وکیل دادگستری نیز هست.

فریدریش مرتس در تابستان سال ۲۰۱۸ پس از آنکه آنگلا مرکل اعلام کرد که از رهبری حزب کناره خواهد گرفت به عرصه سیاست بازگشت. او به طور کلی به عنوان سیاستمداری محافظه‌کارتر از آنگلا مرکل شناخته می‌شود.

فریدریش مرتس به رای‌دهندگان وعده داده است که اقتصاد آلمان را احیا خواهد کرد و در مقابل موج ورود مهاجران خواهد ایستاد. او پیرو مذهب کاتولیک است و همسرش به عنوان قاضی فعالیت می‌کند.

فریدریش مرتس سه فرزند بزرگسال دارد. او در سال ۱۹۷۲ به حزب دموکرات مسیحی پیوست و در سال ۱۹۸۹ به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شد.

فریدریش مرتس در سال ۱۹۹۴ برای اولین بار به عنوان نماینده وارد پارلمان آلمان (بوندستاگ) شد. او همواره از ارزش‌های محافظه‌کاران دفاع کرده است. فریدریش مرتس بر اهمیت خانواده تاکید زیادی می‌کند.

او در دورانی که آنگلا مرکل صدراعظم بود از سیاست دوری گرفت و به عنوان تاجر در آمریکا و چین به سر می‌برد.

فریدریش مرتس ماه سپتامبر به عنوان گزینه حزب دموکرات مسیحی برای صدراعظمی برگزیده شد. او پس از آنکه ماه گذشته به کمک آرای راست افراطی قطعنامه‌ای را در پارلمان آلمان علیه مهاجرت به تصویب رساند مورد انتقاد زیادی قرار گرفت.

آنگلا مرکل هم سکوت خود را در این باره شکست و اقدام فریدریش مرتس را نامناسب دانست.

فریدریش مرتس تاکید کرده است که اگر صدراعظم شود «هرگز» با حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» همکاری نخواهد کرد.

برچسب ها: صدر اعظم آلمان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.