کد خبر: ۶۱۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
ناپایداری جوی در اکثر مناطق کشور

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۲۴

سازمان هواشناسی کشور از وقوع ناپایداری‌های جوی در بخش‌های مختلف کشور طی روز‌های آینده خبر داد و اعلام کرد: امروز و فردا دریای خزر مواج می‌شود.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۲۴

مخاطب۲۴- بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، دامنه‌های جنوبی البرز شامل زنجان، قزوین، البرز و تهران و همچنین در برخی نواحی دامنه‌های زاگرس مرکزی، شرایط برای افزایش ابر، وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و در مناطق مستعد، احتمال ریزش تگرگ فراهم است.

از بعدازظهر امروز با نفوذ جریانات خنک شمالی به سواحل غربی دریای خزر، در استان‌های گیلان و مازندران ابرناکی و بارش آغاز می‌شود. همچنین در نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد و رخداد گردوخاک پیش‌بینی شده است.

برای فردا پنجشنبه (۲۵ اردیبهشت)، در مناطق شمال‌غرب، ایلام، کرمانشاه، غرب لرستان، همدان، قزوین، البرز، تهران و نیز سواحل دریای خزر، وضعیت جوی ناپایدار با ابرناکی، رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. در این روز نیز وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در غرب و دامنه‌های جنوبی البرز مورد انتظار است.
روز جمعه بارش پراکنده در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان ادامه خواهد داشت. در استان‌های خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته شنبه هفته آینده ۲۷ اردیبهشت تنها در شمال خراسان رضوی احتمال رگبار باران وجود دارد. همچنین در شمال شرق و شرق کشور وزش باد، گاهی همراه با خیزش گردوخاک، پیش‌بینی می‌شود. سایر مناطق، به‌ویژه نوار غربی کشور، از شرایط جوی آرام و پایدار برخوردار خواهند بود.

یکشنبه آینده ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ نیز در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. در سواحل دریای خزر نیز افزایش نسبی دما و وزش باد مورد انتظار است. دریای خزر در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه مواج خواهد بود و شرایط برای فعالیت‌های دریایی با اختلال همراه خواهد شد.

هشدار زرد هواشناسی

سازمان هواشناسی کشور همچنین با صدور هشدار دریایی، از فعالیت سامانه‌ای ناپایدار در بخش‌هایی از دریای خزر خبر داد که از بعدازظهر امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده و تا عصر فردا پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

بر اساس این هشدار، افزایش لحظه‌ای سرعت وزش باد تا حدود ۲۴ نات و افزایش ارتفاع موج در دریا تا ۱ تا ۱.۵ متر در مناطق نزدیک و دور از ساحل پیش‌بینی می‌شود. این شرایط جوی، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گلستان و مازندران را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

از جمله پیامد‌های این سامانه می‌توان به خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی، صدمه به ماهیان در قفس، آسیب به قایق‌های تفریحی و مسافری و شناور‌های سبک، اختلال در تردد شناور‌ها و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی با توجه به شرایط پیش‌رو، توصیه کرده مردم از شنا در محدوده‌های دریایی خودداری کنند. همچنین تردد قایق‌های سبک و تفریحی محدود و ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر با احتیاط انجام شود، تردد کشتی‌های تجاری نیز با احتیاط همراه باشد، فعالیت‌های شیلاتی و پشتیبانی از صنایع فراساحلی تا حد امکان کاهش یابد و فعالان دریایی نیز نسبت به اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه لازم اقدام کنند.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.