کد خبر: ۶۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۷
مطهری:

پیگیری موضوع حصر وظیفه همه است/مصادره 2 میلیارد دلار ربطی به برجام ندارد

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه نهادهای کاسب تحریم به مردم آدرس غلط می‌دهند، گفت:‌به نظر می رسد چون توافقی که در قالب برجام صورت گرفت، می خواهد امور را در مسیر طبیعی خودش در کشور قرار دهد ، عده‌ای می خواهند کاری کنند که سرمایه گذاران خارجی وارد نشوند و بازار آنها کساد نشود.

به گزارش روابط عمومي جبهه تدبير و توسعه ايران اسلامي و به نقل از ایلنا، علی مطهری عصر امروز در جریان سفر یک روزه به شهر اراک که به منظور حمایت از کاندیداهای لیست امید صورت گرفته بود در جمع پرشور دانشجویان دانشگاه اراک با تاکید بر این موضوع که تبلیغات منفی که علیه برجام انجام می‌شود طبیعی نیست و این مخالفت‌ها بیشتر ریشه سیاسی و اقتصادی دارد و در واقع نهادهای کاسب تحریم آدرس غلط می دهند، گفت: به مخالفان برجام باید گفت که این توافق با نظر رهبری صورت گرفته و شخص ایشان بر تمام روند مذاکرات اشراف داشتند و کل نظام آن را پذیرفته است، بنابراین نمی‌توان گفت قسمت‌های خوب برجام متعلق به رهبری بوده و قسمت‌های بدش متعلق به دولت آقای روحانی . 

 
وی ادامه داد: پیشرفت اجرای برجام تا به امروز خوب بوده و اروپایی‌ها به تعهداتشان عمل کرده‌اند و فقط مشکلاتی در رابطه با برخی از تحریم های امریکا وجود دارد که باز شدن این گره‌ها به دلیل آنکه مربوط به سالها پیش است قطعا زمان بر می‌باشد. 
 
منتخب مردم تهران در مجلس دهم تصریح کرد: به نظر می رسد چون توافقی که در قالب برجام صورت گرفت، می خواهد امور را در مسیر طبیعی خودش در کشور قرار دهد ، عده‌ای می خواهند کاری کنند که سرمایه گذاران خارجی وارد نشوند و بازار آنها کساد نشود. 
 
وی بیان داشت: شما به عنوان دانشجویان و قشر تحصیلکرده کشور نباید فریب این حرف ها را بخورید و فقط با مطالعه یک روزنامه کیهان و سایت رجا نیوز ، اطلاعات غلط در مورد مسائل کشور کسب کنید. 
 
مطهری تاکید کرد: بنده نمی‌گویم که مدیریت و عملکرد دولت در این مدت ، ایده آل بوده و هیچ مشکلی وجود ندارد اما باید به این نکته هم توجه داشت که کاهش شدید قیمت نفت شوخی نیست و قطعا در رکود اقتصادی و تعطیل شدن طرح های عمرانی بسیار موثر می باشد . 
 
نماینده مردم تهران در مجلس نهم گفت: نباید به شکلی عمل کنیم که وقتی دولت اصلاح طلب یا اعتدالگرا بر راس کار است ، اصولگرایان برای آن دردسرساز شوند و به اصطلاح چوب لای چرخ بگذارند و نه برعکس آن عمل شود بلکه باید با همکاری و تعامل درست و منطقی ، در راستای حل مشکلات کشور گام برداریم. 
 
مطهری در خصوص بحث برداشت و مصادره 2 میلیارد دلار از اموال ایران با صدور حکم اخیر دیوان عالی امریکا نیز اظهار داشت: ریشه این موضوع مربوط به دولت قبل است که برخی منابع ارزی کشور را صرف خرید اوراق امریکایی کردند و هیچ ربطی به مسئله برجام و توافقی که در دولت آقای روحانی انجام شده ندارد ، ما از دولت نیز خواسته ایم که این موضوع را شفاف به مردم توضیح دهد. 
 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در خصوص پیگیری موضوع حصر و بحث غیر قانونی بودن آن بیان داشت: پیگیری موضوع حصر وظیفه همه است و اینکه ما فکر کنیم در جمهوری اسلامی هیچ ظلمی اتفاق نمی‌افتد و هر کاری که در نظام صورت می گیرد درست است ، قابل قبول نیست و حرف غلطی است، چرا باید اگر ظلمی اتفاق افتاده پنهان شود و حرفی نزنیم؟! مهم این است که چطور با ظلم برخورد کنیم. 
 
مطهری ادامه داد: این دلیل نمی شود که هر چه رئیس محترم قوه قضائیه گفتند درست باشد ، ما قانون اساسی داریم و یک نماینده باید همه حرف ها و نظرات را با قانون تطبیق دهد بنابراین تا زمانی که این موضوع روال قضایی لازم را طی نکند ، نمی‌توان هیچ مجازاتی برای کسی تعیین کرد و نمی‌توان و نباید بدون حکم قضایی کسی را بازداشت و حصر کرد. 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.