کد خبر: ۶۱۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴

واکنش پلیس فتا به سایت‌های صیغه‌یابی

سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا با تأکید بر تداوم برخورد این پلیس با جرایم سازمان‌یافته در فضای مجازی اظهار کرد: پلیس فتا به صورت جدی با سایت‌های غیرقانونی صیغه یابی، همسریابی و همچنین کانال‌هایی که اقدام به فروش اقلام غیراخلاقی می‌کنند، برخورد می‌کند.
واکنش پلیس فتا به سایت‌های صیغه‌یابی

به گزارش مخاطب ۲۴: رئیس پلیس فتا با بیان اینکه اغلب سایت‌های همسریابی و صیغه یابی فاقد هرگونه مجوز قانونی هستند، گفت: بسیاری از آنها صرفاً با هدف فریب کاربران و ارتکاب کلاهبرداری طراحی شده‌اند.

سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا با تأکید بر تداوم برخورد این پلیس با جرایم سازمان‌یافته در فضای مجازی اظهار کرد: پلیس فتا به صورت جدی با سایت‌های غیرقانونی صیغه‌یابی، همسریابی و همچنین کانال‌هایی که اقدام به فروش اقلام غیراخلاقی می‌کنند، برخورد می‌کند.

وی با بیان اینکه اغلب این سایت‌ها فاقد هرگونه مجوز قانونی هستند، افزود: بسیاری از آنها صرفاً با هدف فریب کاربران و ارتکاب کلاهبرداری طراحی شده‌اند. کاربران در این فضا‌ها فریب وعده‌های دروغین را می‌خورند و بعضاً متحمل خسارات مالی و حیثیتی می‌شوند.

رئیس پلیس فتا تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی در مقابله با این نوع کلاهبرداری‌ها، عدم تمایل قربانیان به طرح شکایت است، چرا که آنها نگران مسائل آبرویی هستند و همین موضوع باعث می‌شود که برخی پرونده‌ها به مراجع رسمی ارجاع نشود.

سردار مجید ادامه داد: البته با این وجود، پلیس فتا با تمام توان موضوع را پیگیری می‌کند و حتی در مواردی که شکایتی ثبت نشده باشد، با اقدامات فنی و رصد دائم، صفحات متخلف را شناسایی و با آنها برخورد می‌کنیم.

وی درباره فعالیت برخی کانال‌ها و صفحات در فضای مجازی که اقلام ممنوعه یا غیراخلاقی را تبلیغ یا توزیع می‌کنند نیز گفت: این موارد نیز به‌طور مداوم رصد شده و با هماهنگی قضایی با مدیران و گردانندگان آنها برخورد می‌شود.

سردار مجید در خصوص سایت‌های قمار و شرط‌بندی نیز اظهار داشت: طبق آمار ما، ۹۸ درصد از موارد شناسایی‌شده در حوزه قمار آنلاین با پیگیری پلیس فتا مورد برخورد قرار گرفته‌اند؛ چه در سطح شناسایی گردانندگان و چه مسدودسازی بستر‌های مالی و بانکی آنها.

منبع: تابناک

برچسب ها: صیغه همسریابی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.