کد خبر: ۶۲۲۴۱
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۷

رایزنی ایران و روسیه برای خروج از لیست سیاه FATF

هیئت ایرانی جهت تسهیل و تسریع فرآیند عادی‌سازی پرونده ایران با FATF رایزنی‌های خود را در مسکو آغاز کرد.
رایزنی ایران و روسیه برای خروج از لیست سیاه FATF

به گزارش مخاطب ۲۴: «هادی خانی» دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم و هیئت همراه بلافاصله بعد از ورود به مسکو در جلسه مشترک با «یوری چیخانچین» معاون رئیس‌جمهور روسیه و رئیس گروه منطقه‌ای مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم اوراسیا و معاونان و مدیران این نهاد، راهکار‌های تسهیل و تسریع مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF بعد از تصویب لایحه کنوانسیون پالرمو را بررسی کردند.

طرفین در این دیدار، بر فعال‌سازی ظرفیت کشور‌های عضو برای اجماع سازی در اجلاس FATF و تعریف همکاری فنی، آموزشی با ایران در تعلیق اقدامات تقابلی و خروج از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی تأکید کردند.

در این نشست مقرر شد، با محوریت گروه منطقه‌ای مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم اوراسیا، برگزاری جلسات فشرده با برخی کشور‌های عضو FATF جهت بسترسازی دفاع از اقدامات ایران در اجلاس‌های اصلی این نهاد با قید فوریت برنامه‌ریزی و در صورت لزوم بازدید کشور‌های هدف از نمایشگاه دائمی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم ایران جهت اقناع‌سازی و همراه‌سازی بیش‌ازپیش کشور‌های تأثیرگذار در دستور کار قرار گیرد.

دبیرخانه شورای مبارزه با پول‌شویی منطقه اوراسیا (EAG) از گروه‌های نه‌گانه منطقه‌ای FATF در جهان، اخیراً با انتشار بیانیه‌ای در تارنمای رسمی این دبیرخانه از تصویب لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام حمایت و بر تصویب لایحه CFT به‌عنوان گام مهم بعدی در فرآیند عادی‌سازی پرونده ایران با FATF تأکید کرد.

هیئت ایرانی جهت تسهیل و تسریع فرآیند عادی‌سازی پرونده ایران با FATF رایزنی‌های خود را در مسکو آغاز کرد.

منبع: مهر

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.