کد خبر: ۶۲۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸

فروش خودرو‌های وارداتی متوقف است!

بلاتکلیفی تعرفه واردات خودرو در سال ۱۴۰۴باعث توقف فروش در سامانه یکپارچه شده و متقاضیان بیش از ۹ مرحله فروش گذشته، همچنان منتظر تعیین‌تکلیف نهایی هستند.
فروش خودرو‌های وارداتی متوقف است!

مخاطب۲۴- با گذشت بیش از دو ماه از آغاز سال ۱۴۰۴، هنوز خبری از آغاز مرحله جدید فروش خودرو‌های وارداتی در سامانه یکپارچه نیست. سکوت وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در برابر مطالبه جدی واردکنندگان و خریداران، سایه‌ای از ابهام را بر روند واردات خودرو انداخته است.

بیشتر بخوانید

آخرین مرحله فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد و تا این لحظه هیچ نشانه‌ای از برنامه‌ریزی یا اعلام دور جدید فروش دیده نمی‌شود. وزارت صمت نه‌تنها آیین‌نامه تعرفه واردات را ابلاغ نکرده، بلکه حتی توضیح روشنی نیز درباره تأخیر در این مسیر ارائه نداده است.

هرچند در قانون بودجه ۱۴۰۴ نرخ تعرفه واردات خودرو ۱۰۰ درصد تعیین شده، اما اجرای آن منوط به تدوین و ابلاغ آیین‌نامه‌های تکمیلی از سوی دولت است؛ فرآیندی که تاکنون به انجام نرسیده و باعث شده خودرو‌های واردشده به گمرکات کشور همچنان ترخیص نشوند.

*خریداران چشم‌انتظار، واردکنندگان سردرگم

نکته مهم اینجاست خریدارانی که در اسفند ۱۴۰۳ با پرداخت پیش‌پرداخت در سامانه یکپارچه ثبت‌نام کرده‌اند، همچنان در انتظار تعیین تکلیف نهایی وضعیت خودروهایشان هستند. این در حالی است که واردکنندگان نیز به دلیل نبود دستورالعمل نهایی تعرفه، از ثبت سفارش جدید و ترخیص محموله‌های وارداتی خودداری می‌کنند.

* وزارت صمت پاسخ نمی‌دهد

در این میان، عملکرد وزارت صمت و به‌ویژه دفتر واردات خودرو با انتقادات جدی مواجه شده است. سکوت مدیرکل دفتر واردات خودرو و عدم شفاف‌سازی درباره آینده سامانه فروش، نگرانی‌ها را تشدید کرده است.

به هر حال تا زمان ابلاغ رسمی تعرفه واردات خودرو و تعیین دستورالعمل‌های مرتبط، نباید انتظار آغاز مرحله جدید فروش در سامانه یکپارچه را داشت. خریداران و فعالان اقتصادی در شرایطی قرار دارند که نبود شفافیت از سوی نهاد متولی، عملاً فضای بازار خودرو‌های وارداتی را در حالت قفل نگه داشته است.

نکته مهم اینجاست در شرایطی که هنوز تکلیف تعرفه واردات خودرو مشخص نشده است برخی از بانک‌ها با ارسال پیامک‌هایی به مشتریان خود اعلام کرده‌اند برای بلوکه کردن حساب جهت خرید خودرو‌های وارداتی اقدام کنند البته هنوز وزارت صنعت در این رابطه سکوت کرده و مشخص نیست براساس کدام استدلال در شرایطی که تعرفه مشخص نیست و حجم زیادی از خریداران بلاتکلیف هستند آیا ثبت نام جدیدی در کار است یا نه؟

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.