کد خبر: ۶۲۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴

زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!

نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!

به گزارش مخاطب 24: دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستاننیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.

نیرو‌های امنیتی حج در عربستان سعودی، ۳ شهروند را به دلیل انتقال ۱۰۸ نفر از دارندگان ویزای گردشگری _که قوانین و مقررات حج را نقض کرده بودند_ و تلاش برای ورود غیرقانونی آنها به شهر مکه مکرمه از طریق مخفیگاه‌های سری (مخازن) در وسایل نقلیه سنگین، دستگیر کردند.

آنها به مراجع ذی‌صلاح برای اعمال مجازات‌های مقرر ارجاع داده شدند.

روز گذشته نیز اکانت أخبار السعودیة (یکی از رسانه‌های سعودی) با انتشار آماری عجیب، جزئیاتی از برخورد با تخلفات در زمینه حج را اعلام کرد.

عربستان از حکومت جولانی حمایت کرد

این اکانت در حالی که این اقدامات را تلاش‌های گسترده امنیتی برای مقابله با متخلفان قوانین حج خوانده بود، از بازگرداندن بیش از ۲۵۰ هزار نفر مقیم غیرمجاز بدون داشتن مجوز حج از داخل مکه و همچنین اخراج بیش از ۲۰۵ هزار نفر از مکه به دلیل تلاش برای انجام حج بدون مجوز خبر داد.

بازگرداندن بیش از ۱۰۹ هزار خودرو که افراد غیرمجاز برای حج را جابه‌جا می‌کردند و شناسایی و برخورد با بیش از ۴۰۰ شرکت متخلف در زمینه حج، از دیگر مواردی است که این اکانت سعودی به آن اشاره کرده است.

گفتنی است، وزارت کشور عربستان سعودی، پیش از این، از صدور تصمیمات اداری علیه ناقلان، مشارکت‌کنندگان و افرادی که بدون مجوز به مکه منتقل شده‌اند، توسط کمیته‌های اداری فصلی خبر داده بود.

این مجازات‌ها با هدف بازدارندگی و مقابله با پدیده حج بدون مجوز تعیین شده‌اند و شامل موارد زیر هستند:

• مجازات حبس برای ناقلان و مشارکت‌کنندگان

• جریمه‌های مالی سنگین برای ناقلان تا سقف ۱۰۰ هزار ریال سعودی

• افشای نام متخلفان اصلی (ناقلان)

• اخراج اتباع خارجی دستگیر شده از پادشاهی پس از اجرای مجازات و ممنوعیت ورود مجدد آنها به عربستان به مدت ۱۰ سال

• درخواست مصادره قضائی وسایل نقلیه مورد استفاده در امر انتقال غیرمجاز

• جریمه مالی برای افرادی که خودشان تلاش کرده‌اند بدون مجوز حج به جا آورند، تا سقف ۲۰ هزار ریال سعودی

وزارت کشور عربستان مجدداً بر لزوم رعایت قوانین و مقررات حج و اخذ مجوز‌های لازم برای ادای این فریضه تاکید کرده و هشدار داده است که با هرگونه تخلف در این زمینه قاطعانه برخورد خواهد شد.

سال گذشته در موسم حج، بیش از ۱۳۰۰ زائر به دلیل گرمای شدید هوا فوت کردند که همین مسئله باعث شد دولت عربستان برای جلوگیری از این واقعه تلخ، اقداماتی برای کنترل جمعیت زائران و کاهش گرمای هوا انجام دهد.

عربستان سعودی پیش از این اعلام کرده بود بیش از ۸۰ درصد افرادی که سال گذشته در ایام انجام مناسک حج فوت کردند، کسانی بودند که به صورت غیرمجاز در اعمال حج شرکت کرده بودند و به همین دلیل امکاناتی مثل چادر‌های دارای سیستم تهویه به آنها تعلق نگرفته بود.

منبع: تسنیم

برچسب ها: حج عربستان
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.