کد خبر: ۶۲۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰

گسترش حمایت های بانک شهر از شرکت های دانش بنیان

مدیرعامل بانک شهر گفت: گسترش همکاری ها با فعالان حوزه فناوری های نوین را با هدف کمک و حمایت های مالی و بانکی از شرکت های دانش بنیان، در دستور کار داریم.
گسترش حمایت های بانک شهر از شرکت های دانش بنیان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر سید محمد مهدی احمدی در مراسم امضاء تفاهمنامه میان بانک شهر و صندوق توسعه فناوری‌های نوین، گفت: در سالی که مزین به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» است، افزایش تعاملات و همکاری‌های مشترک با فعالان حوزه فناوری و به خصوص شرکت‌های فعال در این حوزه را افتخاری برای خود می‌دانیم.

گسترش حمایت های بانک شهر از شرکت های دانش بنیان

دکتر احمدی با تشریح ویژگی‌ها و ظرفیت‌های منحصربه فرد بانک شهر در شبکه بانکی کشور، افزود: این بانک از چابکی و انعطاف پذیری بالایی برخوردار بوده و سرعت دسترسی به خدمات برای شهروندان و مشتریان بسیار در آن بالاست.

وی با اشاره به ارتباط نزدیک شهرداری‌ها با بانک شهر و بهره مندی آنان از خدمات و ظرفیت‌های این بانک، عنوان کرد: می‌توانیم زمینه ارتباط نزدیک شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها با شهرداری‌ها را با هدف تسهیل خدمات رسانی به شهروندان برقرار کنیم.

مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه شهرداری‌ها هم اکنون به عنوان نقطه تماس ارائه خدمات روزانه به شهروندان در کشور مطرح هستند، افزود: استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت شهر‌ها قطعا می‌تواند به بهره مندی کامل شهروندان از خدمات شهری منجر شود و ما در بانک شهر آمادگی داریم پیوستگی را میان صندوق توسعه فناوری‌های نوین و شهرداری‌ها ایجاد کنیم.

دکتر احمدی در ادامه با تاکید بر اینکه قانون جهش تولید این فرصت را برای بانک‌ها به وجود آورده که در کنار صندوق‌های فناوری قرار گیرند، گفت: بانک شهر طی سال‌های اخیر با نوآوری در خلق محصولات متنوع؛ توانسته در حوزه فناوری اطلاعات پیشرو باشد.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز با برگزاری نشست‌های مشترک و افزایش همکاری‌ها با شرکت‌های دانش بنیان می‌توانیم دریچه‌ای جدید برای ارائه خدمات مالی و بانکی به مشتریان بانک‌ها و شهروندان باز کنیم.

مدیرعامل بانک شهر با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه این بانک در حوزه ارزی و ارائه خدمات برتر به مشتریان در این حوزه، افزود: می‌توانیم در چارچوب قوانین و مقررات نیاز‌های ارزی شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها را مرتفع کرده و از دغدغه آنان در این خصوص به صورت جدی بکاهیم.

دکتر احمدی با تاکید بر اینکه تفاهمنامه میان بانک شهر و صندوق توسعه فناوری‌های نوین می‌بایست از حالت تشریفاتی خارج و با تشکیل کارگروهی مشترک تبدیل به یک برنامه عملیاتی شود، گفت: ارائه تسهیلات، صدور ضمانتنامه و ... برای شرکت‌های دانش بنیان از سوی هر بانکی امکان پذیر است، اما ما به دنبال ارائه خدمات متفاوت و برتر بر اساس نیاز شرکت‌ها با هدف بازآفرینی قدرت آن‌ها هستیم.

در این مراسم همچنین سید روح اله میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین با ارائه گزارشی از عملکرد صندوق در ارائه انواع خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان و فناور پرداخت.

میرامینی تاکید کرد: به عنوان صندوق برتر در میان ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور که مورد اعتماد بسیاری از سازمان‌ها و شبکه بانکی هستیم؛ آماده گسترش همکاری‌ها و افزایش تعاملات با بانک شهر می‌باشیم.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.