کد خبر: ۶۲۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۳
عقب‌نشینی شاخص‌های سهامی به تراز قبل از شروع مذاکرات

پیش بینی بورس امروز ۲۱ خرداد

بورس تهران روز سه‌شنبه با کاهش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص کل هم‌وزن به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد دیروز کاهش ۳ درصدی داشت و در سطح ۶ همتی قرار گرفت. دیروز روند خروجی جریان پول حقیقی از موقعیت‌های سهامی به نسبت روز‌های معاملاتی قبلی تضعیف شد.
پیش بینی بورس امروز ۲۱ خرداد

مخاطب ۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد کاهش تراز شاخص کل هم‌وزن در کنار افت تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر عرضه حقیقی به نسبت تقاضای حقیقی سهام آغاز شد ولی در ساعات پایانی معاملات، نماد‌های شاخص‌ساز شاهد افزایش تقاضا بودند. معاملات دیروز با جریان خروجی سنگین پول حقیقی در کنار سهم ۵۰ درصدی رنگ قرمز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود؛ در حالی که در روز شنبه با مالکیت ۹۲ درصدی رنگ قرمز مواجه بودیم.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۹۵ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت محصولات شیمیایی با ۲۱.۴ میلیارد تومان و صنعت محصولات کامپیوتری با ۸.۳ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت سیمان با ۴۲.۹ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۲۴.۱ میلیارد تومان و صنعت انبوه‌سازی با ۲۳.۳ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند. صنایع سرمایه‌گذاری‌ها و عرضه برق، گاز و بخار نیز به ترتیب ۲۱ میلیارد تومان و ۲۰.۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی داشتند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز سه‌شنبه را با روند خروجی ۶۱ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با ۳ درصد کاهش در سطح ۶ هزار و ۸۱۱ میلیارد تومانی قرار گرفت. این سطح از کاهش ارزش معاملات خرد به دلیل محدودیت دامنه نوسان قیمتی و شکل‌گیری روند نزولی در معاملات سهامی به ثبت رسیده است. سه‌شنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت مثبت بود و ۸۱ میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیت‌های درآمد ثابت اضافه شد.

سه شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با افزایش ۶۲ درصدی از سطح ۶۴۳ میلیارد تومانی به سطح هزار و ۴۳ میلیارد تومانی صعود کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با ۵۲ درصد کاهش از سطح هزار و ۴۷۲ میلیارد تومانی سقوط کرد و در سطح ۷۱۳ میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام چرخش داشت و کمتر شد.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۲۷.۴ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۲۹.۵ میلیون تومان افزایش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی افت کرد و بار دیگر در سطح ۳۷.۷ میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر فروشندگان بود و این بار شکاف سرانه فروش و سرانه خرید از ۱۰.۴ میلیون تومان به ۸.۲ میلیون تومان رسید.

پیش بینی بورس چهار‌شنبه

با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. در حال حاضر بورس تهران در مسیر نزولی قرار گرفته و اخبار منفی در خصوص مذاکرات غیر مستقیم موجب شده تا تغییرات نرخ ارز و طلا در بازار‌های موازی صعودی باشد و جریان پول حقیقی به سمت موقعیت‌های غیر سهامی سرازیر شود، اما محدودیت دامنه نوسان موجب شده تا سرعت ریزش قیمت‌ها در بازار سهام کمتر شود.

معاملات سهامی روز سه‌شنبه نیز حکایت از افزایش احتیاط معامله‌گران و کاهش جریان خروجی سرمایه حقیقی از موقعیت‌های سهامی داشت. سطح حمایتی شاخص کل و شاخص هم‌وزن فعال شد ولی بازار همچنان با روندی اصلاحی رو‌به‌رو شده است. محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان قیمتی سرعت‌گیر اصلی بورس تهران به شمار می‌رود و بازار همچنان احتمال دارد صف‌های خرید و فروش سهام سنگینی را متحمل شود.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۹ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز وجود دارد.

جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام احتمالا کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح ۳۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.