کد خبر: ۶۳۲۵۶
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸

درماندگی بنیامین!

نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل اذعان کرد که این رژیم در جنگ علیه ایران متحمل «خسارات دردناکی» شده است.
درماندگی بنیامین!

مخاطب ۲۴- طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه در سخنانی بیان کرد: «ما در جنگ با ایران متحمل خسارات دردناکی شده‌ایم.»

بیشتر بخوانید

او در ادامه مدعی شد که «با این حال، اسرائیل همچنان قوی است» و با تکرار ادعا‌های پیشین و پوچ خود گفت: «هدف حملات ما نابودی تهدیدات هسته‌ای ایران است.»

نتانیاهو همچنین با اشاره به تجاوز یک و نیم ساله رژیم اسرائیل به نوار غزه اذعان کرد: «متاسفانه بیشتر سربازان شجاع ما در غزه از دست رفته‌اند.»

اظهارات بنیامین نتانیاهو در حالی عنوان می‌شود که رسانه‌های غربی جهان طی روز‌های گذشته گزارش داده‌اند که پدافند هوایی رژیم اشغالگر فرسوده شده و قادر به رهگیری موشک‌های ایرانی نیست.

پیش از این، دفتر نتانیاهو در گزارشی اعلام کرد که ایران ۴۰۰ موشک بالستیک به سمت ۴۰ نقطه در اراضی اشغالی شلیک کرده که در نتیجه آن ۲۴ نفر کشته و بیش از ۸۰۴ نفر زخمی شده‌اند. طبق گزارش مذکور، این حملات همچنین باعث آوارگی حدود ۳۸۰۰ نفر شده است.

همچنین، نشریه عبری هاآرتص گزارش داده است که سران رژیم اسرائیل نابودی برنامه هسته‌ای ایران را هدف اصلی جنگ اعلام کردند، اما به نظر می‌رسد دستاورد‌های حملات محدود است. این روزنامه صهیونیستی همچنین اعلام کرد که نتانیاهو، پس از انتقادات شدیدی که دریافت کرد، روز یکشنبه از مکان‌های تخریب‌شده بازدید کرد، در حالی که اکثر وزرایش هنوز «مفقود» هستند. هاآرتص توضیح داد که «نتانیاهو به سوالات پاسخ نمی‌دهد، بنابراین دشوار است بدانیم که آیا اسرائیل راهبردی برای پایان دادن به جنگ دارد یا خیر.»

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.