کد خبر: ۶۳۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸

استقلال بالاخره مربی خود را شناخت!

ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال شدبا اعلام رسمی باشگاه استقلال، ریکاردو ساپینتو با عقد قراردادی یک ساله، به این تیم بازگشت.
استقلال بالاخره مربی خود را شناخت!

مخاطب ۲۴- همان‌طور که طی روز‌های گذشته پیش‌بینی می‌شد و خبر آن نیز در رسانه‌ها منتشر شده بود، سرانجام باشگاه استقلال به صورت رسمی از بازگشت ریکاردو ساپینتو به نیمکت آبی‌های پایتخت خبر داد. سرمربی ۵۲ ساله پرتغالی که پیش از این در لیگ بیست‌ودوم هدایت استقلال را بر عهده داشت، پس از دو فصل دوری، بار دیگر با مدیران این باشگاه به توافق رسید و امروز قرارداد یک‌ساله خود را با استقلال امضا کرد.

بیشتر بخوانید

خبر بازگشت ساپینتو را ابتدا علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال، در صفحه شخصی‌اش در توییتر منتشر کرد. او تصویری از لحظه امضای قرارداد را منتشر کرد و با جمله "زندگی در جریان است" به استقبال بازگشت مرد پرتغالی رفت. این اقدام رئیس هیئت‌مدیره در حالی صورت گرفت که رسانه رسمی باشگاه با تأخیری حدود ۱۵ دقیقه‌ای، خبر رسمی عقد قرارداد را اعلام کرد؛ اتفاقی که در نوع خود عجیب است.

ریکاردو ساپینتو در اولین حضورش در استقلال، جانشین فرهاد مجیدی قهرمان بدون شکست لیگ بیست‌ویکم شد و در همان ابتدای کار، با هدایت تیم آبی‌پوش موفق شد قهرمانی در سوپرجام را کسب کند. اما شکست در دو دیدار حساس برابر پرسپولیس، یکی در لیگ و دیگری در فینال جام حذفی، باعث شد تا قهرمانی‌های بزرگ‌تر از دست برود و نهایتاً همکاری او با استقلال در تابستان ۱۴۰۲ خاتمه یابد. ساپینتو پس از جدایی از استقلال، راهی قبرس شد و هدایت تیم آپوئل را بر عهده گرفت.

ساپینتو با تیم آپوئل به قهرمانی لیگ قبرس رسید، اما به دلیل اختلاف‌نظر با مدیریت باشگاه، این همکاری دیری نپایید و پایان یافت. او سپس به مراکش رفت و سرمربی‌گری راجا کازابلانکا را بر عهده گرفت. اما در آنجا نیز دوام نیاورد. وی از هفته ششم وارد تیمی شد که خود آن را نبسته بود و پس از تنها ۱۱ بازی، با ثبت تنها ۲ پیروزی و تساوی‌های پر تعداد، از این تیم جدا شد. از آن زمان تا امروز، ساپینتو بدون تیم مانده بود و به استراحت پرداخته بود تا اینکه مجدداً پیشنهاد بازگشت به استقلال را دریافت کرد.

گفته می‌شود که مذاکرات بین مدیران استقلال و ساپینتو هفته‌ها به‌طور جدی دنبال شد و طرفین در نهایت بر سر جزئیات مالی و فنی به توافق کامل رسیدند. ساپینتو با وجود حملات اخیر رژیم صهیونیستی به کشور و شرایط خاص ایران، اعلام کرده بود که هیچ مانعی برای بازگشت نمی‌بیند و این موضوع را به عنوان نشانه‌ای از عادی شدن شرایط کشور تعبیر کرد. حتی مطرح شده است که ساپینتو از طریق یکی از کشور‌های همسایه و به صورت زمینی قصد دارد وارد ایران شود تا هرچه سریع‌تر کار خود را در استقلال آغاز کند.

یکی از مسائلی که در بازگشت ساپینتو مطرح است، محرومیت ۴ ماهه‌ای است که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران پس از فینال جام حذفی فصل ۱۴۰۲ برای او صادر کرد. طبق مقررات، دو ماه از این محرومیت گذشته و ساپینتو می‌تواند درخواست تعلیق مابقی این محرومیت را ارائه کند. برخی شایعات حاکی از آن است که به دلیل رفتار حرفه‌ای ساپینتو و علاقه‌مندی‌اش برای بازگشت به ایران در این شرایط خاص، احتمال دارد این محرومیت به طور کامل به حالت تعلیق درآید، اما هنوز هیچ مقام رسمی این موضوع را تأیید نکرده و فعلاً در حد گمانه‌زنی است.

بازگشت ساپینتو به استقلال در شرایطی رخ می‌دهد که این تیم به دنبال ساختن تیمی قدرتمند برای فصل جدید است. گفته می‌شود او فهرستی از بازیکنان مورد نظر خود را در اختیار باشگاه قرار داده و مذاکرات برای جذب برخی چهره‌های جدید نیز در حال انجام است. از طرف دیگر، استقلالی‌ها در حال تمدید قرارداد با ستاره‌های فصل گذشته خود نیز هستند و این روز‌ها فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی باشگاه با شدت بیشتری دنبال می‌شود.

در مجموع، بازگشت ریکاردو ساپینتو به استقلال، هم برای هواداران و هم برای مدیران باشگاه یک تصمیم امیدوارکننده تلقی می‌شود. ساپینتو در دوره قبلی‌اش توانسته بود سبک هجومی و فوتبال پرشور خود را به نمایش بگذارد و نزد هواداران جایگاه خوبی پیدا کند. حالا با تجربه‌ای بیشتر و انگیزه‌ای تازه، این سرمربی پرتغالی آماده است تا یک بار دیگر استقلال را در مسیر موفقیت هدایت کند؛ مسیری که با شروع لیگ بیست‌وپنجم و درخشش دوباره آبی‌پوشان تهران، می‌تواند شکل تازه‌ای به خود بگیرد.

برچسب ها: باشگاه استقلال
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.