کد خبر: ۶۳۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳

اسراییل آتش بس را نقض کند چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟

پس از حمله هوایی ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران که به دستور ترامپ و بدون اجازه کنگره آمریکا صورت گرفت، ایران با شلیک چند موشک به پایگاه العدید آمریکا در قطر پاسخ این اقدام هیجانی ترامپ را داد و پس از ساعاتی آتش بس میان ایران و اسرائیل برقرار شد، اما با توجه به عدم صداقت دشمن، ممکن است نقض آتش بس از سوی جبهه صهیونیستی صورت بگیرد.
اسراییل آتش بس را نقض کند چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟

مخاطب ۲۴- از ابتدای جنگ ایران و اسرائیل، بسیاری از مقامات خارجی خواهان عدم ورود آمریکا به این جنگ بودند و حتی رسانه‌های معتبر انگلیسی از هزینه بالا و معایب ورود ایالات متحده به این جنگ سخن گفتند و به ترامپ درباره پاسخ‌های متنوع ایران به آمریکا هشدار دادند.

بهنام سعیدی، دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس، با تأکید بر اینکه «جمهوری اسلامی پاسخ عملیاتی به حمله آمریکا به تاسیسات ایران را داد»، از بررسی گزینه‌های مختلف از جمله «بستن تنگه هرمز» خبر داد. وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار آرمان امروزهشدار داد: «آمریکا باید پاسخگو باشد، نه ایران که مورد حمله قرار گرفته است.»

بیشتر بخوانید

حالا گزینه‌های پاسخ ایران در صورت نقض آتش بس از سوی دشمن، مختلف است، ایران می‌تواند سناریو‌های جدیدی را بازی کند. از سمتی دیگر جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با مسدود کردن تنگه هرمز و خروج از NPT به نحوی منطقه را متشنج‌تر کند.

سارا فلاحی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه فوق العاده این کمیسیون با حضور مقامات ذی‌صلاح خبر داد که در آن پاسخ متقابل جمهوری اسلامی ایران به اقدام رژیم آمریکا مورد بررسی قرار گرفت. او تأکید کرد جمهوری اسلام ایران حتماً پاسخ‌های مکمل و چندلایه را در دستور کار قرار خواهد داد، از جمله بررسی خروج از معاهده NPT و بستن تنگه هرمز که می‌تواندپیام‌های روشنی برای طرف متجاوز داشته باشد.

بهنام سعیدی با اشاره به حمله شبانه آمریکا به تاسیسات ایران، به روزنامه آرمان امروز اظهار کرد: گزینه‌های مختلفی درصورت نقض آتش بس در حال بررسی هستند و نیرو‌های مسلح در حال کار کارشناسی هستند. وی گفت: درباره تنگه هرمز نیز باید بگویم که این یکی از گزینه‌های ماست. ممکن است روزی تصمیم به بستن آن بگیریم.

سعیدی تأکید کرد: ایران از عواقب احتمالی یا فشار‌های کشور‌های همسایه هراسی ندارد. آمریکا متجاوز است و باید پاسخگو باشد، نه ایران. آنچه جمهوری اسلامی انجام می‌دهد، دفاع مشروع است.

در بخش دیگری از این مصاحبه، سعیدی درباره امکان بازگشت به مذاکرات با آمریکا می‌گوید که آمریکا در بحبوحه مذاکرات نیز خیانت کرد. وی معتقد است: به فرموده مقام معظم رهبری، ما نه جنگ تحمیلی را می‌پذیریم و نه صلح تحمیلی را. اینکه توافق یا آتش‌بس دور یا نزدیک است، باید دید که تحرکات دشمن به کجا ختم می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان با اشاره به نقض احتمالی آتش افزود: باید جلو رفت و نتیجه را دید. آنچه مهم است، مقاومت و اقدام عملی در برابر تجاوز است.

برچسب ها: ایران و اسرائیل
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.