کد خبر: ۶۴۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
ترامپ: من همتایی در ایران ندارم

ترامپ: دوست دارم بتوانم در زمان مناسب تحریم‌های ایران را بردارم!

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بار دیگر با تکرار ادعا‌های واشنگتن درباره ایران برغم مشارکت در تجاوز اسرائیل علیه تهران مدعی شد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خواهان بازگشت ایران به جمع کشور‌های عادی جهان است.
ترامپ: دوست دارم بتوانم در زمان مناسب تحریم‌های ایران را بردارم!

مخاطب۲۴- تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او درباره اظهارات دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، مبنی بر اینکه ایران خواهان برگزاری دیدار شده، و همتای ایرانی شما این موضوع را تکذیب کرده است، قبل از پاسخ به اصل سوال، مدعی شد: «من همتایی در ایران ندارم.»

بیشتر بخوانید

این مقام وزارت خارجه آمریکا سپس مدعی شد: «رئیس جمهور ترامپ به صراحت اعلام کرده است که می‌خواهد ایران به جمع کشور‌های عادی جهان بازگردد.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: «تعهد ما در تمام این بحران‌ها ثابت و استوار بوده و اکنون زمانی است که ایران باید از این فرصت استفاده کند.»

بروس بدون به اشاره به حملات آمریکا و اسرائیل به ایران و نقض تمام قوانین بین المللی به عکس العمل‌های تهران پرداخت و ادعا کرد که هدف دولت آمریکا رسیدن به جهانی در صلح است و رئیس‌جمهوری همه تلاش خود را در این مسیر به‌کار خواهد گرفت.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: «ما شاهد برخی اقدامات غیرسازنده از سوی ایران بوده‌ایم، از جمله خروج از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اما رئیس‌جمهوری ترامپ مصمم است در این زمینه برای مردم ایران، جهان و منطقه به موفقیت برسد.»

او درباره هر گونه زمان بندی یا جزئیات مذاکرات احتمالی با ایران مدعی شد: در حال حاضر نمی‌توانم درباره جزئیات یا آنچه ممکن است رخ دهد، صحبت کنم.

ونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دوشنبه شب به وقت محلی در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید با تکرار ادعا‌های ضد ایرانی خود مدعی شد: گفت‌و‌گو‌هایی را با ایران برنامه‌ریزی کرده‌ایم و آنها هم می‌خواهند گفت‌و‌گو کنند. امیدوارم مجبور نباشیم حمله دیگری علیه ایران انجام دهیم؛ آنها هم چنین چیزی را نمی‌خواهند بلکه می‌خواهند گفت‌و‌گو کنند.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: ما تاریخی برای مذاکره با ایران تعیین کرده‌ایم. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که ایران غیر هسته‌ای باقی می‌ماند. در زمان مناسب دوست دارم تحریم‌ها علیه ایران را بردارم.

ترامپ مدعی شد: «امیدوارم جنگ بین اسرائیل و ایران تمام شود و نمی‌توانم تصور کنم که بخواهم دوباره به ایران حمله کنم. آنها می‌خواهند به یک راه‌حل برسند».

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد که ما تحریم‌های سوریه را برداشتیم، چون می‌خواهیم به آنها فرصتی بدهیم و دوست دارم بتوانم در زمان مناسب تحریم‌های ایران را بردارم، به آنها فرصتی برای بازسازی بدهم تا فرصتی مثل سوریه داشته باشند.

رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهر‌ها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز دوم تیرماه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.

سرانجام، سوم تیرماه رئیس‌جمهوری آمریکا توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل را اعلام کرد و جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.