کد خبر: ۶۴۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰

خانه‌های جنگ زده از شنبه بازسازی می‌شوند

معاون شهردار پایتخت گفت: عملیات اجرایی بازسازی واحد‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲روزه از روز شنبه ۲۸ تیرماه آغاز می‌شود.
خانه‌های جنگ زده از شنبه بازسازی می‌شوند

مخاطب ۲۴- حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: ازآن‌جایی که تا پایان این هفته، ممکن است هنوز افرادی باشند که پرونده آنها به‌طور کامل تشکیل نشده باشد و نیاز باشد برای تکمیل فرایند به مناطق مربوطه مراجعه کنند، عملیات اجرایی به ابتدای هفته بعد موکول شد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: تأمین بودجه این طرح بر اساس تصمیم دولت محترم، به شهرداری تهران واگذار شده است. شهرداری نیز با تدوین یک بسته ترکیبی وارد عمل شده است و تلاش شهرداری بر این است که منابع مالی مورد نیاز را از طریق مشوق‌های تراکمی تأمین کند.

صارمی بیان داشت: ضمن اینکه شهرداری سعی دارد بخشی از مسکن موردنیاز را هم یا از واحد‌های آماده‌ای که در اختیار دارد یا از طریق سازندگانی که حاضرند بخشی از بدهی عوارض خود را به‌صورت تحویل واحد مسکونی پرداخت کنند، تأمین کند.

وی در ادامه تصریح کرد: برای آن دسته از مالکان که نمی‌خواهند قدرالسهم‌شان از عرصه کاهش پیدا کند، همان بخش فعلی برای آنها بازسازی خواهد شد.

صارمی در خصوص چالش‌های پیش‌ِرو با تأکید بر اینکه "باید وارد مرحله اجرا شویم. "، گفت: بااین‌حال برنامه‌ریزی انجام‌شده به‌گونه‌ای است که بدون هیچ مشکلی بازسازی واحد‌ها انجام شود. از روز شنبه عملیات گودبرداری آغاز خواهد شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران همچنین بر مشارکت بخش خصوصی در این طرح تأکید کرد و گفت: تعدادی از سازندگان و مهندسان نظام مهندسی اعلام کرده‌اند که طراحی و نظارت را به‌صورت رایگان و در قالب مسئولیت اجتماعی انجام می‌دهند. شرکت‌های بسیاری نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با اعلام اینکه "هدف ما این است که با یک الگوی جدید و با مشارکت مردم، فرایند ساخت‌وساز‌ها انجام شود، گفت: شهرداری برای متقاضیان، یا ملک جایگزین در نظر می‌گیرد و در اختیارشان قرار می‌دهد و یا در صورت تمایل، مبلغ مورد نیاز را در اختیار آنها می‌گذارد تا خودشان نسبت به ساخت‌وساز اقدام کنند.

برچسب ها: شهرداری تهران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.