کد خبر: ۶۴۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۳

زیتون سیاه چه فرقی با زیتون سبز دارد؟

زیتون سبز و سیاه در اصل یکی هستند. در نگاه نخست شاید تصور کنید که این دو نوع زیتون گونه‌هایی کاملاً متفاوت‌اند، اما در واقع تفاوت اصلی بین آنها فقط به زمان برداشت و شیوه فرآوری برمی‌گردد.
زیتون سیاه چه فرقی با زیتون سبز دارد؟

به گزارش مخاطب ۲۴: زیتون سبز و سیاه در اصل یکی هستند. در نگاه نخست شاید تصور کنید که این دو نوع زیتون گونه‌هایی کاملاً متفاوت‌اند، اما در واقع تفاوت اصلی بین آنها فقط به زمان برداشت و شیوه فرآوری برمی‌گردد.

اگر یک زیتون سبز را مستقیماً از درخت بچینید و بخورید، احتمالاً از شدت تلخی آن وحشت می‌کنید. دلیل این طعم زننده، ترکیبی به نام اولئوروپئین (oleuropein) است. برای خوراکی شدن زیتون‌ها، این ماده باید از بین برود یا تجزیه شود

در تولید صنعتی، زیتون‌های سبز اغلب با سود سوزآور (سدیم هیدروکسید) فرآوری می‌شوند تا ترکیب تلخ مزه آنها سریع‌تر از بین برود. سپس زیتون‌ها شسته می‌شوند تا قند‌های محلول و ترکیباتی که ممکن است باعث تخمیر ناخواسته شوند، حذف شود.

زیتون سیاه

فرق بین زیتون سیاه و سبز فقط در زمان برداشت آنها است.

زیتون‌های سبز، نارس هستند.

زیتون‌های سیاه، وقتی روی درخت می‌مانند و حسابی می‌رسند، به رنگ تیره درمی‌آیند. در این مدت، ترکیبات شیمیایی درون زیتون تغییر می‌کنند و طعم و رنگ میوه متفاوت می‌شود.

زیتون‌های سیاهی که طعم پیچیده‌تر و کمتری از تلخی دارند، معمولاً زیتون‌هایی هستند که به طور طبیعی روی درخت رسیده‌اند. این روش زمان‌برتر است، اما به حذف طبیعی اولئوروپئین و بهبود طعم کمک می‌کند.

اما زیتون‌های سیاه کنسروی که در سوپرمارکت‌ها می‌بینید، اغلب در واقع زیتون‌های سبزی هستند که به‌صورت مصنوعی تیره شده‌اند. این زیتون‌ها ابتدا مانند زیتون سبز با سود سوزآور تلخی‌زدایی می‌شوند، سپس با ماده‌ای به نام فروس گلوکونات (ferrous gluconate) که نوعی ترکیب آهن است، سیاه می‌شوند تا رنگی یکدست و طعمی ملایم داشته باشند. این روش برای تولید انبوه کاربردی است، اما طعم نهایی آن به پای زیتون‌های طبیعی نمی‌رسد.

پس اگر عاشق زیتون سیاه هستید و زیتون سبز را دوست ندارید، شاید بهتر باشد نگاهی دوباره به برچسب‌ها بیندازید! بسیاری از زیتون‌های سیاه بازار، در اصل همان زیتون‌های سبز هستند که به صورت شیمیایی فرآوری شده‌اند و تفاوت اصلی، در میزان رسیدگی و نوع فرآوری است، نه در گونه گیاهی.

برچسب ها: روغن زیتون
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.