کد خبر: ۶۴۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸

۱۵ هزار نیرو مسئول تامین امنیت در پیاده روی اربعین

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: با ایجاد ۶ قرارگاه فرعی استانی، ۱۸ کمیته تخصصی و فنی و ۱۵ هزار نفر نیرو به تأمین نظم و امنیت راهپیمایی اربعین پرداخته‌ایم و تمامی تمهیدات لازم را برای این منظور انجام داده‌ایم.
۱۵ هزار نیرو مسئول تامین امنیت در پیاده روی اربعین

به گزارش مخاطب ۲۴: سردار محمد شرفی، فرمانده قرارگاه اربعین فراجا با اشاره به تلاش‌های گسترده پلیس در حوزه امنیت، کنترل ترافیک، صدور گذرنامه و اسناد مسافرتی، گفت: این نهاد با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی است.

وی افزود: قرارگاه اربعین فراجا با شش قرارگاه فرعی استانی و ۱۸ کمیته تخصصی و فنی، با ۱۵ هزار نفر نیرو به تأمین نظم و امنیت راهپیمایی اربعین پرداخته و تمامی تمهیدات لازم را برای این منظور انجام داده است؛ همچنین تمامی برآورد‌ها در حوزه‌های عملیاتی و اطلاعاتی به انجام رسیده و نیرو‌های انسانی و ستادی به طور کامل آماده‌باش هستند.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا بیان کرد: تمامی تمهیدات لازم برای تأمین نظم و امنیت اربعین حسینی به یک دستورالعمل جامع تبدیل شده و سازماندهی و پیش‌بینی منابع انسانی به دقت صورت گرفته است و در حال اجراست. همچنین در مورد تدابیر امنیتی، تمام توان فراجا با حداکثر ظرفیت به کار گرفته شده است.

سردار شرفی عنوان کرد: بازدید‌های میدانی و هماهنگی با سایر کمیته‌های ستاد مرکزی اربعین به طور مستمر انجام شده و جلسات لازم با طرف عراقی برگزار شده و نیرو‌ها نیز برای سازماندهی و آموزش توجیه و تجهیزات لازم به آنها ارائه شده است.

وی گفت: امسال در بخش تأمین امنیت مرز، مرزبانان به طور عادی فعالیت خواهند کرد و به دلیل شرایط متفاوت امسال، خلا‌های مرزی با پیش‌بینی نیروی بیشتر پوشش داده خواهد شد. همکاری و هماهنگی‌های لازم با نیرو‌های ارتش نیز برای تأمین امنیت مرز صورت گرفته و گشت‌های همزمان با طرف عراقی نیز پیش‌بینی شده است.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا افزود: برای سفر‌های اربعین امسال، پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و کنترل ویژه‌ای برای تردد و شناسایی هویت زائران حسینی صورت خواهد گرفت. همچنین تمام سامانه‌ها به سامانه‌های مستقر در پایگاه‌های مرزی متصل شده‌اند و افرادی که سوابق سرقت، مواد مخدر یا قاچاق سلاح و مهمات دارند، در مرز به‌طور کامل شناسایی خواهند شد.

سردار شرفی افزود: همکاران ما به محض ورود این افراد به محدوده بررسی، پیامکی به آنها ارسال خواهند کرد تا به زائران اعلام کنند که «در کنار شما هستیم». این اقدام به درخواست طرف عراقی و همچنین انتظارات زائران و هموطنان صورت می‌گیرد تا افراد فقط برای زیارت به سفر بروند.

پارکینگ‌های اربعین مجهزتر از سال‌های گذشته است

وی در حوزه ترافیک، با توجه به دغدغه‌های مردم، به ویژه کسانی که قصد سفر زمینی دارند، اشاره کرد و یادآور شد: در استان‌های غربی کشور شاهد حجم ترافیک سنگین هستیم که این امر کاملاً طبیعی است. همچنین توصیه می‌شود که زائران از خودرو‌های شخصی خود استفاده کنند که برای این موضوع تمهیدات لازم صورت گرفته است.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا بیان کرد: پارکینگ‌های مجهز امسال نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته و خدمات ارائه شده در این پارکینگ‌ها نیز ارتقاء یافته است. استاندارد‌های مربوط به ایمنی، امنیت و ارائه خدمات بهتر در پارکینگ‌ها مد نظر قرار گرفته و متولیان مربوطه توجیه و آموزش داده شده‌اند با این وجود، آمادگی کامل برای مدیریت ترافیک در ایام اربعین وجود دارد.

سردار شرفی درباره خدمات گذرنامه گفت: هر فردی که می‌خواهد به خارج از کشور سفر کند، نیاز به اسناد مسافرتی معتبر دارد. در این ایام سه نوع گذرنامه ارائه می‌شود؛ یک گذرنامه ملی و عادی که متقاضیان می‌توانند به دفاتر مربوطه برای دریافت آن مراجعه کنند.

وی عنوان کرد: اعتبار گذرنامه‌های زیارتی برای سفر به کشور عراق پنج ساله است و این گذرنامه‌ها مختص زیارت اربعین طراحی شده‌اند. در گذشته، اعتبار گذرنامه زیارتی تنها در محدوده اربعین بود، اما اکنون با توافقی که بین ایران و عراق صورت گرفته، زائران می‌توانند از این گذرنامه‌ها در طول سال نیز استفاده کنند.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: برای دریافت این گذرنامه‌ها متقاضیان می‌توانند با استفاده از سامانه «پلیس من» به صورت آنلاین درخواست دهند. این سرویس به زائران امکان می‌دهد که درخواست‌های خود را از خانه ارسال کنند و اسناد به محض آماده شدن، از طریق پست به آنها ارسال خواهد شد.

سردار شرفی به سند سوم مسافرتی اشاره کرد که مختص اتباع خارجی مقیم ایران است و ادامه داد: این سند از دفاتر خدمات پلیس قابل دریافت است. با اتباع خارجی نیز می‌توانند از دو گذرگاه چذابه و شلمچه عبور کنند.

وی به تعدادی از اتباع خارجی ترانزیتی اشاره کرد که از کشور‌هایی مانند عراق، پاکستان، آذربایجان و ترکیه وارد کشور می‌شوند و بیان کرد: این افراد می‌توانند ویزای دو بار ورود به ایران را دریافت کنند که شامل یک بار ورود به ایران و یک بار ورود از سمت عراق می‌شود. برای آنها نیز مسیر‌های مشخصی تعیین شده و تحت نظارت و کنترل قرارگاه قرار دارند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.