کد خبر: ۶۵۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲

قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند

مخاطب24، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۲ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: هفته گذشته هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از مردم شریف ایران در اجلاس سران مجالس کشورهای دنیا شرکت کرد که ذکر گزارشی از دستاوردهای آن را برای استحضار همکاران ارجمند و همچنین مردم عزیز ضروری می‌دانم.

وی بیان کرد: این مراسم از این جهت حائز اهمیت بود که اولین حضور ایران در اجلاس‌های رسمی در مقر سازمان ملل پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه بود و حضور بیش از ۱۱۰ هیئت پارلمانی از سراسر جهان بر اهمیت آن افزوده بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید به این مسئله توجه کرد که امپراطوری رسانه‌ای غرب تلاش زیادی می‌کند که ایران را بازنده جنگ تحمیلی اخیر به تصویر بکشد و هدف آنها از این تصویرسازی مجبور کردن ایران به پذیرش صلح تحمیلی بعد از جنگ تحمیلی است، بنابراین اولین هدف هیئت پارلمانی ایران این بود که این برساخت رسانه‌ای را که می‌تواند مقدمه خطای محاسباتی دوباره دشمن شود، اصلاح کند.

قالیباف افزود: از سوی دیگر، با توجه به اینکه مردم مظلوم غزه در یک نسل‌کشی سیستماتیک قرار دارند، هدف دوم ما این بود که صدای این مظلومیت شویم و از دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی، انسانیت را مطالبه کنیم. پیگیری این دو هدف مذکور از سه طریق یعنی ابتکار تشکیل اجلاس جانبی پایبندی به حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین‌المللی، فرصت نطق‌های رسمی و ملاقات‌های دوجانبه دنبال شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری نشست «پایبندی به حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین‌المللی» به ابتکار جمهوری اسلامی ایران در ژنو، اظهار کرد: استقبال از اجلاس ابتکاری که به دعوت ایران در مقر سازمان ملل در ژنو با حضور ۳۱ هیئت پارلمانی و سه سازمان بین‌المللی تشکیل شد، حتی برای کشورهای دوست نیز دور از انتظار بود و کشورهای دوست را دلگرم و دشمنان ایران را عصبانی کرد، چرا که این استقبال حاکی از جایگاه بالای ایران در دوره پساجنگ بود و با فروریختن برساخت رسانه‌ای ایران ضعیف شده، باعث تقویت جایگاه و افزایش اقتدار بین المللی ایران شد و پیام حمایت کشورها از مواضع عقلانی و درست کشورمان را مخابره کرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، بنده به نمایندگی از مردم ایران تلاش کردم در نطق‌های رسمی خود که پژواک بین المللی و رسانه‌ای زیادی داشت، چند موضوع را مورد توجه قرار دهم؛ اولین راهبرد شکستن تصویر ایران ضعیف شده بود که تلاش شد در عین حالی که به رفتارهای غیرقانونی و ظالمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی بر اساس منشور ملل تصریح شود، مشخص شود که ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند که تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند و هیچ طمعی به جنگ تحمیلی یا صلح تحمیلی نداشته باشند که در آن صورت، ایران از موضع پیروز در جنگ همانند همیشه آماده ورود به مرحله دیپلماسی با سازوکارهایی عقلانی و عزت‌مندانه است.

قالیباف ادامه داد: راهبرد دوم در این نطق‌ها افشاگری علیه رژیم جنایتکار صهیونی و حامیان غربی او بود که تلاش شد تبیین شود که رفتارهای این رژیم مبتنی بر نازیسم قرن ۲۱ تعریف می‌شود که با نژادپرستی دولتی، نسل کشی سیستماتیک و تجاوز به تمامیت ارضی دیگر کشورها، خطری برای امنیت جهانی تلقی می‌شود و اگر نظام بین‌الملل امروز در مقابل آن نایستد، همه کشورها در آتش این نگاه فاشیستی خواهند سوخت.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: سومین راهبرد مطالبه از دولت‌ها و نظام بین‌الملل بود که دست از حرف و بیانیه‌خوانی صرف در دفاع از مردم مظلوم غزه بردارند و دست به اقدامات عملی بزنند، در غیر این صورت ما شاهد فروپاشی جامعه بین الملل خواهیم بود و بی‌کیفر ماندن تجاوزات رژیم صهیونی، مشروعیت نظام بین‌الملل را زیر سوال می‌برد و پیامی خطرناک برای صلح جهانی مخابره می‌کند.

وی متذکر شد: فعالیت‌های هیئت پارلمانی ایران، رئیس نامحترم کنست رژیم صهیونیستی را عصبانی و مجبور به واکنش منفعلانه در همان اجلاس کرد، به گونه‌ای که مجبور شد برخلاف همه اسناد رسمی گزارشگران و کارشناسان وابسته به سازمان ملل، گرسنگی مردم و کودکان غزه را انکار کند و از آن جالب‌تر اینکه پخش شعار مرگ بر اسرائیل نمایندگان مجلس بهترین بلندگو برای به تصویر کشیده شدن آزادی خواهی ملت ایران شد. همین جا ما با افتخار و با صدای بلند اعلام می‌کنیم که ای اسرائیل! از ما عصبانی باش و از این عصبانیت، بمیر.

قالیباف درباره دیدارهای دوجانبه خود در این سفر، اظهار کرد: پربسامدترین پیامی که در این دیدارها منتقل می‌شد، تقدیر از اقتدار و مواضع ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی بود. در این دیدارها توانایی ایران در پاسخ مقتدرانه به تجاوز دشمنان تبیین شد و ضمن افزودن ظرفیت‌هایی برای دیپلماسی فعال وزارت امور خارجه، تلاش شد مسائل فی‌مابین کشورها در تقویت روابط اقتصادی و تجاری مورد بررسی قرار گیرد.

برچسب ها: قالیباف
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»