کد خبر: ۶۵۶۳۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶

نهایی شدن جذب۲۳ هزار معلم حق التدریس

یک ماه تا آغاز سال تحصیلی باقیمانده است و معلمان حق‌التدریسی در انتظار نهایی شدن تبدیل وضعیت استخدامی خود هستند.
نهایی شدن جذب۲۳ هزار معلم حق التدریس

نهایی شدن جذب معلمان حق‌التدریسی، مخاطب۲۴، در سال‌های اخیر، بسیاری از نیروهای حق التدریسی به دنبال جذب در آموزش و پرورش به عنوان نیروی پیمانی بودند. خبری هم در همین خصوص در رسانه‌ها منتشر شد که وزیر آموزش و پرورش برای مهر امسال درخواست کرده است که ۲۳ هزار نیروی حق التدریسی به عنوان نیروی پیمانی در آموزش و پرورش مشغول به کار شوند. اخیراً علی فرهادی معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از قطعی شدن این تغییر وضعیت استخدامی برای ۲۳ هزار معلم نیروی حق التدریسی خبر داد که به صورت پیمانی با آموزش و پرورش همکاری کنند.

استخدام پیمانی علاوه بر وضعیت شغلی بهتر و کف حقوق بالاتر، ممکن است به رسمی شدن این دسته از معلمان هم کمک کند؛ به همین خاطر این دسته از نیروهای حق التدریسی از وزارت آموزش و پرورش می‌خواهند همانگونه که نیازمند معلم بوده و با کمبود معلم مواجه هستند؛ آنان را به صورت پیمانی جذب کنند. علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص جذب ۲۳ هزار نیروی حق التدریس به عنوان نیروی پیمانی در آموزش و پرورش گفت: مقدمات و رایزنی‌های لازم برای این جذب انجام شده و سازمان برنامه و بودجه اصل این موضوع را قبول کرده و اعتبارات لازم را در نظر گرفته است و در حال تأمین منابع لازم است تا انشاالله این طرح به امضا برسد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود سازمان اداری و استخدامی کشور قبول کرده و وزیر هم ضمن درخواست این مسئله نامه آن را امضا نموده است و سازمان برنامه و بودجه هم قول داده است که ظرف این چند روز این مسئله را حل کند. حالا حدود یک ماه از وعده‌ای که وزیر آموزش و پرورش به معلمان حق التدریسی داده بود تا ۲۳ هزار تن از آنان به صورت پیمانی مستخدم دولت شوند می‌گذرد؛ این در حالی است که یک ماه دیگر سال تحصیلی جدید هم آغاز می‌شود.

اگرچه تبدیل وضعیت برای معلمانی که سال‌ها به صورت حق التدریسی یا حتی خرید خدماتی در مدارس معلمی کردند؛ چندان زمان بر نیست اما هماهنگی اجزای دولت و تأمین منابع لازم در سازمان برنامه و بودجه معلمان حق‌التدریسی را با این پرسش مواجه کرد که آیا تمام مراحل جذب آنان تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید به اتمام می‌رسد یا باز هم باید سال تحصیلی جدید را در همان وضعیت استخدامی گذشته سر کنند؟

 منبع: مهر

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.