کد خبر: ۶۵۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۷

غریب‌آبادی و معاون وزیر خارجه چین درباره مذاکرات هسته‌ای ایران گفتگو کردند

معاون وزیر و قائم مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایرانی خود بر لزوم حل‌وفصل موضوع هسته‌ای ایران از مسیر دیپلماتیک تاکید کرد و گفت که پکن کماکان به ایفای نقش سازنده در این زمینه و ترغیب مذاکرات ادامه خواهد داد.
غریب‌آبادی و معاون وزیر خارجه چین درباره مذاکرات هسته‌ای ایران گفتگو کردند

مخاطب ۲۴، «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر روز جمعه در یک تماس تلفنی با «ما جائوشو» معاون وزیر و قائم مقام وزارت امور خارجه چین گفت‌و‌گو و رایزنی کرد.

بنابر اعلام وزارت امور خارجه چین، دو طرف در این گفت‌و‌گو که بنا به درخواست طرفی ایرانی انجام شد، عمدتاً درباره موضوع هسته‌ای ایران تبادل نظر کردند.

وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای تصریح کرد: ما جائوشو در اظهارات خود تأکید کرد که موضوع هسته‌ای ایران بار دیگر در یک دوراهی حساس قرار گرفته است. چین امیدوار است که طرف‌های مربوطه به این مساله از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک متعهد بمانند و به‌طور فعال شرایطی را برای از سرگیری زودهنگام گفت‌و‌گو و مذاکره ایجاد کنند.

در این بیانیه آمده است که طرف چینی علاوه‌براین خاطر نشان کرد: پکن همچنان به حفظ موضع عینی و منصفانه، ترویج فعال مذاکرات برای صلح و ایفای نقش سازنده در این زمینه ادامه خواهد داد.

بر اساس این بیانیه، کاظم غریب‌آبادی نیز از کمک‌های مهم چین در پیشبرد حل سیاسی و دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران قدردانی کرد و اظهار داشت که تهران مایل است به تقویت ارتباط و هماهنگی با چین ادامه دهد.

غریب‌آبادی روز جمعه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از گفت‌وگوی خود با همتای چینی خبر داد و نوشت: معاون وزیر خارجه چین بر ضرورت حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک موضوعات تاکید و تصریح کرد چین به نقش سازنده خود در این رابطه ادامه خواهد داد.

منبع: تجارت نیوز

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.