کد خبر: ۶۵۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹

شیکاگو خود را برای عملیات مهاجرتی فدرال ترامپ آماده می‌کند

مقامات شیکاگو هشدار داده‌اند که یک عملیات بزرگ مهاجرتی فدرال ممکن است از این هفته آغاز شود، در حالی که شهردار و گاورنر ایالت با این اقدام مخالفت کرده و آن را «تهاجم» توصیف کرده‌اند.
شیکاگو خود را برای عملیات مهاجرتی فدرال ترامپ آماده می‌کند

مخاطب ۲۴، به گزارش سی ان ان، مقامات شیکاگو خود را برای یک عملیات بزرگ اجرای مهاجرت فدرال آماده می‌کنند که ممکن است از همین هفته آغاز شود، و شهردار این شهر در آخر هفته دستوری را امضا کرده است تا با تلاش‌های ترامپ برای سرکوب مهاجرت مقابله کند.

گاوِرنر ایلینوی، جی‌بی پریتزکر، روز یکشنبه گفت که چنین اقدامی یک «تهاجم» خواهد بود و افزود که هیچ تماسی با دولت ترامپ درباره برنامه‌های گزارش شده برای اعزام نیرو‌های گارد ملی به شیکاگو نداشته است.

پریتزکر گفت: «هیچ‌کس در دولت – چه رئیس‌جمهور و چه کسی تحت او – با هیچ یک از اعضای دولت من یا من تماس نگرفته است؛ بنابراین واضح است که آنها در خفا در حال برنامه‌ریزی این موضوع هستند – خوب، اگر این کار را انجام دهند، یک تهاجم با نیرو‌های آمریکایی خواهد بود.»

انتظار می‌رود این عملیات تا روز جمعه در شیکاگو آغاز شود و ممکن است شامل مامورانی از اداره مهاجرت و گمرک (ICE)، گمرک و حفاظت مرزی (CBP) و احتمالاً نیرو‌های گارد ملی در نقش پشتیبانی صلح‌آمیز باشد، طبق گفته منابع متعدد آشنا با برنامه‌ریزی‌ها.

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی، در مصاحبه با برنامه «Face the Nation» شبکه CBS روز یکشنبه گفت: «ما پیشتر عملیات‌های مداومی با ICE در شیکاگو و سراسر ایلینوی و سایر ایالات انجام داده‌ایم تا مطمئن شویم که قوانین ما رعایت می‌شوند، اما قصد داریم منابع بیشتری به این عملیات‌ها اضافه کنیم.»

یک عملیات مهاجرتی در این شهر، درگیری بین کاخ سفید و شهر‌های تحت رهبری دموکرات‌ها را تشدید می‌کند، و این در حالی است که ترامپ و دستیارانش بار‌ها شیکاگو را به دلیل سیاست‌هایی که همکاری بین مقامات محلی و اجرای مهاجرت فدرال را محدود می‌کند، مورد انتقاد قرار داده‌اند.

هنگام پرسش درباره گسترش این عملیات‌ها به شهر‌های دیگر، نوئم گفت که دولت ترامپ «هیچ گزینه‌ای را رد نکرده» و به طور خاص شیکاگو، سانفرانسیسکو و بوستون را نام برد. او اشاره کرد که شهر‌های تحت رهبری جمهوری‌خواهان با مشکلات جنایی نیز «قطعاً» در حال ارزیابی هستند.

شیکاگو در تلاش برای مقاومت در برابر سرکوب مهاجرت برنامه‌ریزی شده توسط ترامپ، با امضای دستور اجرایی شهردار براندون جانسون در روز شنبه، دستورالعمل‌ها و راهنمایی‌هایی به آژانس‌ها و نیرو‌های انتظامی خود ارائه کرده است.

این دستور «تأکید می‌کند» که پلیس شیکاگو با ماموران فدرال در گشت‌های مشترک، عملیات دستگیری یا سایر وظایف اجرایی، از جمله اجرای مهاجرت مدنی، همکاری نخواهد کرد. همچنین از ماموران فدرال می‌خواهد از دوربین‌های بدن استفاده کنند و از پوشیدن ماسک خودداری نمایند.

جانسون قبل از امضای دستور اجرایی در روز شنبه گفت: «ممکن است اجرای مهاجرت نظامی‌شده، حضور نیرو‌های گارد ملی و حتی نیرو‌های فعال ارتش و وسایل نقلیه مسلح در خیابان‌های ما را ببینیم. ما چنین چیزی را درخواست نکرده‌ایم، اما با این حال خود را موظف می‌دانیم که به آن پاسخ دهیم.»

مقامات کاخ سفید تأکید کرده‌اند که این برنامه‌های مهاجرتی از ایده‌ای که رئیس‌جمهور در هفته گذشته مطرح کرده بود برای استفاده از نیرو‌های فدرال و گارد ملی برای مقابله با جرم و جنایت در شیکاگو متفاوت است، مشابه افزایش حضور نیرو‌ها در واشنگتن دی‌سی.

ترامپ صبح دوشنبه با پستی در شبکه اجتماعی خود، موفقیتی که او آن را «پیروزی عظیم بر جرم و جنایت» در پایتخت خواند جشن گرفت و به شدت رهبران دموکرات سراسر کشور را به دلیل مخالفت با برنامه‌های فدرال تهاجمی ضدجرم خود مورد حمله قرار داد.

او سیاستمدارانی که با برنامه‌های او مخالفت می‌کنند را با رهبران واشنگتن دی‌سی مقایسه کرد و گفت که ملاحظات مثبت دارند، بر خلاف دیگرانی مثل پریتزکر، وس مور، نیوسکام و شهردار شیکاگو که به گفته او فقط سعی می‌کنند «خشونت را توجیه کنند» به جای همکاری با دولت فدرال برای «کاملاً حذف کردن آن».

مقامات ترامپ به سرعت به انتقاد از گاوِرنر ایلینوی پرداختند و با اشاره به آمار جنایی، از احتمال اجرای قانون فدرال در این ایالت دفاع کردند.

نوئم روز یکشنبه با اشاره به آمار قتل در شیکاگو گفت: «پریتزکر می‌تواند درباره کار خوبی که به عنوان گاوِرنر انجام می‌دهد صحبت کند، اما او به خانواده‌ها خیانت می‌کند. به نظر می‌رسد این موضوع بیشتر درباره غرور گاوِرنر پریتزکر است تا محافظت واقعی از مردمش.»

ترامپ شنبه گذشته به پریتزکر هشدار داد که سریعاً وضعیت جرم و جنایت در شیکاگو را اصلاح کند، در غیر این صورت دولت فدرال وارد عمل خواهد شد.

ترامپ در شبکه اجتماعی خود نوشت: «شش نفر کشته شدند و ۲۴ نفر در شیکاگو تیر خوردند، و جی‌بی پریتزکر، گاوِرنر ضعیف و ناتوان ایلینوی، فقط گفت که نیازی به کمک برای جلوگیری از جرم و جنایت ندارد. او دیوانه است! بهتر است سریع اصلاح کند، یا ما وارد عمل می‌شویم!»

در همین حال، دفتر شهردار شیکاگو هفته گذشته کاهش ۲۱.۶ درصدی جرم و جنایت خشونت‌آمیز و کاهش ۳۲.۳ درصدی قتل‌ها تاکنون در سال جاری را اعلام کرد.

منبع: سی ان ان

برچسب ها: مهاجرت‌
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.