کد خبر: ۶۶۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲

راهپیمایی ۷۰ هزارنفری در بروکسل علیه جنگ غزه

ده‌ها هزار نفر در بروکسل با پوشیدن لباس قرمز در اعتراض به جنگ اسرائیل در غزه تجمع کردند. این حرکت پس از تصمیم بلژیک برای تحریم اسرائیل برگزار شد.
راهپیمایی ۷۰ هزارنفری در بروکسل علیه جنگ غزه

مخاطب۲۴، در ادامه اعتراض‌های بین‌المللی به جنگ اسرائیل در غزه، روز یکشنبه ۷۰ هزار نفر در بروکسل، پایتخت بلژیک، با برگزاری راهپیمایی «خط قرمز برای غزه» مخالفت خود را با ادامه درگیری‌ها اعلام کردند.

شرکت‌کنندگان که لباس‌های قرمز بر تن داشتند، مسافتی ۳.۵ کیلومتری را در مرکز شهر پیمودند. بیش از ۲۰۰ سازمان امدادی و حقوق بشری از جمله عفو بین‌الملل، پزشکان بدون مرز، آکسفام و صلح سبز از حامیان این حرکت اعتراضی بودند.

این تظاهرات پس از آن برگزار شد که دولت بلژیک اعلام کرد قصد دارد در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در پایان ماه جاری، «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد و تحریم‌هایی علیه اسرائیل وضع کند.

کاترین فان در هایدن، مسئول آموزش در آکسفام بلژیک، با اشاره به اثرگذاری کارزار‌های مردمی گفت: «بدون تلاش‌های پیشین و جمع‌آوری بیش از ۱۰۰ هزار امضا برای پایان خشونت‌ها، این تصمیم دولت امکان‌پذیر نبود.»

با وجود استقبال از تصمیم دولت بلژیک، بسیاری از معترضان خواستار اعمال تحریم‌های بدون شرط علیه اسرائیل و همسویی کشور‌های اتحادیه اروپا با این رویکرد شدند.

راهپیمایی‌های مشابهی در ماه‌های اخیر در کشور‌های اروپایی از جمله ایرلند، ایتالیا، آلمان، بریتانیا و اسپانیا برگزار شده است. نخستین راهپیمایی «خط قرمز برای غزه» در ماه ژوئن در بروکسل با حضور دست‌کم ۷۵ هزار نفر شکل گرفت و این حرکت اعتراضی دو بار در هلند نیز تکرار شده است.

برچسب ها: جنگ غزه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.