کد خبر: ۶۶۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸

ترکیب احتمالی استقلال با خط حمله زهردار

ریکاردو ساپینتو با چند تغییر مهم در بخش هجومی، تیم فوتبال استقلال را به مصاف الوصل امارات می‌فرستد.
ترکیب احتمالی استقلال با خط حمله زهردار

مخاطب ۲۴، بدبین‌ترین هوادار تیم فوتبال استقلال هم تصورش را نمی‌کرد که تیم پرستاره و گران‌قیمت ریکاردو ساپینتو در هفته سوم لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان شکست بخورد، اما این شگفتی رقم خورد و حالا آبی‌ها به دنبال فراموشی آن نتیجه تلخ هستند. شروع فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا سطح دوم برای استقلال فرصتی است تا جبران کرده و با کسب پیروزی برابر الوصل، روحیه‌ای تازه به تیم و هواداران خود بدهد. این رقابت آسیایی می‌تواند نقطه عطفی باشد برای بازیکنان استقلال تا دوباره اعتمادبه‌نفس پیدا کنند و خودشان را به‌عنوان یکی از مدعیان جدی نشان دهند.

با این حال، کار برای شاگردان ساپینتو اصلاً آسان نیست. الوصل، تیمی که دو فصل پیش قهرمان لیگ امارات شد، ترکیبی پر از بازیکنان شناخته‌شده دارد و در خانه به‌سختی امتیاز از دست می‌دهد. کادرفنی استقلال، اما نسبت به بازی گذشته دست بازتری دارد و چند بازیکن مهمش به شرایط مطلوب رسیده‌اند. ساپینتو امیدوار است شاگردانش با شروعی قدرتمند، فصلی موفق را در آسیا کلید بزنند و شکست اخیر در لیگ را پشت سر بگذارند.

ترکیب احتمالی استقلال را در زیر مرور می‌کنیم:

آنتونیو آدان: دروازه‌بان جدید اسپانیایی استقلال، شروع خوبی در فصل نداشته و در ۴ مسابقه اخیر ۶ بار دروازه‌اش باز شده است. اما دیدار مقابل الوصل فرصتی تازه برای اوست تا نشان دهد خریدی ارزشمند بوده و با تجربه سال‌ها حضور در تیم‌هایی، چون رئال مادرید، اتلتیکو و اسپورتینگ می‌تواند دروازه استقلال را بسته نگه دارد.

عارف آقاسی: مدافع ملی‌پوش استقلال، با خستگی ناشی از بازگشت از اردوی تیم ملی عملکرد مطلوبی برابر استقلال خوزستان نداشت و حتی بین دو نیمه نیز تعویض شد. حالا او با انگیزه‌ای مضاعف و تجربه حضور در لیگ قهرمانان فصل قبل، قصد دارد خط دفاع استقلال را برابر مهاجمان زهردار الوصل مستحکم کند.

آرمین سهرابیان: او در این فصل به‌همراه سایر مدافعان استقلال بار‌ها مورد انتقاد قرار گرفته و آبی‌ها به‌سختی توانسته‌اند دروازه خود را بسته نگه دارند. او می‌خواهد در رقابت‌های آسیایی این ضعف‌ها را جبران کرده و به همراه آقاسی زوجی مطمئن در قلب خط دفاعی تشکیل دهد.

رامین رضاییان: بازیکن باتجربه آبی‌ها که در بازی قبلی به شکلی عجیب و غیرحرفه‌ای اخراج شد، با عذرخواهی از هواداران استقلال وعده جبران داده است. او بازیکنی است که تجربه بالایی در مسابقات آسیایی دارد و ساپینتو امیدوار است این بار با تمرکز و جنگندگی در سمت راست خط دفاعی به تیم کمک کند.

ابوالفضل جلالی: او در سمت چپ دفاع استقلال عملکرد تهاجمی خوبی مقابل استقلال خوزستان داشت، اما موفق به گلزنی نشد. با این حال او پاس‌های کلیدی به مهاجمان تیمش از جمله محمدرضا آزادی داد و با توجه به حضور رقیبی به نام حسین گودرزی، اکنون می‌خواهد جایگاه خود را در ترکیب اصلی حفظ کرده و با نمایش قابل‌اعتماد در آسیا بدرخشد.

روزبه چشمی: کاپیتان استقلال، در نشست خبری قبل از بازی بار‌ها بر قدرت الوصل تأکید کرد و نشان داد کاملاً به کیفیت این تیم آگاه است. او باید نقش مهمی در مهار هافبک‌های خلاق حریف ایفا کند و مانع از موقعیت‌سازی آنان شود.

دیدیه اندونگ: هافبک اهل گابن، با وجود خستگی بازی‌های ملی مورد اعتماد کامل ساپینتو قرار گرفته و باز هم در ترکیب خواهد بود. او به‌عنوان هافبک دفاعی تخریبچی مأموریت دارد جریان بازی‌سازی الوصل را مختل کرده و همراه چشمی نظم دفاعی تیمش را حفظ کند.

محمدحسین اسلامی: هافبک جوان استقلال، لیگ را با گل سه‌امتیازی مقابل تراکتور عالی شروع کرد، اما در ادامه نتوانست همان درخشش را تکرار کند. حالا با توجه به محرومیت مهران احمدی، اسلامی فرصت دارد در پست هافبک تهاجمی بدرخشد و پاسخ اعتماد سرمربی‌اش را بدهد.

یاسر آسانی: وینگر آلبانیایی استقلال، برای نخستین بار شانس بازی در ترکیب اصلی را به‌دست می‌آورد. او در بازی‌های قبلی به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت، اما اکنون با آمادگی کامل و هماهنگی بیشتر به دنبال اثبات ارزش‌هایش است.

علیرضا کوشکی: وینگر چپ استقلال، در بازی مقابل ذوب‌آهن خوش درخشید و دبل کرد، اما در دیدار اخیر مقابل استقلال خوزستان محو بود. او حالا در آسیا انگیزه زیادی دارد تا مثل فصل قبل برابر الریان قطر بدرخشد و نشان دهد توانایی درخشش در سطح بین‌المللی را دارد.

داکنز نازون: مهاجم اهل هائیتی، در فیفا دی اخیر با هت‌تریک مقابل کاستاریکا خوش درخشید و حالا پس از غیبت به دلیل تولد دخترش آماده حضور در ترکیب اصلی استقلال است. او در این بازی مهم می‌خواهد بار دیگر توان گلزنی خود را به رخ بکشد.

ترکیب احتمالی استقلال مقابل الوصل:

آنتونیو آدان – عارف آقاسی – آرمین سهرابیان – رامین رضاییان – ابوالفضل جلالی – روزبه چشمی – دیدیه اندونگ – محمدحسین اسلامی – یاسر آسانی – علیرضا کوشکی – داکنز نازون

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.