کد خبر: ۶۶۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳

دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان سنا بر سر بودجه دولت به بن‌بست رسیدند

سناتورهای دموکرات به رهبری چاک شومر، پس از رد پیشنهادشان توسط جمهوری‌خواهان، تلاش می‌کنند دولت را باز نگه دارند، در حالی که اختلاف بر سر یارانه‌های بیمه سلامت و کاهش‌های Medicaid، خطر تعطیلی دولت تا پایان سپتامبر را افزایش داده است.
دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان سنا بر سر بودجه دولت به بن‌بست رسیدند

مخاطب ۲۴، به گزارش فاکس نیوز، دموکرات‌های سنا روز جمعه، پاسخ پیشنهادی خود به تمدید کوتاه‌مدت بودجه دولت توسط جمهوری‌خواهان کنگره را با مخالفت GOP مواجه کردند.

این لایحه که تفاوت زیادی با پیشنهادی دارد که مجلس در همان روز تصویب کرد، پر از اولویت‌های دموکرات‌هاست که به گفته آنها تنها مشوق‌هایی هستند که می‌توانند آنها را متقاعد کنند دولت را باز نگه دارند. اما این مفاد برای جمهوری‌خواهان سنا بیش از حد بود.

لایحه دموکرات‌ها که اواخر چهارشنبه شب رونمایی شد، با ۴۷ رأی مخالف در مقابل ۴۵ رأی موافق و به صورت کاملاً حزبی شکست خورد. با این حال، CR جمهوری‌خواهان بلافاصله بعد از آن رأی‌گیری خواهد شد. سرنوشت آن لایحه همچنان نامشخص است، زیرا دموکرات‌ها در طول هفته مخالفت خود را اعلام کرده‌اند.

تون، موضع دموکرات‌ها در قبال تعطیلی دولت را «نزدیک به پاتولوژیک» و «مثل یک بیماری» توصیف کرد

رهبر اقلیت سنا، چاک شومر، D-N.Y.

دموکرات‌های سنا پیشنهادی متقابل برای تمدید کوتاه‌مدت بودجه دولت ارائه دادند که شامل بند‌های سیاستی است که برای جمهوری‌خواهان خط قرمز محسوب می‌شود. (عکس: آل دراگو/بلومبرگ از طریق گتی ایمیجز)

مهلت تصویب تمدید بودجه دولت، که به آن «قطعنامه تأمین بودجه موقت» (CR) گفته می‌شود، ۳۰ سپتامبر است و انتظار می‌رود قانونگذاران جمعه شب برای یک هفته تعطیلی به مناسبت رُوش هاشانا واشینگتن دی‌سی را ترک کنند.

جمهوری‌خواهان مجلس روز سه‌شنبه CR خود را معرفی کردند و این لایحه را به عنوان یک تمدید بودجه «تمیز» تا ۲۱ نوامبر ستایش کردند. اگرچه این لایحه شامل بند‌های حزبی نیست، اما ده‌ها میلیون دلار برای تقویت اقدامات امنیتی برای قانونگذاران در آن پیش‌بینی شده است.

با این حال، دموکرات‌ها به رهبری چاک شومر، رهبر اقلیت سنا، نسخه خود از CR را ارائه دادند، نه به این دلیل که از محتوای لایحه جمهوری‌خواهان ناراضی بودند، بلکه به این دلیل که آنچه در آن نبود برایشان اهمیت داشت. آنها همچنین در برابر درخواست رئیس‌جمهور دونالد ترامپ مبنی بر کنار گذاشتن دموکرات‌ها از روند تصمیم‌گیری مقاومت کردند.

جمهوری‌خواهان سنا بحران قریب‌الوقوع را «تعطیلی شومر» نامیدند، در حالی که دموکرات‌ها موضع خود را محکم نگه داشته‌اند

تون، رهبر اکثریت سنا، دموکرات‌ها را به دلیل مقاومت در قبال تمدید بودجه دولت مورد انتقاد قرار داد و شومر را به تلاش برای جلب نظر پایه «چپ افراطی» خود با تهدید به تعطیلی متهم کرد. (عکس: مکسین والاس/واشینگتن پست)

برنامه آنها دولت را تا ۳۱ اکتبر باز نگه می‌داشت، یارانه‌های بیمه سلامت منقضی شده را به طور دائم تمدید می‌کرد، کاهش‌های Medicaid در قانون «بزرگ و زیبا» را لغو می‌کرد و بودجه لغو شده برای NPR و PBS را بازمی‌گرداند.

رهبر اکثریت سنا، جان تون، لایحه را مورد انتقاد قرار داد و گفت قوانین جمهوری‌خواهان شامل تمام اقداماتی است که دموکرات‌ها زمانی که سنا را تحت رهبری رئیس‌جمهور جو بایدن در اختیار داشتند، دنبال می‌کردند.

تون گفت: «این لایحه تمیز نیست – پر از سیاست‌های حزبی و اقدامات طراحی شده برای جذب پایه چپ‌گرای دموکرات‌هاست.»

با این حال، شومر تون را متهم کرده که به میز مذاکره نیامده و به طور مستقیم با او برای یافتن راهی جهت جلوگیری از تعطیلی دولت وارد مذاکره نشده است.

دموکرات‌ها به ویژه به دنبال توافق در مورد یارانه‌های بیمه سلامت منقضی شده هستند و همچنین خواستار تضمین‌هایی در مورد بازگرداندن وجوه و امتناع از کسر بودجه در آینده می‌باشند.

شومر گفت: «ما خواهیم نشست و مذاکره خواهیم کرد، اگر آنها حاضر باشند مذاکره کنند. ما خط قرمز نداریم، اما می‌دانیم که باید به مردم آمریکا کمک کنیم.»

منبع: فاکس نیوز

برچسب ها: مجلس سنا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.