کد خبر: ۶۶۵۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱

مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

اوباما دولت را به فشار بر رسانه‌ها متهم کرد؛ کاخ سفید می‌گوید تصمیم ABC کاملاً مستقل بوده است.
مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

مخاطب ۲۴، به گزارش فاکس نیوز، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، کارولین لیویت، در برنامهٔ جدید کایلی مک‌انانی در فاکس‌نیوز به نام «شنبه در آمریکا» حضور یافت؛ جایی که او دربارهٔ اظهارات رئیس‌جمهور پیشین باراک اوباما در خصوص تعلیق نامحدود برنامهٔ «Jimmy Kimmel Live» صحبت کرد.

لیویت تأکید کرد: «با کمال احترام به رئیس‌جمهور پیشین اوباما، او هیچ اطلاعی از موضوع ندارد. تصمیم برای اخراج جیمی کیمل و لغو برنامه‌اش توسط مدیران ABC گرفته شد.»

اوباما روز پنجشنبه در ایکس (توییتر سابق) نوشته بود:

«پس از سال‌ها شکایت از فرهنگ لغو، دولت کنونی آن را به سطحی جدید و خطرناک رسانده است، به‌طوری‌که به‌طور مداوم رسانه‌ها را به اقدام‌های تنبیهی تهدید می‌کند، مگر اینکه خبرنگاران و مفسرانی را که دوست ندارد ساکت یا اخراج کنند.»

او افزود: «این دقیقاً همان نوع اجبار دولتی است که متمم اول قانون اساسی برای جلوگیری از آن طراحی شده است — و شرکت‌های رسانه‌ای باید شروع کنند به ایستادگی به‌جای تسلیم شدن.»

لیویت اطمینان داد که تصمیم ABC برای تعلیق کیمل به دستور کاخ سفید نبوده و رئیس‌جمهور دونالد ترامپ هیچ فشاری به این شبکه وارد نکرده است.

او گفت: «و چطور می‌دانم، کایلی؟ چون من همراه رئیس‌جمهور بودم زمانی که این خبر در بریتانیا منتشر شد.»

سخنگو ادعا کرد که خودش اولین بار خبر را به ترامپ داده و در آن زمان رئیس‌جمهور «هیچ اطلاعی از این ماجرا نداشت.»

لیویت افزود: «این تصمیمی بود که توسط ABC گرفته شد، چون جیمی کیمل عمداً دربارهٔ مرگ مردی بسیار محترم در زمانی که کشور در حال عزاداری بود به مخاطبانش دروغ گفت. این انتخابی بود که او کرد و حالا بهای آن را می‌پردازد.»

شرکت دیزنی، مالک ABC، روز چهارشنبه به فاکس‌نیوز دیجیتال تأیید کرد که برنامهٔ کیمل که در لس‌آنجلس تولید می‌شد، «نامحدود» از آنتن کنار گذاشته می‌شود.

گروه رسانه‌ای Nexstar نیز اعلام کرد برنامهٔ کیمل را در شبکه‌های محلی ABC خود از چهارشنبه شب به بعد متوقف کرده و با برنامه‌های دیگری جایگزین می‌کند. گروه رسانه‌ای Sinclair نیز همین مسیر را دنبال کرد.

اندرو آلفورد، مدیر پخش Nexstar، در بیانیه‌ای گفت: «اظهارات آقای کیمل دربارهٔ مرگ آقای کرک در زمانی حساس برای گفت‌وگوی سیاسی کشورمان توهین‌آمیز و بی‌ملاحظه است، و ما باور نداریم که این سخنان بازتاب‌دهندهٔ دیدگاه‌ها و ارزش‌های جوامع محلی ما باشد.»

(اشاره به حادثه) چارلی کرک، پیش از ترور شدنش در جریان بازدید «Turning Point» از دانشگاه Utah Valley در ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۵ سخنرانی کرده بود.

روز دوشنبه کیمل محافظه‌کاران را متهم کرد که در تلاشند «به سطحی تازه از سقوط» برسند و ایدئولوژی چپ‌گرایانه را به مظنون ۲۲ ساله، تایلر رابینسون، نسبت دهند، هرچند دادستان‌ها روز سه‌شنبه در کیفرخواست ارتباط او را تأیید کردند.

لیویت در پایان گفت که هرچند ترامپ از این تصمیم «خشنود» است، اما هیچ نقشی در آن نداشته. او افزود احتمالاً دلیل اصلی تصمیم ABC مسائل تجاری بوده، چون «بیننده‌های برنامهٔ کیمل به شدت افت کرده بود.»

منبع:فاکس نیوز

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.