کد خبر: ۶۶۵۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱

مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

اوباما دولت را به فشار بر رسانه‌ها متهم کرد؛ کاخ سفید می‌گوید تصمیم ABC کاملاً مستقل بوده است.
مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

مخاطب ۲۴، به گزارش فاکس نیوز، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، کارولین لیویت، در برنامهٔ جدید کایلی مک‌انانی در فاکس‌نیوز به نام «شنبه در آمریکا» حضور یافت؛ جایی که او دربارهٔ اظهارات رئیس‌جمهور پیشین باراک اوباما در خصوص تعلیق نامحدود برنامهٔ «Jimmy Kimmel Live» صحبت کرد.

لیویت تأکید کرد: «با کمال احترام به رئیس‌جمهور پیشین اوباما، او هیچ اطلاعی از موضوع ندارد. تصمیم برای اخراج جیمی کیمل و لغو برنامه‌اش توسط مدیران ABC گرفته شد.»

اوباما روز پنجشنبه در ایکس (توییتر سابق) نوشته بود:

«پس از سال‌ها شکایت از فرهنگ لغو، دولت کنونی آن را به سطحی جدید و خطرناک رسانده است، به‌طوری‌که به‌طور مداوم رسانه‌ها را به اقدام‌های تنبیهی تهدید می‌کند، مگر اینکه خبرنگاران و مفسرانی را که دوست ندارد ساکت یا اخراج کنند.»

او افزود: «این دقیقاً همان نوع اجبار دولتی است که متمم اول قانون اساسی برای جلوگیری از آن طراحی شده است — و شرکت‌های رسانه‌ای باید شروع کنند به ایستادگی به‌جای تسلیم شدن.»

لیویت اطمینان داد که تصمیم ABC برای تعلیق کیمل به دستور کاخ سفید نبوده و رئیس‌جمهور دونالد ترامپ هیچ فشاری به این شبکه وارد نکرده است.

او گفت: «و چطور می‌دانم، کایلی؟ چون من همراه رئیس‌جمهور بودم زمانی که این خبر در بریتانیا منتشر شد.»

سخنگو ادعا کرد که خودش اولین بار خبر را به ترامپ داده و در آن زمان رئیس‌جمهور «هیچ اطلاعی از این ماجرا نداشت.»

لیویت افزود: «این تصمیمی بود که توسط ABC گرفته شد، چون جیمی کیمل عمداً دربارهٔ مرگ مردی بسیار محترم در زمانی که کشور در حال عزاداری بود به مخاطبانش دروغ گفت. این انتخابی بود که او کرد و حالا بهای آن را می‌پردازد.»

شرکت دیزنی، مالک ABC، روز چهارشنبه به فاکس‌نیوز دیجیتال تأیید کرد که برنامهٔ کیمل که در لس‌آنجلس تولید می‌شد، «نامحدود» از آنتن کنار گذاشته می‌شود.

گروه رسانه‌ای Nexstar نیز اعلام کرد برنامهٔ کیمل را در شبکه‌های محلی ABC خود از چهارشنبه شب به بعد متوقف کرده و با برنامه‌های دیگری جایگزین می‌کند. گروه رسانه‌ای Sinclair نیز همین مسیر را دنبال کرد.

اندرو آلفورد، مدیر پخش Nexstar، در بیانیه‌ای گفت: «اظهارات آقای کیمل دربارهٔ مرگ آقای کرک در زمانی حساس برای گفت‌وگوی سیاسی کشورمان توهین‌آمیز و بی‌ملاحظه است، و ما باور نداریم که این سخنان بازتاب‌دهندهٔ دیدگاه‌ها و ارزش‌های جوامع محلی ما باشد.»

(اشاره به حادثه) چارلی کرک، پیش از ترور شدنش در جریان بازدید «Turning Point» از دانشگاه Utah Valley در ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۵ سخنرانی کرده بود.

روز دوشنبه کیمل محافظه‌کاران را متهم کرد که در تلاشند «به سطحی تازه از سقوط» برسند و ایدئولوژی چپ‌گرایانه را به مظنون ۲۲ ساله، تایلر رابینسون، نسبت دهند، هرچند دادستان‌ها روز سه‌شنبه در کیفرخواست ارتباط او را تأیید کردند.

لیویت در پایان گفت که هرچند ترامپ از این تصمیم «خشنود» است، اما هیچ نقشی در آن نداشته. او افزود احتمالاً دلیل اصلی تصمیم ABC مسائل تجاری بوده، چون «بیننده‌های برنامهٔ کیمل به شدت افت کرده بود.»

منبع:فاکس نیوز

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»