کد خبر: ۶۶۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۸

اظهارات جنجالی ترامپ درباره ارتش، سلاح هسته‌ای و نوبل+ فیلم

دونالد ترامپ با تهدید فرماندهان ارتش، سخنان تازه‌ای درباره استفاده از سلاح هسته‌ای، مناقشه آذربایجان و جایزه صلح نوبل مطرح کرد که واکنش‌های زیادی برانگیخت.
اظهارات جنجالی ترامپ درباره ارتش، سلاح هسته‌ای و نوبل+ فیلم

به گزارش مخاطب۲۴، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، بار دیگر با مجموعه‌ای از سخنان جنجالی در محافل سیاسی و رسانه‌ای خبرساز شد. او در جمعی از فرماندهان ارشد نظامی آمریکا با لحنی طنزآلود، اما تهدیدآمیز خطاب به آنان گفت: «اگر از دستورات من راضی نیستید، همین حالا می‌توانید جلسه را ترک کنید، اما این تصمیم به قیمت از دست دادن درجه و آینده‌تان تمام خواهد شد.» این اظهارات با واکنش‌هایی درباره سبک رهبری و نگاه او به ارتش همراه شد.

بیشتر بخوانید

ترامپ همچنین در سخنانی جداگانه درباره توانایی هسته‌ای آمریکا گفت: «ما بهترین و جدیدترین سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داریم. اگر مجبور به استفاده شویم، این گزینه روی میز است، اما فعلاً تمایلی به فکر کردن در این باره ندارم.» این اظهارات در حالی بیان می‌شود که همواره بحث استفاده یا تهدید به استفاده از سلاح هسته‌ای در سیاست خارجی آمریکا حساسیت‌برانگیز بوده است.

از سوی دیگر، ترامپ مدعی شد که توانسته مناقشه ۳۶ ساله آذربایجان را که پیش‌تر غیرقابل حل توصیف می‌شد، پایان دهد. این ادعا در شرایطی مطرح شده که کارشناسان معتقدند روند‌های سیاسی و میدانی در قفقاز بسیار پیچیده‌تر از آن است که بتوان آن را به یک فرد یا دوره ریاست‌جمهوری نسبت داد.

او همچنین به موضوع جایزه صلح نوبل پرداخت و با انتقاد از شیوه انتخاب برندگان گفت: «این جایزه اغلب به کسانی داده می‌شود که دستاورد خاصی نداشته‌اند یا نهایتاً به یک نویسنده می‌رسد. اینکه من این جایزه را دریافت نکرده‌ام، توهینی به ملت آمریکا است.» این موضع‌گیری بار دیگر بحث‌ها درباره نگاه شخصی و انتقادی ترامپ به نهاد‌های بین‌المللی را زنده کرده است.

ترامپ بار دیگر ادعای پیوستن کانادا به ایالات متحده را مطرح کرد. او گفت چند هفته پیش به کانادا پیشنهاد داده که به عنوان ایالت ۵۱ام به آمریکا ملحق شود، زیرا به گفته او، تعرفه‌ها باعث شده شرایط برای کانادا دشوار شود و همه به سمت آمریکا می‌آیند.

مجموعه این اظهارات نشان می‌دهد ترامپ همچنان می‌کوشد با مواضع تند و گاه بحث‌برانگیز، جایگاه خود را در عرصه سیاسی و افکار عمومی حفظ کند؛ مواضعی که می‌تواند در انتخابات آینده آمریکا نیز بازتاب داشته باشد.

برچسب ها: ترامپ
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»