کد خبر: ۶۶۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰

استقلال در وضعیت بحرانی است

روزنامه‌های بحرینی مدعی هستند که شرایط المحرق از استقلال بهتر است.
استقلال در وضعیت بحرانی است

مخاطب ۲۴، تیم فوتبال استقلال امروز دومین دیدار خود در دور گروهی سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را برابر المحرق بحرین برگزار می‌کند. رسانه‌های بحرینی در گزارش‌هایی، به این دیدار پرداخته و البته مدعی شده‌اند که شرایط المحرق به مراتب از تیم ساپینتو بهتر است.

روزنامه البلاد نوشته است: تیم المحرق بحرین امشب سه‌شنبه مهمان استقلال ایران خواهد بود. این بازی که از گروه اول لیگ قهرمانان آسیا ۲ برگزار می‌شود، رأس ساعت ۷ شب در ورزشگاه «شهدای قدس» تهران آغاز خواهد شد. شاگردان ناندینهو به دنبال کسب نتیجه‌ای مثبت در زمین حریف هستند تا موقعیت رقابتی خود را تقویت کنند، به‌ویژه پس از پیروزی پرگل و شایسته ۴-۰ برابر الوحدات اردن در دیدار نخست.

در مقابل، استقلال شرایط خوبی در لیگ داخلی ندارد و تنها یک برد از ۵ بازی اخیرش کسب کرده و در همین رقابت آسیایی نیز در گام اول با شکست سنگین ۷-۱ مقابل الوصل امارات روبه‌رو شد. روزنامه أخبار الخلیج نوشت: المحرق که شروعی قدرتمند در آسیا داشت، حالا با ۳ امتیاز صدرنشین گروه است و تنها الوصل امارات با او هم‌امتیاز است، در حالی که الوحدات اردن و استقلال ایران بدون امتیاز در قعر جدول قرار دارند.

روزنامه وفاق نیز به شرایط متضاد دو تیم پرداخت و نوشت: استقلال در وضعیتی بحرانی هم در لیگ داخلی و هم در رقابت‌های آسیایی قرار دارد، اما المحرق در بهترین فرم خود است؛ صدرنشین لیگ بحرین و آغاز موفقیت‌آمیز در آسیا با پیروزی ۴-۰ برابر الوحدات. المحرق که در سال ۱۹۲۸ تأسیس شده، پرافتخارترین تیم بحرین محسوب می‌شود و تاکنون ۳۵ جام به دست آورده است. نقطه اوج افتخاراتش به سال ۲۰۰۸ برمی‌گردد که موفق شد چهارگانه تاریخی (لیگ، جام حذفی، جام ولیعهد و AFC کاپ) را تصاحب کند.

این رسانه افزود: استقلال که در بازی نخست با شکست سنگین ۷-۱ مقابل الوصل روبه‌رو شد، تنها با برد در این دیدار می‌تواند شانس ادامه حضورش در رقابت‌ها را زنده نگه دارد. در مقابل، تیم بحرینی با اعتمادبه‌نفس و برای تثبیت صدرنشینی وارد میدان می‌شود. به همین دلیل، تقابل استقلال و المحرق یکی از حساس‌ترین دیدار‌های این مرحله خواهد بود.

در مجموع، رسانه‌های منطقه‌ای معتقدند این مسابقه آزمونی دشوار برای استقلال است تا نشان دهد می‌تواند از بحران خارج شود، در حالی که المحرق به دنبال تداوم روند صعودی خود و تثبیت جایگاهش در صدر جدول است.

برچسب ها: استقلال
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.