کد خبر: ۶۷۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶

نمایشگاه صنایع‌دستی عراق افتتاح شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی استان واسط عراق خبر داد.
نمایشگاه صنایع‌دستی عراق افتتاح شد

مخاطب ۲۴، فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام گفت: نمایشگاه صنایع‌دستی استان واسط کشورعراق با حضور سید هادی الهماشی، استاندار واسط، و جمعی از مسئولان عراقی و هیئت اعزامی از استان ایلام افتتاح شد، این رویداد فرهنگی با هدف معرفی هنر‌های اصیل ایلامی و گسترش همکاری‌های مشترک برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: در این نمایشگاه رشته‌های مختلفی از جمله گلیم، جاجیم، کیف چرمی، معرق چرم، حصیربافی، سفال، چیت، بافتنی‌های سنتی، تابلو ساقه گندم، وسایل چوبی و ظروف مسی به نمایش درآمده است و هنرمندان ایلامی با ارائه آثار خود مورد استقبال مسئولان و مردم استان واسط قرار گرفتند.

شریفی اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی ظرفیت‌های هنری و صنایع‌دستی ایلام و همچنین فراهم‌سازی بستر همکاری‌های پایدار میان استان ایلام و استان واسط عراق است. او با اشاره به استقبال خوب مردم و مسئولان عراقی از آثار هنرمندان ایلامی، افزود: صنایع‌دستی زبان مشترک ملت‌هاست و اینگونه رویداد‌ها فرصت مناسبی برای تعمیق روابط فرهنگی و معرفی هنر اصیل ایلامی در سطح بین‌المللی به شمار می‌رود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام در پایان تأکید کرد: حضور استاندار واسط و مسئولان دو استان واسط و ایلام در مراسم افتتاح این نمایشگاه بیانگر اهمیت جایگاه فرهنگی و هنری استان ایلام در تعاملات منطقه‌ای است و بدون تردید این رویداد گامی مؤثر در جهت گسترش همکاری‌های مشترک فرهنگی، اقتصادی و گردشگری میان دو استان خواهد بود.

برچسب ها: گردشگری
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار
دوربین‌های تله‌ای تصویر حیوان در حال انقراض را در این منطقه ثبت کردند؛ صدای زیبای این موجود ارزشمند را بشنوید
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.