کد خبر: ۶۷۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
مدیرعامل پرسپولیس پس از چهار سال فعالیت، از سمت خود کناره‌گیری کرد

بالاخره درویش استعفا کرد!

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
بالاخره درویش استعفا کرد!

به گزارش مخاطب ۲۴-  رضا درویش که از دی‌ماه ۱۴۰۰ به‌عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس منصوب شده بود، امروز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد.

با توجه به فضای موجود، به احتمال بسیار زیاد با این استعفا موافقت خواهد شد تا پرسپولیس دوره جدیدی را تجربه کند.

علی اینانلو و پیمان حدادی گزینه‌های موقت برای جانشینی درویش هستند.

این در حالی است که شنیده می‌شود اعضای هیئت مدیره پرسپولیس تصمیم خود برای برکناری وحید هاشمیان را هم گرفته‌اند و فردا در جلسه‌ای این موضوع را نهایی و درباره انتخاب جانشین او تصمیم‌گیری خواهند کرد.

درویش استعفا داد، ۳ مربی و ۳ اشتباه تکراری

برای بررسی دقیق‌تر جایگاه کنونی پرسپولیس باید به فصل گذشته و شاید چندماهی قبل‌تر از آن برگشت. در روزهایی که رضا درویش به راحتی اجازه داد تا اوسمار، از جمع سرخ‌پوشان تهرانی جدا شود، او وعده آوردن سرمربی مطرح خارجی را داد تا پرسپولیس را در آسیا موفق کند. حاصل جستجوی او به خوان کارلوس گاریدو رسید. مربی جستجوشده‌ی رضا درویش، فقط 13 هفته در لیگ برتر فوتبال ایران دوام آورد و بعد به دلیل کسب نتایج ضعیف از این تیم کنار گذاشته شد. رضا درویش هم مجبور شد با پرداخت هزینه دلاری، با این مربی خداحافظی کند و به دنبال گزینه خارجی دیگری باشد. انتخاب دوم هم چنگی به دل نزد، هیچ، مطلقا آورده‌ای هم نداشت. اسماعیل کارتال با کلی تعریف و تمجید توسط رضا درویش به پرسپولیس آمد ولی انتهای فصل، پرسپولیس نه قهرمان لیگ برتر شد، نه جام حذفی آورد، نه در آسیا از گروهش صعود کرد و از همه بدتر اینکه حتی سهمیه رقابت‌های آسیایی را هم کسب نکرد! قرارداد با این سرمربی هم به قدری گران بسته شده بود که پرسپولیس چاره‌ای به غیر از همکاری با او نداشت. سرانجام ولی جنگ و یا شاید تصمیمات عجیب‌وغریب رضا درویش در بازار که برخلاف خواست کارتال رو به جذب بازیکن آورد، باعث شد تا این مربی ترکیه‌ای هم رفتن را به ماندن ترجیح دهد.

پس از کارتال نوبت به سومین انتخاب خبرساز رضا درویش برای سرمربیگری در پرسپولیس رسید؛ این‌بار دیگر خبری از وعده سرمربی مشهور خارجی نبود تا سکان هدایت به وحید هاشمیان برسد. هاشمیان که شرایطش کاملا روشن است و نتوانسته در حد انتظارات نتیجه بگیرد. حاصل تفکرات مدیریتی رضا درویش در این فصل هم که کاملا بدون شرح است: 7 بازی و تنها 8 امتیاز! 

نقش رضا درویش در ناکامی های پرسپولیس

ساده‌ترین تفسیر برای حال‌وروز کنونی پرسپولیس این است که تمامی تقصیرات گردن وحید هاشمیان، سرمربی این تیم، انداخته شود. اگرچه سهم وحید هاشمیان هم در چنین بحرانی کم نیست؛ اما واضح است در سطحی بالاتر، شرایط این روزهای پرسپولیس را باید به مدیریت این باشگاه مرتبط کرد؛ جایی که رضا درویش و هم‌فکرانش، نتوانستند این تیم را به جایگاهی که دارد، برسانند. البته که این پرسپولیس، محصول این فصل نیست؛ در واقع پرسپولیس از ابتدای فصل گذشته، با مدیریت خبرساز رضا درویش، سیر نزولی‌اش را استارت زد تا حالا رتبه‌ای 2 رقمی در جدول رده‌بندی لیگ برتر ایران داشته باشد. فارغ از مباحثی که حول نقش رضا درویش در بازار نقل‌وانتقالات این باشگاه وجود دارد و بسیار پررنگ است، تصمیمات او برای انتخاب سرمربی پرسپولیس هم محل سوال شده است.

 

اخبار تکمیلی در مورد استعفای رضا درویش

حدادی: به این نتیجه رسیدیم که درویش استعفا کند

اعضای تیم را جریمه کردیم

رئیس هیئت مدیره پرسپولیس:
🔴 بعد از باخت امشب به این نتیجه رسیدیم که آقای درویش از سمتش کناره‌گیری کند. البته آقای درویش از قبل به این نتیجه رسیده بود که استعفا کند. هنوز متن استعفا را به دست هیئت مدیره نرسانده است، ولی فکر می‌کنم تا امشب مکتوب آن را هم می‌رساند.

🔴 نظر هیئت مدیره این بود که یکی از بین من و آقای اینانلو سرپرست شود. این موضوع را هم به اطلاع آقای احمدی رساندیم. نظر من روی اینانلو بود، ولی نظر ایشان هم من بودم. با توجه به اینکه من بیشتر در کارهای اجرایی بودم در نهایت به این نتیجه رسیدیم که فعلاً من به صورت موقت کارهای اداری باشگاه را جلو ببرم.

🔴 موضوع دیگر بحث عملکرد فنی بود که تصمیم این شد که درصدی اعضای تیم را جریمه کنیم. درباره وحید هاشمیان هم قرار شد هیئت مدیره چند جلسه برگزار کند و درباره او تصمیم‌گیری کنیم. 

🔴 وی در پاسخ به این پرسش که گزینه باشگاه برای جانشینی هاشمیان گزینه داخلی است یا خارجی، خاطر نشان کرد: این نظر هیئت مدیره است و نمی‌توانیم بگوییم ایرانی یا اخراجی، باید هیئت مدیره تصمیم بگیرد. ضمن اینکه اول باید در مورد هاشمیان تصمیم‌گیری کنیم و بعد به سراغ این موضوع برویم.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.