کد خبر: ۶۷۸۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲

پزشکیان: بیگانگان در تلاشند تا مسلمانان را به جان هم بیندازند

رئیس جمهور در دیدار وزیر کشور تاجیکستان گفت: متاسفانه بیگانگان در تلاشند تا مانع ایجاد روابط حسنه شوند و مسلمانان و ملت‌های منطقه را به شیوه‌های مختلف به جان یکدیگر می‌اندازند.
پزشکیان: بیگانگان در تلاشند تا مسلمانان را به جان هم بیندازند

مخاطب۲۴، مسعود پزشکیان، رئیس‌ جمهور پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴، در حاشیه چهارمین نشست وزرای کشور اکو، در دیدار «رمضان رحیم‌زاده» وزیر کشور تاجیکستان، بر همبستگی، امنیت و توسعه منطقه‌ای پایدار تأکید کرد و گفت: مردم ایران و تاجیکستان از فرهنگ، آداب و رسوم مشترک برخوردار هستند و ضرورت دارد ارتباطات دوجانبه ما در تمامی زمینه‌ها به شکل مستمر گسترش یابد.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت امنیت به عنوان زیرساخت توسعه مراودات و تعاملات، تصریح کرد: باید با توسعه روابط دوستانه حراست از مرز‌ها و کشور‌های منطقه را تقویت و با قاچاقچیان و هر اقدام مخل امنیت مقابله موثر داشته باشیم. باید چارچوب معینی برای تسهیل و گسترش همکاری تاجران، نخبگان و مردم کشور‌های منطقه با یکدیگر در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی، علمی و پزشکی داشته باشیم.

پزشکیان با اشاره به ضرورت حفظ و تقویت وحدت و انسجام کشور‌های منطقه به ویژه کشور‌های اسلامی با یکدیگر، اظهار داشت: می‌توان براساس ارتباطات دینی و فرهنگی در منطقه وضعیتی ایجاد کرد که ارتباطات به سهولت برقرار شود و موانع را از سر راه برداشت. حتی می‌توان برای کمک به توسعه اقتصادی، در منطقه پول مشترک داشت. متاسفانه بیگانگان در تلاشند تا مانع ایجاد این روابط حسنه شوند و مسلمانان و ملت‌های منطقه را به شیوه‌های مختلف به جان یکدیگر می‌اندازند؛ اگر با یکدیگر متحد باشیم، قوی خواهیم بود و در غیر این صورت ضعیف می‌شویم.

رئیس جمهور در پایان با خواندن ابیاتی از حافظ و سعدی خاطرنشان کرد: این شعر‌ها با جان ما انسان‌ها و به ویژه فارسی‌زبانان آمیخته است. مردم تاجیکستان اهل فرهنگ و ادبیات و هنر هستند و ما با تکیه بر فرهنگ و تاریخ مشترک می‌توانیم آینده‌ای درخشان برای ملت‌هایمان بسازیم؛ سلام گرم من را به جناب امامعلی رحمان برسانید.

وزیر کشور تاجیکستان نیز در این دیدار با بیان اینکه تأمین امنیت به عنوان بستر گسترش روابط اقتصادی بسیار مهم است، اظهار داشت: دو کشور باید در زمینه مبارزه با تروریسم و قاچاق با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشیم.

رمضان رحیم‌زاده با اشاره به روابط فرهنگی میان تاجیکستان و ایران، یادآور شد: ما تهران را خانه خود می‌دانیم و باید روابط‌مان در تمامی زمینه‌ها گسترش یابد. سخنان شما بسیار شیرین است و مردم تاجیکستان بسیار شما را دوست دارند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»