کد خبر: ۶۷۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳

افت ۱ درصدی طلا در پی تردیدها درباره کاهش دوباره نرخ بهره

بی‌ثباتی در تصمیمات فدرال رزرو آمریکا و ابهام درباره کاهش دوباره نرخ بهره، باعث افت یک‌درصدی قیمت طلا شد؛ با این حال طلا سومین ماه متوالی افزایش قیمت را پشت سر گذاشت.
افت ۱ درصدی طلا در پی تردیدها درباره کاهش دوباره نرخ بهره

به گزارش مخاطب ۲۴، بی‌ثباتی درمورد عدم اطمینان نسبت‌به کاهش دوباره نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در سال جاری میلادی قیمت طلا را ۱ درصد در معاملات روز گذشته پایین آورد، اما طلا سومین افزایش قیمت پیاپی ماهانه را تجربه می‌کند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۵۴ درصد کاهش به ۴۰۰۲ دلار و ۹۲ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۴۸ درصدی به ۳۹۹۶ دلار و ۵۰ سنت رسید.

شاخص دلار تا بالاترین سطح طی سه ماه گذشته افزایش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا گران‌تر کرده‌است.

بث هماک، رئیس فدرال رزرو کلیولند در روز جمعه گفت مخالف کاهش نرخ بهره بانک مرکزی در این هفته بوده‌است. وی اضافه کرد فدرال رزرو باید محدودیت‌هایی اعمال کند تا بتواند تورم را پایین بیاورد.

هماک سومین رئیس منطقه‌ای فدرال رزرو بود که علناً مخالفت خود را با کاهش بیشتر نرخ بهره به‌خاطر تورم بالا اعلام کرده‌است. وی عقیده دارد بازار در مورد کاهش نرخ بهره بسیار خوش‌بینانه عمل کرده‌است.

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در روز چهارشنبه پایین آورد، اما اظهارات جروم پاول رئیس فدرال رزرو باعث شده بازار‌ها حالا ۶۳ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره یک‌بار دیگر در ماه دسامبر هم پایین بیاید. بازار‌ها در ابتدای هفته گذشته ۹۰ درصد نسبت‌به پایین آمدن دوباره نرخ بهره مطمئن بودند.

بالا رفتن نرخ بهره به نفع طلا به‌عنوان یک سرمایه غیر سودده نیست. طلا ۵۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش قیمت داشته و در بیستم اکتبر به رکورد ۴۳۸۱ دلار و ۲۱ سنت رسیده است.

بانک سرمایه‌گذاری مورگان استنلی در روز جمعه اعلام کرد کاهش نرخ بهره، جریان سرمایه به صندوق‌های قابل معامله در بورس طلا، خرید بالای بانک‌های مرکزی و ادامه بی‌ثباتی‌های اقتصادی همچنان قیمت طلا را بالا خواهد برد. این بانک سرمایه‌گذاری انتظار دارد متوسط قیمت طلا در نیمه اول سال آینده میلادی برابر با ۴۳۰۰ دلار باشد.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۹۴ درصد کاهش به ۴۸ دلار و ۱۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۲.۰۱ درصدی ۱۵۷۴ دلار و ۲۳ سنت معامله می‌شود.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: قیمت طلا
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.