کد خبر: ۶۸۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳

قیمت بنزین‌ها تا پایان سال تغییر نخواهد کرد

جعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: قیمت بنزین‌های سهمیه‌ای تا پایان سال تغییر نخواهد کرد.
قیمت بنزین‌ها تا پایان سال تغییر نخواهد کرد

مخاطب۲۴، جعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی در خصوص نرخ بنزین گفت: تا پایان سال قیمت بنزین‌های سهمیه‌ای تغییر نخواهد کرد. یعنی بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۳۰۰۰ تومانی که به صورت سهمیه در کارت‌های سوخت واریز می‌شود تغییر نمی‌کند.

قائم‌پناه گفت: اگر بخواهیم چیزی را گران کنیم ابتدا برای خود دولت گران می‌کنیم و فعلاً در مقطع کنونی راجع به مراکز دولتی، چه برق آنها و چه گازشان، حداکثر نرخی که مردم پرداخت می‌کنند، دولت نیز برای ساختمان‌های خود باید پرداخت نماید. وی افزود: در خصوص بنزین هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است ولی اگر بخواهد تصمیم گرفته شود، اول برای خود دولت خواهد بود. اگر مقرر شود اقدامی صورت گیرد، نخست برای مصرف خودرو‌های دولتی و کارت‌های سوخت مربوط به آنها اقدام خواهد شد.

مشکل آب داریم، اما در حدی نیست که نیاز به جیره بندی باشد

معاون اجرای رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا زمستان سختی را به خصوص در بخش نیروگاهی خواهیم داشت بیان داشت: نمی‌دانم، اما مانند سال گذشته نخواهد شد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص بروز شایعاتی در خصوص جیره‌بندی آب تهران، اظهار کرد: در خصوص شایعاتی که درباره جیره‌بندی آب تهران مطرح شده، باید گفت که بعید است این موضوع اتفاق بیفتد و بنده در دولت چیزی در این خصوص نشنیدم. البته مشکل آب داریم ولی در حدی که جیره بندی شود بنده چیزی نشنیدم.

وی درخصوص مدیریت مصرف سوخت در کشور خاطرنشان کرد: برای مدیریت مصرف سوخت دولتی یعنی نهاد‌های دولتی و ساختمان‌های اداری حتماً برنامه داریم. دیروز هم در این خصوص جلسه داشتیم که باید حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند در عین حال باید الگوسازی صورت گیرد.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری عنوان کرد: مجدداً تاکید می‌کنم دولت در اولویت نخست خود قرار داده است که اگر قرار باشد تغییری در نرخ حامل‌های انرژی ایجاد شود، ابتدا از خود دولت آغاز شود و این، چه در زمینه ساختمان‌های دولتی و چه در زمینه گاز، آب و حتی بنزین است.

هزینه بنزین برای دولت در هر لیتر حدود ۳۴ هزار تومان است

قائم‌پناه در رابطه با گمانه زنی‌ها برای سه نرخی شدن قیمت بنزین بیان کرد: موضوع سه حرفی شدن قیمت بنزین را اطلاع ندارم، اما همانطور که گفتم قیمت در خصوص سهمیه‌های کارت‌های سوخت مردم تغییر نخواهد کرد.

وی در خصوص بنزین سوپر عنوان کرد: قرار است بنزین سوپر به بازار می‌آید و قیمت آن آزاد خواهد بود که به نظرم قیمت آن از ۵۰ هزار تومان برای هر لیتر بیشتر خواهد بود. معاون اجرایی رئیس جمهور در خصوص قیمت تمام شده هر لیتر بنزین خاطرنشان کرد: هم‌اکنون بنزینی که در جایگاه‌ها به مردم عرضه می‌شود، بنزینی است که هزینه آن برای دولت در هر لیتر حدود ۳۴ هزار تومان است، اما به مردم با نرخ ۱۵۰۰ و ۳،۰۰۰ تومان فروخته می‌شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.