کد خبر: ۶۸۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳

موافقت نیرو‌های پشتیبانی سریع با آتش بس در سودان

شبه‌نظامیان «نیرو‌های پشتیبانی سریع» در سودان پس از ۱۱ روز جنایات گسترده علیه غیرنظامیان در شهر فاشر و مناطقی دیگری از غرب سودان، با پیشنهاد آتش‌بس کمیته چهارجانبه اعلام موافقت کرد.
موافقت نیرو‌های پشتیبانی سریع با آتش بس در سودان

مخاطب۲۴، نیرو‌های پشتیبانی سریع در سودان با انتشار بیانیه‌ای موافقت خود را با پیشنهاد آتش بس انسانی مطرح شده از سوی کمیته چهارجانبه اعلام و ادعا کرد: ما خواهان اجرای توافق و آغاز تدارکات توقف درگیری‌ها و ورود به روند سیاسی هستیم.

اخیرا منابع دیپلماتیک عالی‌ رتبه مصری فاش کردند که تلاش‌های فشرده‌ای برای دستیابی به آتش‌بس بشردوستانه در سودان در جریان است. این در حالیست که بسیاری از کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی «نگرانی عمیق» خود را ابراز کرده و «تخلفات شبه‌نظامیان نیرو‌های پشتیبانی سریع» در جریان حمله به شهر فاشر در دارفور را محکوم کرده‌اند.

این منابع اظهار کردند که مصر، آمریکا، عربستان سعودی و امارات متحده عربی، در جلسه‌ای در واشنگتن در هفته آخر ماه گذشته، پیشنهاد آتش‌بس بشردوستانه‌ای را ارائه کردند و ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع، هنوز در حال بررسی این پیشنهاد هستند تا در چارچوب سازکار چهارجانبه به آن پاسخ دهند. اعلام موافقت «نیرو‌های پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان پس از ۱۱ روز جنایت

به گفته این منابع، کمیته چهارجانبه نقشه‌راهی را برای پایان دادن به بحران سودان پیشنهاد کرده است، از جمله آتش‌بس بشردوستانه سه ماهه و به دنبال آن آتش‌بس بلندمدت و یک فرآیند سیاسی ۹ ماهه که منجر به حکومت غیرنظامی شود. این کمیته همچنین خواستار پایان دخالت‌های منطقه‌ای شده که به درگیری داخلی در سودان دامن می‌زند. در همین زمینه، منابع سیاسی سودان فاش کردند که قاهره به دنبال برگزاری یک نشست بین المللی است تا در صورت دستیابی به آتش‌بس، سازکار‌های برگزاری گفت و گوی «سودانی-سودانی» را به منظور آمادگی برای یک فرآیند سیاسی جامع بررسی کند.

در روز‌های گذشته و به دنبال تصرف شهر فاشر در غرب سودان توسط نیرو‌های پشتیبانی سریع، مقامات خارطوم، سازمان ملل و سایر نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی، نیرو‌های پشتیبانی سریع را به ارتکاب «کشتار‌ها و نقض گسترده حقوق بشر علیه غیرنظامیان» در شهر این شهر متهم کردند. این اتهامات شامل اعدام‌های میدانی، بازداشت‌ها و کوچ اجباری اهالی است. این شبه‌نظامیان که برای بیش از یک سال شهر فاشر را محاصره کرده بودند روز یکشنبه هفته گذشته (چهارم آبان) این شهر را تصرف کردند و بنا به گزارش‌ها مرتکب جنایات گسترده‌ای علیه غیرنظامیان شدند.

برچسب ها: سودان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.