کد خبر: ۶۸۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵

قاضی فدرال: وزارت آموزش با پیام حزبی قانون اساسی را نقض کرد

یک قاضی فدرال حکم داد وزارت آموزش ایالات متحده با افزودن جملات سیاسی علیه دموکرات‌ها به پیام‌های خودکار کارمندانش، آزادی بیان آنان را نقض کرده است. قاضی کریستوفر کوپر تأکید کرد دولت نمی‌تواند کارمندان غیرسیاسی را به سخنگویان حزبی تبدیل کند و دستور داد این اقدام فوراً متوقف شود
قاضی فدرال: وزارت آموزش با پیام حزبی قانون اساسی را نقض کرد

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از سی ان ان، یک قاضی فدرال روز جمعه حکم داد که وزارت آموزش ایالات متحده با ارسال پیام‌های خودکار (out-of-office) از طرف برخی از کارمندان خود، که در آنها دموکرات‌ها را مسئول تعطیلی دولت معرفی کرده بود، حقوق متمم اول قانون اساسی (آزادی بیان) این کارکنان را نقض کرده است.

این حکم که از سوی قاضی منطقه‌ای کریستوفر کوپر صادر شد، تازه‌ترین انتقاد قضایی از اقدامات جنجالی دولت ترامپ در طول طولانی‌ترین تعطیلی تاریخ دولت آمریکا محسوب می‌شود.

کوپر، که از سوی باراک اوباما رئیس‌جمهور پیشین منصوب شده بود، گفت وزارت آموزش با تغییر محتوای پیام‌های خودکار کارکنان مرخصی اجباری داده‌شده، بیان اجباری و خلاف قانون اساسی را بر آنان تحمیل کرده است. این پیام‌ها شامل عباراتی بودند که تعطیلی دولت را به «سناتور‌های دموکرات» نسبت می‌دادند که مانع از تصویب «قطعنامه‌ی بودجه‌ای پاک» برای تأمین مالی دولت شده‌اند.

او در حکم خود نوشت:

«بی‌طرفی سیاسی، ستون فقرات خدمات مدنی فدرال است؛ زیرا تضمین می‌کند که کارمندان حرفه‌ای دولت به مردم خدمت کنند، نه به سیاستمداران. اما وزارتخانه با استفاده از حساب‌های ایمیل کارکنان برای انتشار پیام‌های حزبی، به تدریج این پایه را فرسوده می‌کند.»

او ادامه داد:

«مقامات سیاسی آزادند که هر کس را که بخواهند برای تعطیلی دولت سرزنش کنند، اما نمی‌توانند کارمندان عادی دولت را به سخنگویان ناخواسته‌ی خود تبدیل کنند. متمم اول قانون اساسی مانع از این کار می‌شود؛ بنابراین رفتار وزارتخانه باید متوقف شود.»

کوپر با صدور حکمی دائمی، دولت را از هرگونه تغییر در پیام‌های خودکار ایمیل کارمندان مرخصی‌رفته برای درج محتوای حزبی منع کرد.

این حکم شامل تمامی اعضای اتحادیه فدرال کارکنان دولت (AFGE) می‌شود که بیش از ۲،۰۰۰ کارمند وزارت آموزش را نمایندگی می‌کند.

منبع: سی ان ان

برچسب ها: وزارت
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»