کد خبر: ۶۸۳۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸

رشد آرام معاملات مسکن در تهران؛ قیمت‌ها بدون جهش شدید

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران از افزایش مراجعات به دفاتر املاک و دوبرابر شدن معاملات ماهانه خبر داد. با این حال، او تأکید کرد که با وجود نوسانات ارز، بازار مسکن در ثبات نسبی است و تا پایان سال رشد قیمتی چشمگیری پیش‌بینی نمی‌شود.
رشد آرام معاملات مسکن در تهران؛ قیمت‌ها بدون جهش شدید

به گزارش مخاطب ۲۴، رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان این‌که تعداد معاملات به حدود ۱۰ هزار فقره در ماه رسیده است، گفت: به دنبال نوسانات نرخ ارز، مراجعات به دفاتر مشاور املاک مقداری نسبت به ماه‌های گذشته افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود این روند افزایشی با شیب ملایمی تا پایان سال ادامه پیدا کند. اما قیمت‌ها رشد سنگینی نخواهد داشت.

کیانوش گودرزی درباره آخرین وضعیت بازار مسکن شهر تهران اظهار کرد: نوسانات قیمت ارز و طلا در هفته‌های اخیر تاثیری بر قیمت مسکن در مناطق شمالی نداشته و نرخ‌ها ثابت است؛ دلیل آن هم به رکود کاری برمی‌گردد. قیمت‌ها در شمال پایتخت به شکلی است که متقاضیان مصرفی توان خرید ندارند و فعلا تقاضای سرمایه‌ای هم در این بخش دیده نمی‌شود.

وی افزود:، اما در مناطق جنوبی با افزایش جزئی قیمت در واحد‌های کوچک متراژ مواجه شدیم. یک دلیلش این است که استطاعت طرف تقاضا تناسب بیشتری با قیمت مسکن در جنوب تهران در مقایسه با شمال شهر دارد. از طرف دیگر به دلیل پایین بودن قدرت خرید، تقاضا در بخش کوچک متراژ نسبت به واحد‌های بزرگ متراژ بیشتر است.

 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران درباره وضعیت بازار اجاره نیز بیان کرد: با سپری شدن تابستان، زمان جابه‌جایی در بازار اجاره به اتمام رسید و هم‌اکنون نوساناتی در این بخش دیده نمی‌شود. بازار اجاره معمولا در نیمه دوم سال آرام است.

گودرزی با بیان این‌که خرید و فروش مسکن همچنان راکد است، گفت: با این وجود طی ماه‌های آینده انتظار رونق را در بازار مسکن داریم. اگرچه آماری از تعداد معاملات در اختیار نداریم، اما در ماه‌های ابتدایی سال برآورد‌ها این بود که تعداد قرارداد‌های خرید و فروش مسکن در تهران کمتر از ۵۰۰۰ فقره است. هم‌اکنون تعداد معاملات به سطح ۱۰ هزار واحد نزدیک شده که اگر ۱۵ هزار فقره خرید و فروش را وضعیت نسبتا نرمال تصور کنیم هنوز با شرایط نرمال فاصله داریم.

وی اعلام کرد: بر اساس گزارش‌های میدانی، مراجعات به دفاتر مشاور املاک مقداری نسبت به ماه‌های گذشته افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود این روند افزایشی با شیب ملایمی تا پایان سال ادامه پیدا کند.

گودرزی در پاسخ به این سوال که آیا طی ماه‌های پیش رو تا پایان سال باید منتظر تغییر قیمت در بازار مسکن باشیم، گفت: خیر، قیمت‌ها رشد سنگینی نخواهد داشت، اما به دلیل ثبات بازار در حال حاضر زمان مناسبی برای خرید‌های مصرفی است. هر زمان که بازار ملک به ثبات نزدیک شده، مردم فرصت این را دارند که با آسودگی خاطر خرید و فروش خود را انجام دهند. این ثباتی که اکنون رخ داده با وجود تغییرات جزئی، امکان مانور بهتری به خریداران می‌دهد.

منبع:اقتصاد نیوز

برچسب ها: قیمت مسکن 
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.